Gennesaretsjoen3

Oppdag Bibelens land
Kvinner i Nettverk

Avreisedato

15.03.2018

Varighet

11 dager

Pris fra

19 450,-

På forespørsel

Oppdag Bibelens land

Bli med på en spennende og innholdsrik tur til Bibelens land. Her får du stå på Karmelfjellet hvor profeten Elisja vant over Bahls profeter, og du kommer tett på Jesu lidelseshistorie i Getsemane og langs Via Dolorosa.

Våre erfarne reiseledere, Mette og Elin, tar deg med på en reise for livet. Programmet er variert og innholdsrikt. Vi har også lagt inn en dag på egenhånd i Jerusalem.

Denne reisen kombinerer opplevelser, fellesskap og historieformidling med fokus på personlig trosstyrking av å se Bibelens områder på nært hold.

Tel Aviv 01

Dag 1

Torsdag 15. mars Avreise fra Kristiansand/Oslo - Tel Aviv

Bussen tar oss til overnatting på hotell Sea Net i Tel Aviv.

Beer Sheva Bronn

Dag 2

Fredag 16. mars Tel Aviv - Beersheva

Felles lunsj på hotellet (inkl.). Etterpå kjører vi til Abrahams kilde i Beersheba. Vi feirer shabbat-måltid i hjemmet til våre venner Rachel og Avner Boskey.

Overnatting på Leonardo hotell i Beersheva

Israel Masada 1

Dag 3

Lørdag 17. mars Fountain of Tears - Dødehavet og Masada

Vi drar tidlig fra hotellet og kjører til Fountain of Tears. Deretter bestiger vi Masada, spiser lunsj (ikke inkl.) og handler dødehavs-produkter. Kanskje får vi tatt en dukkert i Dødehavet. Vi kjører Jordan-dalen opp til Gallilea. Middag og overnatting Restal hotell Tiberias

Tiberias ved Genesaretsjøen
Tiberias ved Genesaretsjøen

Dag 4

Søndag 18. mars Golan, Cesarea Filippi og vandretur

Besøk i menigheten i Kana Church i Kanan på kvelden. Middag og overnatting på Hotel Restal, Tiberias.

Teateret I Tiberias

Dag 5

Mandag 19. mars Arbel og Magdala

De som ønsker starter dagen tidlig og ”bestiger” fjellet Arbel ikke langt fra der vi bor. Så drar vi til Magdala, byen hvor Maria Magdalena kommer fra. Nydelig kapell hvor vi har andakt/sang omvisning ved Hermana Viljoen som vi kjenner fra tidligere konferanser i Israel. Middag og overnatting på Hotel Restal, Tiberias

Israel Saligprisningsberget

Dag 6

Tirsdag 20. mars På og rundt Genesaretsjøen

Vi starter med andakt/refleksjon i Jesu egen by; Kapernaum. Så tar vi en ekstra lang båttur (1,5t) ut på sjøen med Bibel og lovsang. Vi spiser Peters fisk til lunsj (ikke inkl.). Bussen henter oss og vi drar til Saligprisningens berg hvor Jesus holdt Bergpreken. Herfra vandrer vi nedover markene til sjøen mellom Tabghas varme kilder og vannfall. Vi besøker Peterskirken, stedet hvor Jesus møtte igjen disiplene etter oppstandelsen.

Middag og overnatting på Hotel Restal, Tiberias

Hyrde I Nasareth

Dag 7

Onsdag 21. mars Nasareth, Karmel og Jerusalem

Vi kjører til Nazareth og Hope House of Prayer og Rania Sayegh. Omvisning i Nazareth Village. Kjører til Karmelfjellet hvor profeten Elisa vant over Bahls profeter. Nydelig utsikt utover Armageddon-sletta. Vi kjører til hotellet vårt i Jerusalem. Middag og overnatting på Prima Kings Jerusalem

Temareise Jerusalem28

Dag 8

Torsdag 22. mars Fridag i Jerusalem

Fridag i Jerusalem. Middag og overnatting på Prima Kings Jerusalem

Yad Vasheim
Yad Vasheim

Dag 9

Fredag 23. mars Jerusalem

Vi starter dagen ved Knesset og Menohraen. Så til Yad Vashem, Holocost museet i Jerusalem. Lunsj i Mamilla (ikke inkl.). Bønnevandring på bymuren. Besøker Vestmuren (klagemuren) ca kl. 17.00 og drar videre til Shabbat-måltid på Jerusalem House of Prayer på Oljeberget. Bønnevakt fra 20-22.

Overnatting på hotell Prima Kings Jerusalem

Israel Gravkirken

Dag 10

Lørdag 24. mars Jerusalem

Vi drar til Oljeberget og vandrer ned Kedrondalen, Getsemane, Løveporten, deler av Via Dolorosa – spiser lunsj i Gamlebyen (ikke inkl.). Så går vi til Gordons Golgata og gravhagen.

Middag og overnatting på hotell Prima Kings Jerusalem.

Direktefly Norge Israel

Dag 11

Søndag 25. mars Hjemreise

Avgang fra hotellet ca. kl. 01.00

Hjemreise med KLM kl. 0445

Fokusreiser Israel Betlehem
Israel Div Jerusalem 6
Israel Dodehavet
Israel Mat Fisk
Tel Aviv
Tel Aviv
Korset Ved Golgata

Priser og betingelser

Pris fra 19 450,-

Tillegg for enkeltrom: 5 450,-

Prisen inkluderer

 • Flyreise Kristiansand - Tel Aviv t/r inkl. flyskatt og innsjekket bagasje
 • Enkel bespisning på flyet
 • 10 netter på hotellet i delt dobbeltrom
 • 11 dagers rundtur i henhold til programmet
 • 8 dager med skandinavisk talende lokal guide
 • 10 frokoster, 1 lunsj i Tel Aviv 16.mars, 6 middager, 2 Shabbats måltider
 • Inngangspenger og transport ihht. program
 • Reiseledertjeneste fra norsk turteam

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til maten
 • Transport og inngangspenger utover programmet
 • Tips til lokalguide, sjåfør og hotell (ca. 80 USD)
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Betingelser for denne turen

  Avbestillingsvilkår D Plussreiser

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  • • Avbestilles turen innen 90 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr. 500,-
  • • Avbestilles turen mellom 89 dager og 66 dager før avreisedato, tilbakebetales ikke depositum
  • • Avbestilles turen mellom 65 og 36 dager før avreise, kreves 30 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mellom 35 dager og 15 dager, kreves 50 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakke-reiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattings-sted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillings-forsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbe-stilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reise-mål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.