Egeskov Slott Shutterstock 2017
52 Nyborg Strand
Rapsmark

Pinsetur til Danmark
17. mai-feiring i Sjømannskirken

Avreisedato

15.05.2018

Varighet

8 dager

Pris fra

12 950,-

1. dag - Tirsdag 15. mai: Avreise

Bergen/Rogaland/Sørlandet
Avreise fra Bergen kl. 06.00
Leirvik kl. 08.30
Haugesund kl. 09.10
Stavanger kl. 11.30
Videre påstigning mot Kristiansand etter avtale.

Oslo/Telemark
Avreise med rutebuss fra Oslo til Kristiansand kl. 10.00.
Båtavgang fra Kristiansand kl. 16.30.
Middag om bord.
Ankomst Hirtshals 19.45.
Overnatting i Ålborg.

2. dag - Onsdag 16. mai: Ålborg – Nyborg Strand

Vi starter på turen sørover Jylland og over til Fyn og vårt koselige hotell Nyborg Strand hvor vi skal bo de neste 5 nettene. Lunsjstopp underveis. Middag og samling på hotellet om kvelden.

3. dag - Torsdag 17. mai: København

Etter frokost kjører vi inn til København hvor vi skal feire nasjonaldagen vår. Vi starter med lunsj i byen før vi deltar på gudstjeneste i Vår Frelsers Kirke. Det blir så 17. mai tog til Sjømannskirken hvor feiringen fortsetter. Utpå ettermiddagen kjører vi tilbake til Nyborg hvor vi avslutter dagen med litt sen middag på hotellet.

4. - 6. dag - Nyborg Strand

Tre hyggelige dager ligger foran oss. Vi skal ha samlinger både morgen og kveld. Tiden mellom frokost og lunsj har hver enkelt til egen disposisjon. Her er fine områder med stier og veier som innbyr til spaserturer. Andre vil kanskje slappe av på hotellet eller ta en svømmetur i bassenget. Mulighetene er mange. Vi samles til lunsjtallerken på hotellet, og etter lunsj tilbyr vi utflukter med buss for de som ønsker det.

En av dagene skal vi besøke det storslåtte Egeskov Slott. Den fantastiske hagen er kåret til en av de 12 mest spektakulære hager i verden. Tilbake på hotellet blir det middag etterfulgt av kveldssamlinger.

7. dag - Mandag 21. mai: Nyborg Strand - Hirtshals

Vi forlater Fyn og kjører tilbake til Jylland og Hirtshals. På Skaga hotel blir det felles middag og turavslutning for hele gruppen.

Vi kjører så våre turdeltakere fra Bergen til kaien og installerer de i gode innvendige lugarer om bord på Fjord Line som har avgang fra Hirtshals kl. 20.00. Reiseleder blir med på båten til Bergen. Resten av gruppen overnatter på Skaga Hotel.

8. dag - Tirsdag 22. mai: Hjemreisedag

Båtavgang med Color Line fra Hirtshals kl. 12.15. Vi spiser en god lunsjbuffet om bord før ankomst Kristiansand kl. 15.30.

Bussen kjører så vestover via Stavanger og Haugesund til Stord.

Oslo: Avreise med buss/tog fra Kristiansand ca. kl. 16.00.
Ankomst Oslo ca. kl. 20.30.

Bergen: God frokostbuffet ombord før ankomst Bergen med Fjordline kl. 12.30

281 Web
29 Nyborg Strand
30 Nyborg Strand
33 Nyborg Strand
31 Nyborg Strand
21 Nyborg Strand
Vegg Med Blomster
Flaggborg
Sjømannskirken København

Priser og betingelser

Pris fra 12 950,-

Kristiansand: 12.950,-
Stavanger: 13.050,-
Haugesund: 13.150,-
Bergen: 13.250,-
Oslo: 13.250,-

Tillegg for enkelt-rom/lugar: 1.750,-

Prisen inkluderer

 • 7 overnattinger i dobbeltrom/lugar m/dusj og wc
 • 7 middager
 • 7 frokoster
 • 6 lunsjer (5 fra Bergen)
 • Inngangspenger i pakt med turprogrammet
 • Ferjebilletter
 • Kaffe og småkaker når vi raster

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til maten
 • Betingelser for denne turen

  Vilkår A

  Avbestillingsregler

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  · Avbestilles turen innen 6 uker før avreisedato, belastes kun et gebyr på kr 500,-

  · Avbestilles turen mellom 6 uker og 15 dager før avreise, tilbakebetales ikke depositum

  · Avbestilles turen mindre enn 15 arbeidsdager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kan 100% av turprisen kreves inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.
  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.
  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.
  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.