Heiligenblut
Pasjonsspillet
Zell am See

Zell am See og Berlin
Oberammergau 2022 &

Avreisedato

08.06.2022

Varighet

12 dager

Pris fra

22 950,-

Zell am See og Berlin

Flotte naturopplevelser i Øst-Tyrol, kombinert med en sosial og innholdsrik busstur gjennom Europa og pasjonsspillet i Oberammergau.

Buss fra Oslo til Larvik. Utreise med Color Line til Hirtshals. Overnatting i Ålborg. (Mulig med tilpasset reiseopplegg fra Møre og Trøndelag)

Buss fra Bergen, via Haugesund og Stavanger til Kristiansand. Utreise med Color Line til Hirtshals. Overnatting i Ålborg.

Gruppen reiser samlet videre over grensen til Tyskland og til Hamburg hvor vi skal ha neste overnatting. Turen går videre sørover og det blir en overnatting til underveis før vi ankommer Oberammergauområdet. Vi skal bo i to netter i ett av de små tettstedene like ved Oberammergau. På spilldagen kjører vi inn til sentrum etter frokost. Det blir tid til å se seg rundt i den lille sjarmerende byen før forestillingen starter kl 14.30. Pause midt i spillet med middag. Etter spillet tar bussen oss med tilbake til hotellet vårt.

Neste dag kjører vi østover, krysser grensa til Østerrike og videre til Zell am See. Her skal vi bo i 3 netter i den kjente vintersportsbyen som ligger nydelig til ved en stor sjø. Det blir utflukter med buss til Hitlers Ørneredet og til Franz Joseph Höhe med fantastisk utsikt over Østerrikes høyeste fjell Gross Glockner, 3798 moh. Etter oppholdet i Alpene kjører vi nordover igjen. Det blir to overnattinger på veien. En av dem i Berlin hvor det blir tid til en rundtur med lokalguide. Fra Kiel reiser vi med Color Lines cruiseferje tilbake til Norge. Buss tilbake til Sør- og Vestlandet.

Høydepunkter på turen

 • Pasjonsspillet i Oberammergau
 • 3 netter i vintersportsbyen Zell am See
 • Kehlsteinhaus, Ørneredet
 • Franz Joseph Höhe
 • Tysklands hovedstad Berlin
 • Color Lines cruiseferjer
Last ned brosjyre (.pdf)
IMG 1641
Hamburg
Hamburg
Oberammergau
Oberammergau
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Passion Play Theater
Passion Play Theater
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Zell am See
Zell am See
Zell am See
Zell am See
Kehlsteinhaus, Ørneredet
Kehlsteinhaus, Ørneredet
Heiligenblut med Grossglockner i bakgrunnen
Heiligenblut med Grossglockner i bakgrunnen
Shutterstock 1380933443
Brandenburger Tor
Brandenburger Tor
Fjernsynstårnet ved Alexanderplatz
Fjernsynstårnet ved Alexanderplatz
Berlin
Berlin
Color Lines cruiseferje
Color Lines cruiseferje

Priser og betingelser

Pris fra 22 950,-

Tillegg for enkeltrom: kr 4.200

Bestill

Prisen inkluderer

 • Reisen fra Norge tur/retur
 • Overnatting med halvpensjon
 • Transport, inngangspenger, guiding og billetter iht program
 • Tekstbok
 • Reiseledertjenester fra norsk turteam

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Forsikringer
 • Tips
 • Betingelser for denne turen

  Generelle vilkår

  PLUSSREISER sine vilkår er utformet i.h.t. Lov om Pakkereiser av 15.06.2018 (“Pakkereiseloven”) utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukertilsynet samt Barne- og Familie­departementets sine forskrifter til loven.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsette hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytte av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 3 måneder før avreise.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding

  Påmelding skjer via vår hjemmeside www.plussreiser.no eller på telefon 70179000

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen dersom den ikke er inkludert i reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Spesielle vilkår for turer til Pasjonsspillet i Oberammergau 2022

  Betaling og depositum

  Betalingen for turer til Passjonspillet i Oberammergau 2022 skjer i tre deler.

  Depositum 1 på kr 2000 betales ved bestilling.

  Depositum 2 på kr 4000 skal være innbetalt før 1. mai 2021.

  Dersom påmelding skjer etter 1. mai 2021 skal hele depositumet på kr 6000 betales samlet.

  Restbeløpet betales 8 uker før avreise.

  I 2020 og 2021 sendes bekreftelser med depositumsfaktura ut ved påmelding. Sluttfaktura med endelig turpris og detaljert turprogram sendes ut når endelig turpris er fastsatt i 2022.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Alle turprisene for Oberammergau 2022 er estimerte priser. Disse prisene ble satt sommeren 2020. Flybilletter og andre transporttjenester for 2022 var da ikke lagt ut for salg. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i flyprisene og valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Vi gjør oppmerksom på at det i 2020 pga Covid-19 er ekstra vanskelig å estimere en turpris for 2022. Vi har derfor tatt utgangspunkt i prisene for tilsvarende turer som skulle gått i 2020 og lagt til en forventet prisoppgang.

  Vi tar på denne bakgrunn forbehold om prisjusteringer frem til våren 2022.

  Avbestilling

  Avbestilling før 1. oktober 2021 vil medfører et gebyr på kr 1000.

  Avbestilling mellom 1.oktober 2021 og 60 dager før avreise vil medføre et gebyr på kr 6000.

  Avbestilles turen mellom 60 dager og 15 dager før avreise, kreves 50% av turprisen

  Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.