Wandern am Seefelder Joch 1
Pasjonsspillet
Wildsee und Golfplatz Seefeld Reith

Seefeld i Tyrol
Oberammergau 2022 &

Avreisedato

05.07.2022

Varighet

8 dager

Pris fra

23 150,-
Hotel Bergland
Hotel Bergland

Dag 1: Tirsdag 5. juli

Avreise fra Gardemoen med Lufthansa direkte fra Gardermoen til München. Avgang fra Gardermoen kl 11.35 og ankomst Bayerens hovedstad München kl 13.50. (Muligheter for tilslutning fra andre byer) På flyplassen venter vår norske turistbuss som skal være med oss på hele turen. Vi setter oss i bussen og kjører sørover. Vi kjører gjennom flatt landskap mot de mektige alpene. Vi passerer Oberammergau og Garmisch Partenkirchen før vi krysser grensen til Østerrike. Etter en kjøretur på ca 17mil ankommer vi vintersportbyen Seefeld og hotellet vårt for de neste 4 nettene, Hotel Bergland. Hotellet ligger midt i det koselige sentrum av Seefeld, rett ved siden av gågata og har romslige rom med utsikt over de tyrolske alpene. Hotellet har en fin hage, spa-avdeling og svømmebasseng. Alt ligger til rette for fine dager i Seefeld. Middag og velkomstsamling på hotellet om kvelden.

Middag
Wandern in unberührter Natur

Dag 2-4: Onsdag 6. juli - Fredag 8. juli

Tre hele dager har vi til å utforske fjellområdene rundt Seefeld. Vi legger opp til daglige vandreturer med utgangspunkt direkte fra sentrum. Det blir alternative vandreturer i ulike kategorier. Kabelbanen tar oss opp i høyden og herifra kan en velge lette turer i flatt terreng eller mer krevende turer. Reiselederne blir med på vandreturene og går sammen med dere. De som ønsker det, kan selvfølgelig også bli igjen nede i Seefeld og benytte seg av tilbudene i byen og på hotellet. Hver kveld blir det felles middag og samling på hotellet. I tilfelle dårlig vær har vi bussen tilgjengelig og kan sette opp alternative utflukter med buss i tillegg.

Frokost Middag
Linderhof slott
Linderhof slott

Dag 5: Lørdag 9. juli

Vårt opphold i Seefeld er over og vi starter denne dagen med et besøk i Innsbruck. Innsbruck ligger ca 2 mil sør for Seefeld. Her blir det litt tid til å se seg rundt i sentrum og kjøpe seg litt lunsj før vi setter kursen mot Tyskland igjen. Ved Ettal skal vi stoppe ved Ludvig den II sitt slott, Linderhof. Det blir en guidet omvisning i dette vakre barokkslottet. Vi skal også innom vintersportsbyen Garmisch Partenkirchen. Vi skal bo de neste to nettene i Oberammergau eller i en av de små byene i nærheten* middag på hotellet om kvelden.

* Bosted i Oberammergau: Vi får ikke informasjon om bosted i Oberammergau før tett på spilldato. Vi får kun bekreftet kategori på bostedet på dette tidspunktet. Gruppene kan bli plassert i selve Oberammergau eller i små byer i nærheten som Oberau, Garmisch Partenkirchen og Murnau am Staffelsee. Dersom vi får informasjon om bosted før vi sender ut siste informasjon om turen ca 2 uker før avreise vil vi informere om dette da.

Frokost Middag
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet

Dag 6: Søndag 10. juli

Dette er dagen for pasjonsspillet. Vi har god tid om formiddagen til å rusle rundt i den lille byen og tid til å kjøpe lunsj på egenhånd før vi finner plassene våre i amfiet. Forestillingen starter kl. 14.30 og slutter ca. kl. 22.30. Midtveis i spillet blir det tre timers middags-pause og vi blir servert en tre retters meny på en av byens hyggelige restauranter. Sen retur til hotellet etter forestillingen.

Frokost Middag
München
München

Dag 7: Mandag 11. juli

Vi forlater Oberammergau og setter kursen mot München igjen.Vi kjører inn til sentrum av byen. Her blir vi mødt av vår lokalguide som viser oss noen av byens severdigheter. Etter rundturen blir litt tid til å rusle rundt på området rundt Marienplatz, det store torget dandert av vakre bygninger og monumenter. Her er det mange plasser å kjøpe seg lunsj, og vi har god til i Bayeren hovedstad før vi kjører ut til hotellet vårt, Achat Premium Hotel München-Süd i utkanten av byen. Vi avslutter dagen med middag og samling på hotellet.

Frokost Middag
Shutterstock 1235594929

Dag 8: Tirsdag 12. juli

Det blir tidlig avreise fra hotellet og vi kjører direkte til flyplassen. Flyavgang med Lufthansa direkte fra München til Gardermoen kl 08.40. Ankomst Gardermoen kl 10.50. (Mulig med tilslutninger til andre byer)

Frokost
Oberammergau
Oberammergau
Passion Play Theater
Passion Play Theater
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Wettersteingebirge Leutasch
Wandern im Karwendel
Shutterstock 380095264 redigert

Priser og betingelser

Pris fra 23 150,-

Tillegg for enkeltrom: kr 2.000

Tilslutninger:

På denne turen tilbyr vi tilslutningsbilletter. Ta kontakt for tilpasset reiseopplegg og pris.

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo-München og München-Oslo
 • Busstransport i norsk turistbuss i henhold til programmet
 • 7 overnattinger med frokost
 • 7 middager
 • Billetter til pasjonsspillet i kategori 1
 • Tekstbok
 • Inngangspenger og guider i henhold til programmet
 • Reiseledertjenester fra norsk turteam

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til måltidene
 • Mat på flyet
 • Tips
 • Forsikringer
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
05.07.2022 OSL - MUC 11:35 13:50 LH2453
12.07.2022 MUC - OSL 08:40 10:50 LH2452
 • Betingelser for denne turen

  Generelle vilkår

  PLUSSREISER sine vilkår er utformet i.h.t. Lov om Pakkereiser av 15.06.2018 (“Pakkereiseloven”) utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukertilsynet samt Barne- og Familie­departementets sine forskrifter til loven.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsette hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytte av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 3 måneder før avreise.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding

  Påmelding skjer via vår hjemmeside plussreiser.no eller på telefon 70179000

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen dersom den ikke er inkludert i reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Spesielle vilkår for turer til Pasjonsspillet i Oberammergau 2022

  Betaling og depositum

  Betalingen for turer til Passjonspillet i Oberammergau 2022 skjer i tre deler.

  Depositum 1 på kr 2000 betales ved bestilling.

  Depositum 2 på kr 4000 skal være innbetalt før 1. mai 2021.

  Dersom påmelding skjer etter 1. mai 2021 skal hele depositumet på kr 6000 betales samlet.

  Restbeløpet betales 8 uker før avreise.

  I 2020 og 2021 sendes bekreftelser med depositumsfaktura ut ved påmelding. Sluttfaktura med endelig turpris og detaljert turprogram sendes ut når endelig turpris er fastsatt i 2022.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Alle turprisene for Oberammergau 2022 er estimerte priser. Disse prisene ble satt sommeren 2020. Flybilletter og andre transporttjenester for 2022 var da ikke lagt ut for salg. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i flyprisene og valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Vi gjør oppmerksom på at det i 2020 pga Covid-19 er ekstra vanskelig å estimere en turpris for 2022. Vi har derfor tatt utgangspunkt i prisene for tilsvarende turer som skulle gått i 2020 og lagt til en forventet prisoppgang.

  Vi tar på denne bakgrunn forbehold om prisjusteringer frem til våren 2022.

  Avbestilling

  Avbestilling før 1. oktober 2021 vil medfører et gebyr på kr 1000.

  Avbestilling mellom 1.oktober 2021 og 60 dager før avreise vil medføre et gebyr på kr 6000.

  Avbestilles turen mellom 60 dager og 15 dager før avreise, kreves 50% av turprisen

  Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.