Vandring i Dolomittene
Pasjonsspillet
Vandring i Alpene

Dolomittene II
Oberammergau 2022 &

Avreisedato

23.08.2022

Varighet

8 dager

Pris fra

22 750,-

Høydepunkter på turen

 • Pasjonsspillet i Oberammergau
 • Vakker fjellnatur i Sør-Tyrol
 • Muligheter for både lange og kortere vandreturer i fjellet
ACHAT Premium Hotel München-Süd
ACHAT Premium Hotel München-Süd

Dag 1

Dag 1: Tirsdag 23. august

Avreise fra Gardemoen med Lufthansa kl 11.35. (Muligheter for tilslutning fra andre byer) Ankomst Bayerens hovedstad München kl 13.50. På flyplassen venter vår norske turistbuss som skal være med oss på hele turen. Vi kjører inn til sentrum av byen hvor det blir litt tid til å se seg rundt i området rundt Marienplatz og kjøpe seg litt mat før vi setter kursen mot vårt hotell, Achat Hotel München Süd i utkanten av byen. Middag og velkomstsamling på hotellet om kvelden.

Middag
Linderhof slott
Linderhof slott

Dag 2

Dag 2: Onsdag 24. august

Vi setter kursen sørover mot Oberammergau og skal gjøre oss kjent i området rundt spillbyen. Vi skal besøke Ludvig den II sitt slott, Linderhof og får en guidet omvisning i dette vakre barokkslottet. Vi skal også til vintersportsbyen Garmish Partenkirchen. Her blir det tid til å kjøpe seg lunsj og å se seg rundt på egenhånd. Vi skal bo de neste to nettene i Oberammergau eller i en av de små byene i nærheten* middag på hotellene om kvelden.

* Bosted i Oberammergau

Vi får ikke informasjon om bosted i Oberammergau før tett på spilldato. Vi får kun bekreftet kategori på bostedet på dette tidspunktet. Gruppene kan bli plassert i selve Oberammergau eller i små byer i nærheten som Oberau, Garmisch Partenkirchen og Murnau am Staffelsee. Dersom vi får informasjon om bosted før vi sender ut siste informasjon om turen ca 2 uker før avreise vil vi informere om det da.

Frokost Middag
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet

Dag 3

Dag 3: Torsdag 25. august

Dette er dagen for pasjonsspillet. Vi har god tid om formiddagen til å rusle rundt i den lille byen og tid til å kjøpe lunsj på egenhånd før vi finner plassene våre i amfiet. Forestillingen starter kl. 13.30 og slutter ca. kl. 21.30. Midtveis i spillet blir det tre timers middags-pause og vi blir servert en tre retters meny på en av byens hyggelige restauranter. Tilbake til hotellet for overnatting sent om kvelden.

Frokost Middag
Vipiteno
Vipiteno

Dag 4

Dag 4: Fredag 26. august

Etter flotte opplevelser i Oberammergau går turen videre mot Italia og Dolomittene. Vi kjører rett sørover, over grensen til Østerrike. Seefeld og Innsbruck passeres før vi krysser grensen til Italia og vi kjører over det mektige Brennerpasset. Rett over grensa ligger den lille byen Vipiteno. Her tar vi dagens lunsjstopp. Vi fortsetter rett østover til det lille tettstedet Sand in Taufer hvor vi skal bo i 4 netter på Hotel Spanglwirt. Middag og samling på hotellet om kvelden.

Frokost Middag
Vanding i Dolomittene
Vanding i Dolomittene

Dag 5

Dag 5 - 7: Lørdag 27. august – mandag 29. august

Med sine steile fjellvegger, taggede fjelltopper og frodige daler er Dolomittene det perfekte stedet å tilbringe noen fine sommerdager. Vi har tre hele dager til rådighet i de storslåtte fjellområdene og disse dagene skal vi bruke til vandringer i denne flotte naturen. Etter frokost tar vi på oss turtøyet og gjør oss klar for fjelltur. Vi vil legge opp alternative ruter å velge mellom. Vi vil ha tilbud både for deg som er godt trent og ønsker litt lengre krevende turer, og litt enklere ruter for deg som ønsker det.

Turtilbudene vil bli presentert på kveldssamlingene dagen før, da en også må ta hensyn til været på slike turer.

Det er også mulig å bli igjen i Sand in Taufers og spasere i området rundt hotellet dersom en ikke ønsker fjellturer alle dagene. Hver kveld samles vi til felles middag og samling på hotellet.

Frokost Middag
Shutterstock 1235594929

Dag 6

Dag 8: Tirsdag 30. august

Vårt opphold i de italienske alpene er over og vi setter kursen hjemover. Vi kjører tilbake over Brennerpasset til Østerrike igjen, krysser landet der det er på sitt smaleste og fortsetter over grensen til Tyskland og videre til flyplassen i utkanten av München. Flyavgang med Lufthansa kl 16.25. Ankomst Gardemoen kl 18.35. (Mulig med tilslutning til ander byer)

Frokost Middag
Oberammergau
Oberammergau
Passion Play Theater
Passion Play Theater
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Drei Zinnen
Drei Zinnen
Vandring i Dolomittene
Vandring i Dolomittene
Gondol
Gondol
Dolomittene
Dolomittene
Vandring i Dolomittene
Vandring i Dolomittene
Dolomittene 2 Som Vandrer

Priser og betingelser

Pris fra 22 750,-

Tillegg for enkeltrom: kr 2.000

Tilslutninger:

På denne turen tilbyr vi tilslutningsbilletter. Ta kontakt for tilpasset reiseopplegg og pris.

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo - München og München– Oslo
 • Busstransport i norsk turistbuss i henhold til programmet
 • 7 overnattinger med frokost
 • 7 middager
 • Billetter til pasjonsspillet i kategori 1
 • Tekstbok på norsk
 • Inngangspenger og guider i henhold til programmet
 • Billetter til gondoler på vandreturene
 • Reiseledertjenester fra norsk turteam

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til måltidene
 • Mat på flyet
 • Tips
 • Forsikringer
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
23.08.2022 Oslo - München 11:34 13:50 LH2453
30.08.2022 München - Oslo 15:55 18:05 LH2454