Oberammergau
Med Sjømannskirken til

Avreisedato

07.06.2022

Varighet

9 dager

Pris fra

23 450,-

Fulltegnet

Oberammergau

Bli med Sjømannskirken til det mektige pasjonsspillet i Oberammergau Etter spillet fortsetter vi på en opplevelsesrik tur gjennom Vest-Europa med besøk i kirkene.

Turen går i samarbeid med

Høydepunkter på turen

 • Pasjonsspillet i Oberammergau
 • Besøk i flere sjømannskirker
 • Paris
 • Brüssel
 • Rotterdam
Passport 2733068 1920

Tirsdag 7. juni

Avreise fra Gardemoen med SAS kl 13.35. (Muligheter for tilslutning fra andre byer) Vi flyr via København til München. Ankomst Bayerens hovedstad München kl 17.40. På flyplassen venter vår norske turistbuss som skal være med oss på hele turen. Vi setter så kursen mot vårt hotell for natten Vienna House Easy Landsberg, i den lille byen Landsberg rett vest for München. Middag og velkomstsamling på hotellet om kvelden.

Middag
Linderhof slott
Linderhof slott

Onsdag 8. juni

Vi setter kursen sørover mot Oberammergau og skal gjøre oss kjent i området rundt spillbyen. Vi skal besøke Ludvig den II sitt slott, Linderhof og får en guidet omvisning i dette vakre barokkslottet. Vi skal også til vintersportsbyen Garmish Partenkirchen. Her blir det tid til å kjøpe seg lunsj og å se seg rundt på egenhånd. Vi skal bo de neste to nettene i Oberammergau eller i en av de små byene i nærheten* middag på hotellene om kvelden.

*Vi får ikke informasjon om bosted i Oberammergau før tett på spilldato. Vi får kun bekreftet kategori på bostedet på dette tidspunktet. Gruppene kan bli plassert i selve Oberammergau eller i små byer i nærheten som Oberau, Garmisch Partenkirchen og Murnau am Staffelsee.

Frokost Middag
Pasjonsspillet i Oberammergau
Pasjonsspillet i Oberammergau

Torsdag 9. juni

Dette er dagen for pasjonsspillet. Vi har god tid om formiddagen til å rusle rundt i den lille byen og tid til å kjøpe lunsj på egenhånd før vi finner plassene våre i amfiet. Forestillingen starter kl. 14.30 og slutter ca. kl. 22.30. Midtveis i spillet blir det tre timers middags-pause og vi blir servert en tre retters meny på en av byens hyggelige restauranter. Tilbake til hotellet for overnatting sent om kvelden.

Frokost Middag
Strasbourg
Strasbourg

Fredag 10. juni

Vårt opphold i Oberammergau er over, og vi finner plassene våre i bussen og setter kursen vestover. Det blir et godt stopp ved nordsiden av den vakre Bodensjøen før vi fortsetter videre vestover og over grensen til Frankrike. Sent om ettermiddagen ankommer vi Alsaces og Europas hovedstad, Strasbourg, som ligger like ved grensen til Tyskland. Vi skal bo sentralt i denne flotte bindingsverks byen på Le Grand Hotel. Byens gamle bysentrum er på UNESCOS verdensarvliste og med så fin beliggenhet på hotellet er det gode muligheter for å rusle rundt i gatene i byen denne kvelden. Dagens middag blir på en lokal restaurant like ved hotellet.

Frokost Middag
Paris
Paris

Lørdag 11. juni

Nok en kjøredag ligger foran oss og vi fortsetter videre vestover gjennom Frankrike. Det blir noen gode stopp underveis og utpå ettermiddagen ankommer vi landets hovedstad, Paris. Her skal vi bo i to netter på Hotel Best Western Ronceray Opera. Middag på en restaurant like ved hotellet om kvelden.

Frokost Middag
Shutterstock 135501857

Søndag 12. juni

Etter frokost kjører vi ut til Sjømannskirken og blir med på gudstjenesten der kl 11 med påfølgende lunsj i kiren. Etter lunsj blir det en guidet runde i Paris med lokalguide. Det blir så litt tid til å rusle rundt i den vakre byen på egenhånd før vi samles til middag på en restaurant ved hotellet om kvelden.

Frokost Middag
Brüssel
Brüssel

Mandag 13. juni

Turen fortsetter nordover og over grensen til Belgia. Vi ankommer landets hovedstad og EUs hovedstad, Brüssel ved lunsjtider. Etter lunsj får vi en guidet rundtur i byen med lokalguide. Vi sjekker inn på hotellet vårt, Hotel Bedford som ligger sentralt i byen. Kun 4 minutters gangavstand fra Grand Place. Om kvelden blir det middag og samling på hotellet. En fra staben ved sjømannskirken i BeNeLux blir med oss denne dagen og forteller om arbeidet i kirken.

Frokost Middag
Rotterdam
Rotterdam

Tirsdag 14. juni

Vi sjekker ut fra hotellet og kjører nordover gjennom Belgia. Etter ca. en times kjøring er vi fremme i Antwerpen. Her skal vi ha et formiddagsstopp i sjømannskirken. Vi får servert kaffe og vafler og får litt informasjon om arbeidet. Vi kjører videre nordover og krysser grensen til Nederland og kjører til Rotterdam, landets nest største by. Her skal vi besøke byens sjømannskirke. Vi spiser lunsj i kirken og får også informasjon om arbeidet deres. Utpå ettermiddagen kjører vi til byen Hilversum som ligger ca 3 mil øst for Amsterdam. Her skal vi bo siste natten på Amrath Hotel Media Park. Middag og avslutningssamling på hotellet om kvelden.

Frokost Lunsj Middag
Shutterstock 129132983

Onsdag 15. juni

Turens siste dag er kommet og vi kjører direkte til flyplassen etter frokost. Flyavgang med SAS fra Amsterdam kl 10.40. Ankomst Gardermoen kl 12.30. (Mulig med tilslutninger til andre byer)

Frokost

Priser og betingelser

Pris fra 23 450,-

Tillegg for enkeltrom: 3.850

Rabatt for Sjømannskirkens medlemmer kr 700 (gi beskjed ved påmelding)

Tilslutninger:

På denne turen tilbyr vi tilslutningsbilletter. De byene vi har forhåndsbestilt fra står i listen under. Disse billettene er gjennomgående billetter der du sjekker inn på din hjemflyplass helt frem til München og tilbake fra Amsterdam Priser for tilslutningsbilletter er ca kr 1500 per person tur/retur. Det er også mulig med gjennomgående billetter fra andre avreisesteder, ta kontakt for tilpasset reiseopplegg og pris.

07.06.2022 Stavanger – København 13:30 – 14:40

15.06.2022 Oslo – Stavanger 14:20 – 15:10

07.06.2022 Bergen – København 10:00 – 11:20

15.06.2022 Oslo – Bergen 13:50 – 14:40

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo - München og Amsterdam – Oslo
 • Busstransport i norsk turistbuss i henhold til programmet
 • 8 overnattinger med frokost
 • 8 middager
 • 1 lunsj i Rotterdam
 • Vafler og kaffe i Antwerpen
 • Billetter til pasjonsspillet i kategori 1
 • Tekstbok
 • Inngangspenger og guider i henhold til programmet
 • Reiseledertjenester fra norsk turteam

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til måltidene
 • Mat på flyet
 • Tips
 • Forsikringer
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
07.06.2022 Oslo - København 13:35 14:45
07.06.2022 København - München 16:05 17:40
15.07.2022 Amsterdam - Oslo 10:40 12:30