Sist oppdatert 14. september, kl. 06:48

Informasjon vedrørende coronavirus

Hebron Mindre Pix
Girl Watching Jlm
Fodselskirken Betlehem

Rundreise i Bibelens land
Opplevelsestur til Israel

Avreisedato

15.03.2021

Varighet

9 dager

Pris fra

21 950,-
Israel Netanya

Dag 1

Mandag, 15. mars

Utreisedag Norge - Israel
Vi reiser med Lufthansa fra Oslo via Frankfurt til Tel Aviv. På flyplassen i Tel Aviv står buss og venter for å kjøre gruppen til vårt hotell i Netanya.

Sea Of Galilee From Mt Arbel Mindre Pix

Dag 2

Tirsdag, 16. mars

Netanya - Tiberias
Vi fortsetter nordover langs Middelhavet og opp på Karmelfjellet hvor profeten Elias holdt til. Her minnes vi profeten, som kjempet mot alle de falske gudene i tiden. Her har vi en fantastisk utsikt over til søndre Galilea og over Harmagedonsletten og ut til havet. Vi fortsetter ned til sletten, forbi Kison bekken og over til Nasaret hvor vi skal besøke Maria kilden, synagogen og Bebudelseskirken. Så fortsetter vi til Tiberias og hotell Golan ved Genesaretsjøen for overnatting. Frokost og middag.

Frokost Middag
21 Magdala

Dag 3

Onsdag, 17. mars

Områdene ved Genesaretsjøen
Vi begynner dagen med besøk i byen Magdala hvor Maria Magdalene kom fra og som var en meget travel fiskelandsby på Jesu tid. Videre skal vi opp til Bergprekenstedet. Herfra spaserer vi ned til Mensa Kristi hvor Jesus møtte disiplene etter oppstandelsen som i dag heter Mensa Kristi og ligger ved siden av Taghba. Så til Jesu egen by – Kapernaum. Deretter til kibbutz Ein Gev for lunsj. Her kan de som vil ta et bad i Genesaretsjøen, før vi ta båten tilbake til Tiberias. Frokost, lunsj og middag.

Frokost Lunsj Middag
Ein Gedi

Dag 4

Torsdag, 18. mars

Galilea - Dødehavet
Vi setter kursen sørover Jordandalen og kjører inn i Samaria og opp til Nablus/Sikem/Sykar hvor Jesus møtte kvinnen ved Jakobs brønn. Vi kjører til Shilo hvor Tabernakelet sto under hele dommertiden ca. 400 år. Her levde og virket profeten Samuel. Vi fortsetter så ned til Jordanelven til Qasr El Yehud hvor Jesus ble døpt av døperen Johannes. Fortsetter langs Dødehavet til Ein Gedi hvor vi spaserer opp til Davids kilden ved Stenbukk kildene hvor David skjulte seg i hulen for kong Saul. Fortsetter til Ein Bokek helt sør ved Dødehavet og Daniel Hotel for overnatting. Frokost og middag.

Frokost Middag
Dodehavet 5

Dag 5

Fredag, 19. mars

Dødehavet
Fridag ved Dødehavet. Vi nyter solen, havet og sommeren og har kan du ligge i Dødehavet å lese hebraisk flytende. Frokost og middag.

Frokost Middag
Well At Beersheva Mindre Pix

Dag 6

Lørdag, 20. mars

Dødehavet - Jerusalem
Vi setter kursen inn i Negev ørkenen til Beersheba og stopper ved Abrahams Brønn. Fortsetter nordover til Hebron og Makpelahulen patriarkenes gravsted. Videre til Betlehem og Hyrdemarkene. Siste etappe er til Jerusalem og vårt hotell Prima Royale. Frokost og middag.

Frokost Middag
Betania mindre pix

Dag 7

Søndag, 21. mars

Jerusalem
Vi setter kursen til Betania like utenfor Jerusalem hvor Marta, Maria og Lasarus bodde og hvor Jesus ofte var på besøk. Videre går turen til Oljeberget, hvor vi har en fantastisk utsikt over Jerusalem og områdene omkring. Vi spaserer så ned til Getsemane – hvor vi har time i hagen kl. 12.00. Så tar bussen oss over til Mt. Sion og Galikantu kirken der hvor vi antar at yppersteprestens palass var og vi gjør et besøk i huset hvor vi antar at Jesus holdt nattverd med sine disipler. Vi avslutter ved Klagemuren. Frokost og middag.

Frokost Middag
Jlm Of Gold Mindre Pix

Dag 8

Mandag, 22. mars

Jerusalem
Vi begynner dagen i Gordons Golgata kl. 09.00 Deretter tar reiselederne oss med inn i Gamlebyen og går via Dolorosa til Gravkirken. Resten av dagen er fri, og kan brukes til shopping m.m. Frokost og middag.

Frokost Middag
Sabra Kaktus Mindre Pix

Dag 9

Tirsdag, 23. mars

Hjemreisedag Israel - Norge
Frokost. Avreise fra hotellet kl. 10.00 hvor vi kjører til Yad Vashem – minnesmerket over falne jøder under annen verdenskrig. Derfra til flyplassen ved Tel Aviv hvor vi må være ca. kl. 13.00. Vi reiser med Lufthansa til Frankfurt og så videre til Oslo hvor vi lander kl. 23.40.

Frokost

Priser og betingelser

Pris fra 21 950,-

Tillegg for enkeltrom: 8130,- Begrenset antall

Bestill

Prisen inkluderer

 • Flyreisen fra Oslo til Tel Aviv tur/retur
 • Flyavgifter kr. 2.580 pr. mai 20, kan endres)
 • "Smile Assistant" på flyplassen i Tel Aviv ved ankomst og avreise
 • Transport flyplass - hotell - flyplass
 • Hele rundreisen med alle utflukter etter programmet
 • Opphold i dobbeltrom på hotellene
 • Halvpensjon dvs. frokost og middag
 • Inngangsbilletter til alle besøkssteder slik det fremgår av dagsprogrammet og Davids kilde
 • Båttur på Genesaretsjøen
 • Skandinavisktalende guide
 • Norsk reiseledelse

Prisen inkluderer ikke

 • Tips til hotell betjening, guide og sjåfør 60 USD
 • Drikke til maten
 • Øvrige måltider
 • Forsikringer
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
15. mars 2021 Oslo Frankfurt 09.50 12.10
15. mars 2021 Frankfurt Tel Aviv 14.05 19.10
23. mars 2021 Tel Aviv Franfurt 16.25 20.00
23. mars 2021 Frankfurt Oslo 21.40 23.40
 • Praktisk informasjon

  Vaksiner ved reise til Midtøsten

  Det anbefales vaksinasjon mot ulike sykdommer ved reiser til de fleste land i Midtøsten. Hvilke vaksiner avhenger av hvor man skal reise, type bosted, hygieniske forhold og lengden på oppholdet.

  Personer som ikke vet om de har fått MMR-vaksine eller hatt alle de aktuelle sykdommene (meslinger, kusma og røde hunder), anbefales MMR-vaksine.

  Type utenlandsreiser deles inn i to hovedgrupper
  Våre vanlige rundreiser kategoriseres som Gruppe I, mens vandreturer med overnatting i private hjem kategoriseres som Gruppe II

  GRUPPE I

  Forretnings- og turistreiser til byer og turiststeder med god hotellstandard, mathygiene og gode sanitære forhold.

  GRUPPE II

  Lang- eller kortvarige reiser eller opphold i områder med dårlige hygieniske og sanitære forhold, og/eller nær og langvarig kontakt med lokalbefolkningen. For eksempel arbeidsopphold, ryggsekktur, innvandrere på besøk til tidligere hjemland.

  ( ): Parentes rundt forkortelsen i tabellen betyr at foreslåtte profylakse bør vurderes individuelt avhengig av reisetype og lokale geografiske og årstidsvariasjoner i sykdommens utbredelse. I tillegg må den reisendes helsetilstand, alder og tidligere vaksinasjonsstatus vurderes.

  Aktuelle vaksiner

  REISEMÅL

  GRUPPE I

  GRUPPE II

  Jordan, Palestinske områder

  dTP-IPV* Hep A

  dTP-IPV* Hep A (Hep B) (Tyf) (Rab)

  Israel

  dTP-IPV*

  dTP-IPV* Hep A (Tyf) (Rab)

  Forkortelser for aktuelle reisevaksiner
  · dTP-IPV: Difteri, tetanus, kikhoste og poliovaksine
  · Hep A: Hepatitt A-vaksine
  · Hep B: Hepatitt B-vaksine
  · MenACWY: Meningokokk A+C+W+Y konjugatvaksine
  · Rab: Rabiesvaksine
  · Tyf: Tyfoidvaksine
  · BCG: Tuberkulosevaksine
  · Influensa: Influensa sesongvaksine

  * Alle bør være vaksinert mot difteri, stivkrampe, kikhoste og poliomyelitt. Voksne som er grunnvaksinert bør ta én dose oppfriskningsvaksine mot disse sykdommene ca. hvert 10. år.

  Det anbefales at vaksinasjon av Hepatitt A gjøres ca 4 uker før avreise. Ta kontakt med ditt lokale vaksinasjonskontor hvis du har spørsmål.

  Mer informasjon på: https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/verden/vaksiner-ved-reise-til-midtosten/

 • Betingelser for denne turen

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  · Avbestilles turen innen 90 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr. 500,- pr person

  · Avbestilles turen mellom 89 dager og 66 dager før avreisedato, tilbakebetales ikke depositum

  · Avbestilles turen mellom 65 og 45 dager før avreise, kreves 30 % av turprisen

  · Avbestilles turen mellom 44 dager og 31 dager, kreves 50 % av turprisen

  · Avbestilles turen mellom 30 dager og 21 dager, kreves 75 % av turprisen

  · Avbestilles turen mindre enn 20 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.