Opera i Verona
Rolige dager ved Gardasjøen og Opera i Verona

Avreisedato

20.08.2019

Varighet

8 dager

Pris fra

17 950,-

Høydepunkter på turen

 • Rolige dager ved Gardasjøen
 • Operaforestilling Tosca og Aida
 • Innføringskurs og kompendium
 • Muligheter til å være med på utflukt til Venezia og båttur på Gardasjøen
Last ned brosjyre (.pdf)

Dag 1

Tirsdag 20.august

Oslo-Milano

Avreise Gardermoen Kl. 10:40 DY1876 Ankomst Milano Kl. 13:20 DY1876

Etter ankomst blir det to timers busstur til vårt hotell Desenzano i byen med samme navn. Her skal gruppen bo under hele oppholdet. Reiselederene går gjerne med til sentrum for å bli litt kjent i byen. Om kvelden blir det velkomst-middag med samling etterpå.

Dag 2

Onsdag 21.august

Undervisning og fridag

Etter frokost samles gruppen til undervisning om opera som kunstart og de aktuelle komponistene Verdi og Puccini. Senere på dagen kan en gå i byen eller for eksempel låne seg sykler å bruke de fine turmulighetene langs Gardasjøen. Det er også fine badestrender ved den varme innsjøen.

Dag 3

Torsdag 22. august

Utflukt på Gardasjøen

Etter frokost tar vi båten som anløper noen av de idylliske småbyene som ligger langs denne innsjøen. Denne turen tar nesten hele dagen og er ikke inkludert i pakkeprisen. Om kvelden vil det bli middag på hotellet og kveldssamling.

Dag 4

Fredag 23.august

Opera "Tosca"

Etter frokost samles gruppen til undervisning av opera «Tosca» av Puccini. Klokka 16.00 setter vi oss i bussen og reiser til Verona. Før forestillingen får vi en kulinarisk og musikalsk opplevelse på opera-restauranten Trattoria Tre Marchetti som ligger like inn til Arena di Verona, et amfi-teater fra oldtiden som rommer 25.000. Forestillingen begynner klokka 20.45

Dag 5

Lørdag 24.august

Utflukt Venezia

Ikke langt fra Desenzano ligger Venezia, en togreise som tar litt over en time. I Venezia vil en nordisktalende guide ta oss med på en gåtur gjennom det sentrale av denne vedens-kjente byen og vise oss severdighetene og ellers gi oss korte glimt av historien. Vi tar båten fra Markusplassen på Kanal Grande tilbake til jernbanestasjonen. Turen er ikke inkludert i pakkeprisen. Middag og samling på hotellet om kvelden.

Dag 6

Søndag 25.august

Opera "Aida"

Etter frokost samles gruppen til undervisning av opera «Aida». Vi drar tidlig innover til Verona og gjør oss litt kjent med denne vakre byen. Forestillingen starter klokka 20.45.

Dag 7

Mandag 26. august

Fridag

Denne dagen har vi til egen disposisjon, kanskje godt å ta det litt med ro etter en lang kveld i Verona. Om noen skulle ønske å utforske Verona på egenhånd, så er det fullt mulig å ta toget t/r, da kan en ha fine timer i Verona og virkelig lære denne byen å kjenne, som har vært et handelssenter i tidligere tider.

Dag 8

Tirsdag 27.august

Hjemreisedag

Etter frokost er det tid for avreise fra hotellet til flyplassen. Vi er heldige og har direktefly til Oslo.

Avreise Milano Kl. 14:05 DY1877 Ankomst Gardermoen Kl. 16:45

Tilslutninger til andre byer i Norge ved behov

Priser og betingelser

Pris fra 17 950,-

Tillegg for enkeltrom: Kr. 2.800,-

Tillegg for avreise fra byer i Sør-Norge kr. 1.500,-

Bestill

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo -Milano tur/retur
 • Flyskatter
 • Transfer flyplass -hotell-flyplass
 • 7 netter på hotell i dobbeltrom
 • 7 frokoster
 • 5 middager på hotellet
 • Middag i Verona 23.08
 • 2 operabilletter på nummererte plasser
 • Transfer hotell -Verona 2 kvelder 
 • Reiseledere fra Norge 

Prisen inkluderer ikke

 • Båttur på Gardasjøen
 • Dagstur til Venezia
 • Øvrige måltid
 • Mat på flyet
 • Drikke til maten
 • Reise-og avbestillingsforsikring
 • Tips til hotellbetjening , guide og sjåfør
 • Betingelser for denne turen

  Avbestillingsregler

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  ·         Avbestilles turen innen 12 uker før avreisedato, belastes kun et gebyr på kr 500,-

  ·         Avbestilles turen mellom 12 uker og 15 dager før avreise, tilbakebetales ikke depositum

  ·         Avbestilles turen mindre enn 15 arbeidsdager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kan 100% av turprisen kreves inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

   

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på  ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med 2 fakturaer fra PLUSSREISER. En faktura for depositum og en faktura med restbeløpet som forfaller ca 5 uker før avreise. (Er påmelding senere enn 5 uker før avreise betales hele turen under ett)

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-                                             -          Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie(dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.