Salzburg
Pasjonsspillet
Zell am See

Salzburg III
Oberammergau 2022 &

Avreisedato

13.09.2022

Varighet

8 dager

Pris fra

22 750,-

Fulltegnet

Salzburg III

Pasjonsspillet i Oberammergau kombinert med natur- og kultur-opplevelser i og rundt Mozarts fødeby, Salzburg.

Høydepunkter på turen

 • Pasjonsspillet i Oberammergau
 • Linderhof slott
 • Mozarts fødeby Salzburg
 • Konsert i Salzburg
 • Hitlers ørneredet, Kehlsteinhaus
 • Zell am See
Passport 2733068 1920

Dag 1

Tirsdag 13. september

Avreise fra Gardemoen med Lufthansa direkte til München. Avgang fra Gardermoen kl 11.35 og ankomst Bayerens hovedstad München kl 13.50. (Muligheter for tilslutning fra andre byer) I München venter bussen vår fra Norge, med norsk sjåfør på oss. Vi setter så kursen mot vårt hotell for natten Vienna House Easy Landsberg, i den lille byen Landsberg rett vest for München. Middag og velkomstsamling på hotellet om kvelden.

Middag
Shutterstock 144442966 linderhof under 10mg

Dag 2

Onsdag 14. september

Vi setter kursen sørover mot Oberammergau og skal gjøre oss kjent i området rundt spillbyen. Vi skal besøke Ludvig den II sitt slott, Linderhof og får en guidet omvisning i dette vakre barokkslottet. Vi skal også til vintersportsbyen Garmish Partenkirchen. Her blir det tid til å kjøpe seg lunsj og å se seg rundt på egenhånd. i skal bo de neste to nettene i Oberammergau eller i en av de små byene i nærheten.* Middag på hotellet om kvelden.

*Bosted i Oberammergau: Vi får ikke informasjon om bosted i Oberammergau før tett på spilldato. Vi får kun bekreftet kategori på bostedet på dette tidspunktet. Gruppene kan bli plassert i selve Oberammergau eller i små byer i nærheten som Oberau, Garmisch Partenkirchen og Murnau am Staffelsee. Dersom vi får informasjon om bosted før vi sender ut siste informasjon om turen ca 2 uker før avreise vil vi informere om dette da.

Frokost Middag
Inne i Passion Play Theatre
Inne i Passion Play Theatre

Dag 3

Torsdag 15. september

Dette er dagen for pasjonsspillet. Vi har god tid om formiddagen til å rusle rundt i den lille byen og tid til å kjøpe lunsj på egenhånd før vi finner plassene våre i amfiet. Forestillingen starter kl. 13.30 og slutter ca. kl. 21.30. Midtveis i spillet blir det tre timers middags-pause og vi blir servert en tre retters meny på en av byens hyggelige restauranter. Tilbake til hotellet for overnatting sent om kvelden.

Frokost Middag
Achenseebahn
Achenseebahn

Dag 4

Fredag 16. september

Vårt opphold i Oberammergau er over og vi starter på turen til Salzburg. Vi kjører først sørover og krysser grensen til Østerrike. Vi passerer de kjente vintersportsbyene Seefeld og Innsbruck og fortsetter så østover til Tyrols største innsjø, Achensee. Vi kjører til Jenbach der vi går om bord på Achensee-banen for en times togtur med damplokomotiv i flott tyrolernatur. I Seespitz går vi over i båten som tar oss over sjøen til Pertisau. Vi setter oss i bussen igjen og kjører videre til Mozarts fødeby Salzburg hvor vi sjekker inn på vårt hotell for de neste tre nettene, Dorint City-Hotel Salzburg. Middag og samling på hotellet om kvelden.

Frokost Middag
Utsikt over Salzburg
Utsikt over Salzburg

Dag 5

Lørdag 17. september

Denne dagen gjør vi oss kjent i byen. Salzburg er en by med rik historie og vakker arkitektur. På formiddagen blir en guidet rundtur hvor vi får se alt det vakre denne byen har å by på. Lunsj på egenhånd. Ettermiddagen er satt av til egne opplevelser. Om kvelden blir vi tatt tilbake i tid under «Mozart Dinner Consert», en Mozart-konsert med tre-retters middag.

Frokost Middag
Kehlsteinhaus, Ørneredet
Kehlsteinhaus, Ørneredet

Dag 6

Søndag 18. september

I dag blir det heldagsutflukt til alpebyen, Berchtesgaden. Vi skal besøke et av de mest omtalte stedene etter andre verdenskrig, Kehlsteinhaus, bedre kjent som Ørneredet. Et landsted på toppen av fjellet som ble gitt til Hitler i 50-års gave. Her kan vi nyte fantastisk utsikt over de bayerske Alpene. Etterpå kjører vi ned til Tysklands kanskje vakreste innsjø, Königssee. Det blir tid til lunsj på egenhånd i en av de små kafeene langs vannet. Tilbake på hotellet blir det felles middag og samling g om kvelden.

Frokost Middag
Zell am See
Zell am See

Dag 7

Mandag 19. september

Nok en flott utflukts dag ligger foran oss. Vi kjører til den lille byen Zell am See som er et av de mest populære feriestedene i Salzburg provinsen. Zell am See ligger vakkert til omkranset av majestetiske fjelltopper og rett ved sjøen med krystallklart brevann. Her skal vi tilbringe denne dagen. Det blir god tid til å vandre rundt i den sjarmerende byen og kjøpe seg lunsj på en av de hyggelige kafeene her. Det blir også anledning til en båttur på sjøen for de som ønske det. Utpå ettermiddagen kjører vi tilbake til Salzburg og møtes til middag og samling på hotellet om kvelden.

Frokost Middag
Shutterstock 1235594929

Dag 8

Tirsdag 20. september

Turens siste dag har kommet. Etter frokost setter vi oss i bussen og kjører tilbake til flyplassen i utkanten av München igjen. Flyavgang fra München kl 15.55, ankomst Gardermoen kl 18.05. (Mulig med tilslutninger til andre byer)

Frokost
Utenfor Passion Play Theatre
Utenfor Passion Play Theatre
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Oberammergau
Oberammergau
Salzburg
Salzburg
Shutterstock 458480389
Mirabell Garden i Salzburg
Mirabell Garden i Salzburg
Gågate i Salzburg
Gågate i Salzburg
Salzburg
Salzburg
Zell am See
Zell am See

Priser og betingelser

Pris fra 22 750,-

Tillegg for enkeltrom: kr 3.000

Tilslutninger:

På denne turen tilbyr vi tilslutningsbilletter. Ta kontakt for tilpasset reiseopplegg og pris.

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo - München og München - Oslo
 • Busstransport i norsk turistbuss i henhold til programmet
 • 7 overnattinger med frokost
 • 7 middager
 • Billetter til pasjonsspillet i kategori 1
 • Tekstbok på norsk og engelsk
 • Inngangspenger og guider i henhold til programmet
 • Reiseledertjenester fra norsk turteam

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til måltidene
 • Mat på flyet
 • Tips
 • Forsikringer
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
13.09.2022 Oslo - München 11:35 13:50 LH2453
20.09.2022 München - Oslo 15:55 18:05 LH2454