I Stock 486913423
Israel Bebudelseskirken Nasaret Jomfu Maria Grotten
Temareise Jerusalem22

Pilegrimstur til Israel
Rundreise

Avreisedato

23.10.2017

Varighet

11 dager

Pris fra

18 584,-
Flybillett Israel

Dag 1

Mandag, 23/10: Norge - Israel

Avreise fra Oslo kl 11.15 via Istanbul til Tel Aviv hvor vi lander kl 20.05 .Her venter buss og guide som tar oss til Natanya og vårt hotell King Salomon. Lett måltid.

Israel Caesarea

Dag 2

Tirsdag, 24/10: Caesarea - Karmel - Tiberias

Etter frokost tar bussen oss til Caesarea ved havet hvor vi ser teateret, restene av kong Herodes palass, veddeløpsbanen og deler av den gamle korsfarerbyen. Vi fortsetter opp langs Middelhavet til Atlit, stedet hvor de jødiske immigrantene ble innlosjert når de kom til Israel fra Europa og andre steder. Så til Karmelfjellet til stedet hvor profeten Elias holdt til. Herfra har vi en fantastisk utsikt ut til havet og over Jizreel/Harmagedonsletten som vi skal kjøre over før vi ankommer Tiberias og vårt hotell Leonardo Club. Frokost og middag.

Gennesaretsjoen

Dag 3

Onsdag, 25/10: Områdene rundt Genesaretsjøen

Vi skal i dag oppholde oss ved Genesaretsjøen. Vi besøker Magdala, Bergprekenstedet, spaserer ned til Tagbha/ Mensa Kristi hvor Jesus møtte disiplinene etter oppstandelsen og til Jesus egen by Kapernaum. Vi stopper på østsiden av sjøen på Kibbutz Ein Gev og her kan de som ønsker ta seg et bad i sjøen og kjøpe seg lunsj. Båttur på sjøen tilbake til Tiberias. Herfra setter vi kursen sørover til Kibbutz Nir David for overnatting. Frokost og middag. NB. Ta med badetøy og håndklede da det er mulighet for å bade i Genesaretsjøen mens vi er på kibbutzen.

Israel Nasaret 1

Dag 4

Torsdag, 26/10: Rosh Hanikra - Akko - Nasaret - Nir David

Etter frokost setter vi kursen ut til Middelhavet og grensen til Libanon - Rosh Hanikra. Deretter til den gamle korsfarerbyen Akko før vi setter kursen tilbake til Galilea og Nasaret for å besøke kirken og utsiktspunktet. Så videre mot øst til Jordandalen til Kibbutz Nir David for overnatting. Frokost og middag.

Jerusalem Oljeberget

Dag 5

Fredag, 27/10: Nir David - Jerusalem

Vi begynner med et morgenbad i de varme kildene i Sakne før vi setter kursen sørover Jordandalen og til Qasser El Qud, dåpstedet i elven Jordan øst for Jeriko hvor Jesus ble døpt av Johannes. Kjører opp til Jerusalem og besøker Oljeberget med den fantastiske utsikten over byen og områdene omkring. Så spaserer vi ned til Tårekirken og videre ned til Getsemane. Deretter til vårt hotell Boutuiqe i Jerusalem. Frokost og middag.

Dodehavet 1

Dag 6

Lørdag, 28/10: Jerusalem - Dødehavet

Vi skal besøke jordens laveste punkt og setter kursen mot Dødehavet hvor vi besøker Qumran- hvor Dødehavsrullene ble funnet i 1947. Forsetter til Ein Gedi hvor David gjemte seg for kong Saul i hulen. Forsetter til sørenden av Dødehavet til Ein Bokek for å ta et bad. Så tilbake til Jerusalem. Frokost og middag.

Vestmuren
Vestmuren

Dag 7

Søndag, 29/10: Jerusalem

Vi besøker Mt. Sion med nattverdsalen og Galikantu kirken hvor tradisjonen sier at Peter fornektet Jesus. Vi spaserer ned til Klagemuren og Davidsson Senter hvor vi ser hvordan tempelet var på Jesu tid. Forsetter ned til Ophel Høyden og Davidsbyen. Går ned Warren Shaft til Gihon kilden og avslutter ved Siloah dammen. De som ønsker å gå gjennom Hiskais tunellen må ha sko som tåler vann og medbringe lommelykt. Frokost og middag.

Israel Div Jerusalem 4

Dag 8

Mandag, 30/10: Jerusalem

Vi begynner dagen i Yad Vashem, minnesmerke over falne jøder under 2.verdenskrig, så avslutter vi dagen med besøk i Eitanim, hvor pinsevennene driver sitt arbeid i Israel. Retur til Jerusalem. Frokost og middag.

Israel Natanya 2

Dag 9

Tirsdag, 31/10: Jerusalem - Natanya

Vi begynner dagen med besøk i garden Tomb - Den tomme grav på Gordons Golgata. Forsetter til Betesda Dam. Spaserer opp til Gabbata hvor Jesus ble domfelt av Pilatus. Forsetter til Gravkirken. Kjører så til Natanya og vårt hotell King Solomon. Frokost og middag. Vi har ikke guide denne dagen.

Israel Natanya

Dag 10

Onsdag, 1/11: Natanya

Fridag. Vi benytter solen, sjøen og sommeren. Frokost og middag.

Direktefly Norge Israel

Dag 11

Torsdag, 2/11: Israel - Norge

Hjemreisedagen har kommet, og vi har avreise fra Tel Aviv kl 08.50 via Istanbul til Oslo hvor vi lander kl 16.55.

Priser og betingelser

Pris fra 18 584,-

Tillegg for enkeltrom: kr. 6755,-

Flytider:

Mandag 23/10 Norge - Israel

Avreise Gardermoen kl. 11.15 TK1752
Ankomst Istanbul kl. 16.10
Avreise Istanbul kl. 18.05 TK 865
Ankomst Tel Aviv kl. 20.05

Torsdag 2/11 Israel - Norge
Hjemreisedagen
.

Avreise Tel Aviv kl. 08.50 TK 865
Ankomst Istanbul kl. 12.20
Avreise Istanbul kl. 14.50 TK 1753
Ankomst Gardermoen kl. 16.55

Prisen inkluderer

Pris ved min.30 betalende nok 16.990,- + flyskatt nok 1.594,- total nok 18.584,- (Flyskatten kan forandre seg.)

 • Flyreise Oslo - Tel Aviv tur/retur.
 • Assistanse på flyplassen i Tel Aviv ved ankomst og avreise.
 • Transport flyplass - hotell - flyplass.
 • Opphold på hotell i dobbeltrom.
 • Båttur på Genesaretsjøen.
 • Frokost og middag alle dager.
 • Rundreise ifølge det oppsatte program.
 • Inngangspenger til severdighetene.
 • Skandinavisk talende guide på rundturen.
 • Norsk reiseledelse.

Prisen inkluderer ikke

 • Tips til guide, sjåfør og hoteller. USD 60,- pr. person
 • Øvrige måltider og drikke til maten.
 • Betingelser for denne turen

  Avbestillingsvilkår D Plussreiser

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  • • Avbestilles turen innen 90 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr. 500,-
  • • Avbestilles turen mellom 89 dager og 66 dager før avreisedato, tilbakebetales ikke depositum
  • • Avbestilles turen mellom 65 og 36 dager før avreise, kreves 30 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mellom 35 dager og 15 dager, kreves 50 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakke-reiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattings-sted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillings-forsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbe-stilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reise-mål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.