Sist oppdatert 26. mars, kl. 16:57

Informasjon vedrørende coronavirus

Img 9440
Img 9645

Til Israel med Politifaglige innslag.
Bli med på en Rundreise i Bibelens land med Kjetil Sæle

Avreisedato

28.10.2018

Varighet

8 dager

Pris fra

17 820,-

Fulltegnet

Til Israel med Politifaglige innslag.

Denne turen er en spesialtilpasset reise fullspekket med spennende opplevelser, kulturhistorie og dagsaktuell kunnskap. Sammen med gode venner og kolleger får dere oppleve et helt spesielt land med en unik historie. Selv om programmet ser fullstappet ut vil det bli tid til avslapning og sosial hygge. Underveis blir det små konkurranser/quiz, og kanskje endel moro. Nå har du sjansen til å oppleve noe litt utover det vanlige. Dette vil bli en uforglemmelig reise hvor dere alle utvilsomt er en viktig ingrediens

Dag 1

Sø. 28/10: NORGE – ISRAEL

Her venter buss og guide som tar oss til vårt hotell METROPOLITAN i TEL AVIV.

Lett måltid inkludert.

Ma. 29/10: TEL AVIV – TIBERIAS.

Etter frokost besøker vi gamle JOPPE/JAFFA en av verdens eldste byer. Deretter setter vi kursen nordover langs MIDDELHAVET og stoppe på KARMELFJELLET hvor vi har en fantastisk utsikt over HARMAGEDDON sletten og utover havet i vest. Vi besøker stedet MUCHRAKA hvor profeten Elias holdt til. Vi stopper hos druserne for lunsj som betales av den enkelte. Besøker NASARET med bebudelseskirken før vi ankommer TIBERIAS ved GENESARETSJØEN og vårt hotell RESTAL. Frokost og middag inkludert.

Ti. 30/10: OMRÅDENE VED GENESARETSJØEN.

Vi begynner dagen med båttur fra TIBERIAS til kibbutz NOF GINNOSAR. Så besøker vi THE NATIONAL WATER CARRIER, hjernen i det Israelske vanningssystemet. Herfra fordeles vann over hele ISRAEL. Fortsetter opp til BERGPREKENSTEDET og herfra spasere vi ned til, MENSA KRISTI hvor Jesus møtte disiplene etter oppstandelsen. Fortsetter til KAPERNAUM – Jesu egen by. Deretter over til «hin side» - østsiden av sjøen til kibbutz EIN GEV hvor vi spiser lunsj og Peters fisk står på menyen. Mulighet å ta et bad i Genesaretsjøen. Så tilbake til TIBERIAS hvor vi planlegger besøk hos Politiet. Frokost, lunsj og middag inkludert.

On. 31/10: NORDRE ISRAEL

Bussen tar oss opp til NAFTALIFJELLENE langs den LIBANESISKE grensen. Vi stopper ved kibbutz MISGAV AM hvor vi får høre hvordan den israelske hæren sloss mot Hisbollah. Så til CAESAREA FILIPPI for et besøk. Så vil vi besøke en militærleir på toppen av HERMON 2.070 m-o-h. Det blir soldat lunsj i bunkeren. (Vi må ta forbehold om besøkt da det er avhengig av de militære aktivitetene i området.)

Dette er militærleiren til vår guide Stefan. Han er offiser her oppe. Deretter opp på GOLAN platået og opp på BEN TAL (ca. 1165 m.o.h.) og sørover på GOLAN til FREDSUTSIKTEN hvor vi har en fantastisk utsikt over GENESARETSJØEN, ned YARMUK dalen (Goghopens dal) tilbake til TIBERIAS, Frokost, lunsj og middag inkludert.

To. 1/11: MASADA – DØDEHAVET – SDEROT – JERUSALEM.

Vi setter kursen ned JORDAN DALEN kjører langs DØDEHAVET og stopper ved MASADA borgen hvor taubanen tar oss opp 411 m.o.h og hvor vi får høre om jødenes/zelotenes kamp mot romerne i år 70 – 73 e.kr. Så til bading i DØDEHAVET før vi fortsetter gjennom NEGEV ørkenen til byen SDEROT som stadig har vært under rakettangrep fra GAZA. VI stopper i utkanten av byen hvor vi har fin utsikt over til GAZA. Setter så kursen opp til JERUSALEM og vårt hotell GRAND COURT. Frokost og middag inkludert.

Fr.2/11: JERUSALEM

Vårt første besøk i dag er YAD VASHEM, minnesmerke over falne jøder under annen verdenskrig. Deretter besøker vi JERUSALEM modellen som viser hvordan byen så ut på Jesu tid. Bussen tar oss til OLJEBERGET hvor vi har en fantastisk utsikt til områdene omkring JERUSALEM. Spaserer ned til TÅREKIRKEN hvor Jesus etter tradisjonen satt sammen med disiplene og hvor Jesus gråt over byen. Spaserer videre ned til GETSEMANE hvor vi minnes det som skjedde her. Frokost og middag inkludert.

Lø. 3/11: JERUSALEM.

Vi begynner dagen i GORDONS GOLGATA med den tomme grav. Fortsetter inn i GAMLEBYEN til BETESDA DAM, GABBTAN hvor Jesus ble domfelt av Pilatus. Fortsetter via DOLOROSA til GRAVKIRKEN og avslutter ved KLAGEMUREN. Frokost og middag inkludert.

Sø. 4/11: JERUSALEM.

I dag skal vi besøke POLITIET i JERUSALEM og få ett innblikk i det som «de har å stri med. Resten av dagen fri i JERUSALEM hvor vi kan besøke arabernes basarer i GAMLEBYEN og gjøre litt shopping. Frokost og middag inkludert.


Ma. 5/11: ISRAEL – NORGE.

Det anbefales å være på flyplassen 3 timer før avreise, så avgang fra hotellet blir ca. 05:15....turen til flyplassen tar ca. 40 min.

Avreise Tel Aviv kl. 08.55

Ben Tal 1165Moh5
Caesarea Philippi10
Caesarea Philippi17
Jaffa7
Tel Aviv5
Dodehavet Fotter
Masada2
Cable Car Masada 2

Priser og betingelser

Pris fra 17 820,-

Tillegg for enkeltrom: 4.960,-

Pris min.25 betalende NOK 15.690.- + flyskatt NOK 2.130.- = totalt NOK 17.820.-

Prisen inkluderer

 • Flyreise Bergen - Oslo - Tel Aviv med retur.
 • Assistanse på flyplassen i Tel Aviv ved ankomst og avreise.
 • Transport flyplass - hotell - flyplass.
 • Opphold på hotell i dobbeltrom.
 • Båttur på Genesaretsjøen.
 • Taubane til Masada.
 • Frokost og middag alle dager.
 • Lunsj i Ein Gev.
 • Lunsj på Hermon.
 • Rundreise ifølge det oppsatte program.
 • Inngangspenger til severdighetene.
 • Skandinavisk talende guide på rundturen.
 • Flyskatt i totalbeløpet (kan forandres.)
 • Norsk reiseledelse.

Prisen inkluderer ikke

 • Tips til guide, sjåfør og hotell usd 56.- pr. person
 • Øvrige måltider og drikke til maten.