Vestmuren Jerusalem Israel

Påskefeiring i Bibelens land
Rundreise i Israel

Avreisedato

07.04.2017

Varighet

11 dager

Pris fra

22 950,-

Dag 1

Utreisedag

Avreise fra Oslo 13.10, ankomst Tel Aivv 23.20. Her møtes vi av vår lokalguide som tar oss med til Netanya hvor vi skal overnatte.

Dag 2

Netanya - Tiberias

Vi kjører nordover kysten til Cæsarea, Herodes havneby som er omtalt flere ganger i Bibelen. Herfra går turen til Karmelfjellet hvor Elias kjempet mot Ba'alprofetene, før vi kjører til Nasaret og Bebudelseskirken. Siste etappe denne dagen er turen til Tiberias.

Dag 3

Palmesøndag, i Galilea

Vi starter dagen med lovsangsmøte på Gennesaretsjøen, med både norsk og israelsk sang. Båten tar oss over til kibbutz Ginossar, og vi kjører herfra til Kapernaum – Jesu egen by. Vi besøker også Mensa Christi, Saligprisningsberget
og Magdala.

Dag 4

Golan

Vi kjører til utkikksposten Gamla og Ben Tal høyden, Golans hovedstad Katzrin. Vi avslutter guidingen tidlig da dette er helgeaften i Israel. Sedermåltid og samling på
hotellet om kvelden.

Dag 5

Fridag i Tiberias

Dette er Jødenes høyhelligdag, den første dagen i Pesach. Guiden vår har fri, og vi nyter en rolig dag i Tiberias. Vi samles til bibeltime på formiddag, videre disponerer du dagen som du vil.

Dag 6

Galilea - Jerusalem

Vi forlater Galilea, og kjører sørover i Jordandalen. Første stopp er oasen Sachne, med flott badevann. Videre kjører vi opp til Betlehem(Vestbredden) hvor vi besøker Fødselskirken og Hyrdemarkene før vi fortsetter inn til Jerusalem.

Dag 7

Skjærtorsdag, i Jerusalem

Skjærtorsdag starter vi på Oljeberget. Herfra går vi via Gråtekirken ned til Getsemane i Kedrondalen. Vi fortsetter vandringen gjennom Gamlebyen på Via Dolorosa opp til Gravkirken, før vi avslutter programmet for dagen i Gordons Golgata.

Dag 8

Langfredag, i Jerusalem

Langfredag starter vi med Holocaustsenteret, Yad Vashem. På veien tilbake stopper vi i Ein Kerim, Johannes døperens hjemby. Tilbake i sentrum besøker vi Tempel-Instituttet. Instituttet belyser jødenes og tempelets historie. Etter besøket her går vi ned til Vestmuren.

Dag 9

Påskeaften, ved Dødehavet

Påskeaften legger vi opp til utflukt ned til jordens laveste område, Dødehavet. Vi kjører til døpestedet ved Jordanelven, Kaser El Yahud. Videre til Qumran, stedet hvor Dødehavsrullene ble funnet, før vi kjører sørover til klippefestningen Masada. Det blir også anledning til å bade i Dødehavets helsebringende vann.

Dag 10

1. påskedag i Jerusalem

1. påskedag deltar vi på den skandinaviske gudstjenesten på Gordons Golgata. Etter gudstjenesten besøker vi Sions berg med Nattverdssalen og Hanegalkirken.

Dag 11

Hjemreisedag

Påskefeiringen i Bibelens land er over for denne gang, og vi kjører Tel Aviv. Flyavgang 12.35, ankomst Oslo 20.30.

Israel Jerusalem Klagemuren
Israel Jerusalem Kors
Israel Kors
Israel Pilegrim 03
Israel Raege 14
Dodehavet 2

Priser og betingelser

Pris fra 22 950,-

Tillegg for enkeltrom: kr. 6 500,-

Prisen inkluderer

 • Flyturen Oslo - Tel Aviv t/r inkl flyskatt, innsjekket bagasje og mat ombord
 • Overnatting på gode hoteller i delt dobbeltrom
 • Frokost og middag hver dag i Israel
 • Bussrundturen og inngangspenger i pakt med turprogrammet

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider og drikke til maten
 • Tips til sjåfør og hotellbetjening ca usd 45
 • Betingelser for denne turen

  Avbestillingsvilkår D Plussreiser

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  • • Avbestilles turen innen 90 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr. 500,-
  • • Avbestilles turen mellom 89 dager og 66 dager før avreisedato, tilbakebetales ikke depositum
  • • Avbestilles turen mellom 65 og 36 dager før avreise, kreves 30 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mellom 35 dager og 15 dager, kreves 50 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillings-forsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbe-stilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reise-mål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.