Salzburg
Pasjonsspillet
Kehlsteinhaus, Ørneredet

Salzburg I
Oberammergau 2022 &

Avreisedato

31.05.2022

Varighet

7 dager

Pris fra

20 450,-
Shutterstock 129132983

Dag 1

Tirsdag 31. mai

Avreise fra Gardemoen med SAS kl 13.35. Vi flyr via København og har ankomst München kl 17.40. (Muligheter for tilslutning fra andre byer)* I München venter bussen vår fra Norge, med norsk sjåfør på oss. Vi setter så kursen mot vårt hotell for natten Vienna House Easy Landsberg, i den lille byen Landsberg rett vest for München. Middag og velkomstsamling på hotellet om kvelden.

Middag
Linderhof slott
Linderhof slott

Dag 2

Onsdag 1. juni

Vi setter kursen sørover mot Oberammergau og skal gjøre oss kjent i området rundt spillbyen. Vi skal besøke Ludvig den II sitt slott, Linderhof og får en guidet omvisning i dette vakre barokkslottet. Vi skal også til vintersportsbyen Garmish Partenkirchen. Her blir det tid til å kjøpe seg lunsj og å se seg rundt på egenhånd.

Vi skal bo de neste to nettene i Oberammergau eller i en av de små byene i nærheten.** Middag på hotellet om kvelden.

Frokost Middag
Jesus Enters Jerusalem

Dag 3

Torsdag 2. juni

Dette er dagen for pasjonsspillet. Vi har god tid om formiddagen til å rusle rundt i den lille byen og tid til å kjøpe lunsj på egenhånd før vi finner plassene våre i amfiet. Forestillingen starter kl. 14.30 og slutter ca. kl. 22.30. Midtveis i spillet blir det tre timers middags-pause og vi blir servert en tre retters meny på en av byens hyggelige restauranter. Tilbake til hotellet for overnatting sent om kvelden.

Frokost Middag
Achenseebahn
Achenseebahn

Dag 4

Fredag 3. juni

Vårt opphold i Oberammergau er over og vi starter på turen til Salzburg. Vi kjører først sørover og krysser grensen til Østerrike. Vi passerer de kjente vintersportsbyene Seefeld og Innsbruck og fortsetter så østover til Tyrols største innsjø, Achensee. Vi kjører til Jenbach der vi går om bord på Achensee-banen for en times togtur med damplokomotiv i flott tyrolernatur. I Seespitz går vi over i båten som tar oss over sjøen til Pertisau. Vi setter oss i bussen igjen og kjører videre til Mozarts fødeby Salzburg hvor vi sjekker inn på vårt hotell for de neste tre nettene, Dorint City-Hotel Salzburg. Middag og samling på hotellet om kvelden.

Frokost Middag
Salzburg
Salzburg

Dag 5

Lørdag 4. juni

Denne dagen gjør vi oss kjent i byen. Salzburg er en by med rik historie og vakker arkitektur. På formiddagen blir en guidet rundtur hvor vi får se alt det vakre denne byen har å by på. Lunsj på egenhånd. Ettermiddagen er satt av til egne opplevelser. Om kvelden blir vi tatt tilbake i tid under «Mozart Dinner Consert», en Mozart-konsert med tre-retters middag.

Frokost Middag
Kehlsteinhaus, Ørneredet
Kehlsteinhaus, Ørneredet

Dag 6

Søndag 5. juni

I dag blir det heldagsutflukt til alpebyen, Berchtesgaden. Vi skal besøke et av de mest omtalte stedene etter andre verdenskrig, Kehlsteinhaus, bedre kjent som Ørneredet. Et landsted på toppen av fjellet som ble gitt til Hitler i 50-års gave. Her kan vi nyte fantastisk utsikt over de bayerske Alpene. Etterpå kjører vi ned til Tysklands kanskje vakreste innsjø, Königssee. Det blir tid til lunsj på egenhånd i en av de små kafeene langs vannet. Tilbake på hotellet blir det felles middag og avslutningssamling om kvelden.

Frokost Middag
Shutterstock 425023339 under 10mg

Dag 7

Mandag 6. juni

Etter frokost blir det tid til å rusle litt rundt i Salzburg på egenhånd. Det blir også tid til å kjøpe seg litt lunsj før vi setter oss i bussen og kjører til flyplassen ved München. Flyavgang med SAS kl 18.20. Det blir mellomlanding i København og ankomst Gardermoen kl 22.00. (Vi kan være behjelpelig med overnatting i Oslo og fly hjem neste dag til andre byer i Norge. Fra noen byer er det mulig å fly direkte hjem fra København

Frokost
Oberammergau
Oberammergau
Oberammergau
Oberammergau
Passion Play Theater
Passion Play Theater
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Mirabell Garden i Salzburg
Mirabell Garden i Salzburg
Mozart statua i Salzburg
Mozart statua i Salzburg
Salzburg
Salzburg
Gågate i Salzburg
Gågate i Salzburg
Mozarts hus
Mozarts hus
Shutterstock 1055756570
Salzburg
Salzburg

Priser og betingelser

Pris fra 21 950,-

Tillegg for enkeltrom: kr 2.200

På denne turen tilbyr vi tilslutningsbilletter. Disse billettene er gjennomgående billetter der du sjekker inn på din hjemflyplass helt frem til München. Ta kontakt for tilpasset reiseopplegg og pris. Pga. sen retur til Oslo på hjemreisen er det ikke mulig å fly videre samme dag. Dersom dere ønsker overnatting, kan vi være behjelpelig med dette. Oversikt over hotell med priser i listen under her.

Fra noen flyplasser er det også mulig å fly direkte til København både på utreise og hjemreise. En slipper da ekstra overnatting i Oslo på hjemreisen.

Overnatting på Gardermoen:

Scandic Gardermoen: Dobbeltrom kr 890 Enkeltrom kr 790

Thon Hotel Gardermoen: Dobbeltrom kr 950 Enkeltrom kr 790

Alle priser med forbehold om ledig kapasitet

Prisen inkluderer

 • Reisen Oslo - München og München - Oslo
 • Overnatting med halvpensjon
 • Transport, inngangspenger, guiding og billetter iht program
 • Tekstbok
 • Reiseledertjenester fra norsk turteam

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Tips
 • Forsikringer
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
31.05.2022 OSL - CPH 13.35 14.45 SK1469
31.05.2022 CPH-MUC 16.05 17.40 SK2657
06.06.2022 MUC-CPH 18.20 19.55 SK2658
06.06.2022 CPH-OSL 20.50 22.00 SK1472
 • Betingelser for denne turen

  Generelle vilkår

  PLUSSREISER sine vilkår er utformet i.h.t. Lov om Pakkereiser av 15.06.2018 (“Pakkereiseloven”) utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukertilsynet samt Barne- og Familie­departementets sine forskrifter til loven.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsette hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytte av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 3 måneder før avreise.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding

  Påmelding skjer via vår hjemmeside plussreiser.no eller på telefon 70179000

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen dersom den ikke er inkludert i reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Spesielle vilkår for turer til Pasjonsspillet i Oberammergau 2022

  Betaling og depositum

  Betalingen for turer til Passjonspillet i Oberammergau 2022 skjer i tre deler.

  Depositum 1 på kr 2000 betales ved bestilling.

  Depositum 2 på kr 4000 skal være innbetalt før 1. mai 2021.

  Dersom påmelding skjer etter 1. mai 2021 skal hele depositumet på kr 6000 betales samlet.

  Restbeløpet betales 8 uker før avreise.

  I 2020 og 2021 sendes bekreftelser med depositumsfaktura ut ved påmelding. Sluttfaktura med endelig turpris og detaljert turprogram sendes ut når endelig turpris er fastsatt i 2022.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Alle turprisene for Oberammergau 2022 er estimerte priser. Disse prisene ble satt sommeren 2020. Flybilletter og andre transporttjenester for 2022 var da ikke lagt ut for salg. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i flyprisene og valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Vi gjør oppmerksom på at det i 2020 pga Covid-19 er ekstra vanskelig å estimere en turpris for 2022. Vi har derfor tatt utgangspunkt i prisene for tilsvarende turer som skulle gått i 2020 og lagt til en forventet prisoppgang.

  Vi tar på denne bakgrunn forbehold om prisjusteringer frem til våren 2022.

  Avbestilling

  Avbestilling før 1. oktober 2021 vil medfører et gebyr på kr 1000.

  Avbestilling mellom 1.oktober 2021 og 60 dager før avreise vil medføre et gebyr på kr 6000.

  Avbestilles turen mellom 60 dager og 15 dager før avreise, kreves 50% av turprisen

  Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.