Vandring i Dolomittene
Pasjonsspillet
Vandring i Alpene

Dolomittene II
Oberammergau 2022 &

Avreisedato

23.08.2022

Varighet

8 dager

Pris fra

22 750,-

Høydepunkter på turen

 • Pasjonsspillet i Oberammergau
 • Vakker fjellnatur i Sør-Tyrol
 • Muligheter for både lange og kortere vandreturer i fjellet
Last ned brosjyre (.pdf)
ACHAT Premium Hotel München-Süd
ACHAT Premium Hotel München-Süd

Dag 1

Dag 1: Tirsdag 23. august

Avreise fra Gardemoen med Lufthansa kl 11.35. (Muligheter for tilslutning fra andre byer) Ankomst Bayerens hovedstad München kl 13.50. På flyplassen venter vår norske turistbuss som skal være med oss på hele turen. Vi kjører inn til sentrum av byen hvor det blir litt tid til å se seg rundt i området rundt Marienplatz og kjøpe seg litt mat før vi setter kursen mot vårt hotell, Achat Hotel München Süd i utkanten av byen. Middag og velkomstsamling på hotellet om kvelden.

Middag
Linderhof slott
Linderhof slott

Dag 2

Dag 2: Onsdag 24. august

Vi setter kursen sørover mot Oberammergau og skal gjøre oss kjent i området rundt spillbyen. Vi skal besøke Ludvig den II sitt slott, Linderhof og får en guidet omvisning i dette vakre barokkslottet. Vi skal også til vintersportsbyen Garmish Partenkirchen. Her blir det tid til å kjøpe seg lunsj og å se seg rundt på egenhånd. Vi skal bo de neste to nettene i Oberammergau eller i en av de små byene i nærheten* middag på hotellene om kvelden.

* Bosted i Oberammergau

Vi får ikke informasjon om bosted i Oberammergau før tett på spilldato. Vi får kun bekreftet kategori på bostedet på dette tidspunktet. Gruppene kan bli plassert i selve Oberammergau eller i små byer i nærheten som Oberau, Garmisch Partenkirchen og Murnau am Staffelsee. Dersom vi får informasjon om bosted før vi sender ut siste informasjon om turen ca 2 uker før avreise vil vi informere om det da.

Frokost Middag
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet

Dag 3

Dag 3: Torsdag 25. august

Dette er dagen for pasjonsspillet. Vi har god tid om formiddagen til å rusle rundt i den lille byen og tid til å kjøpe lunsj på egenhånd før vi finner plassene våre i amfiet. Forestillingen starter kl. 13.30 og slutter ca. kl. 21.30. Midtveis i spillet blir det tre timers middags-pause og vi blir servert en tre retters meny på en av byens hyggelige restauranter. Tilbake til hotellet for overnatting sent om kvelden.

Frokost Middag
Vipiteno
Vipiteno

Dag 4

Dag 4: Fredag 26. august

Etter flotte opplevelser i Oberammergau går turen videre mot Italia og Dolomittene. Vi kjører rett sørover, over grensen til Østerrike. Seefeld og Innsbruck passeres før vi krysser grensen til Italia og vi kjører over det mektige Brennerpasset. Rett over grensa ligger den lille byen Vipiteno. Her tar vi dagens lunsjstopp. Vi fortsetter rett østover til det lille tettstedet Sand in Taufer hvor vi skal bo i 4 netter på Hotel Spanglwirt. Middag og samling på hotellet om kvelden.

Frokost Middag
Vanding i Dolomittene
Vanding i Dolomittene

Dag 5

Dag 5 - 7: Lørdag 27. august – mandag 29. august

Med sine steile fjellvegger, taggede fjelltopper og frodige daler er Dolomittene det perfekte stedet å tilbringe noen fine sommerdager. Vi har tre hele dager til rådighet i de storslåtte fjellområdene og disse dagene skal vi bruke til vandringer i denne flotte naturen. Etter frokost tar vi på oss turtøyet og gjør oss klar for fjelltur. Vi vil legge opp alternative ruter å velge mellom. Vi vil ha tilbud både for deg som er godt trent og ønsker litt lengre krevende turer, og litt enklere ruter for deg som ønsker det.

Turtilbudene vil bli presentert på kveldssamlingene dagen før, da en også må ta hensyn til været på slike turer.

Det er også mulig å bli igjen i Sand in Taufers og spasere i området rundt hotellet dersom en ikke ønsker fjellturer alle dagene. Hver kveld samles vi til felles middag og samling på hotellet.

Frokost Middag
Shutterstock 1235594929

Dag 6

Dag 8: Tirsdag 30. august

Vårt opphold i de italienske alpene er over og vi setter kursen hjemover. Vi kjører tilbake over Brennerpasset til Østerrike igjen, krysser landet der det er på sitt smaleste og fortsetter over grensen til Tyskland og videre til flyplassen i utkanten av München. Flyavgang med Lufthansa kl 16.25. Ankomst Gardemoen kl 18.35. (Mulig med tilslutning til ander byer)

Frokost Middag
Oberammergau
Oberammergau
Passion Play Theater
Passion Play Theater
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Drei Zinnen
Drei Zinnen
Vandring i Dolomittene
Vandring i Dolomittene
Gondol
Gondol
Dolomittene
Dolomittene
Vandring i Dolomittene
Vandring i Dolomittene
Dolomittene 2 Som Vandrer

Priser og betingelser

Pris fra 22 750,-

Tillegg for enkeltrom: kr 2.000

Tilslutninger:

På denne turen tilbyr vi tilslutningsbilletter. Ta kontakt for tilpasset reiseopplegg og pris.

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo - München og München– Oslo
 • Busstransport i norsk turistbuss i henhold til programmet
 • 7 overnattinger med frokost
 • 7 middager
 • Billetter til pasjonsspillet i kategori 1
 • Tekstbok på norsk
 • Inngangspenger og guider i henhold til programmet
 • Billetter til gondoler på vandreturene
 • Reiseledertjenester fra norsk turteam

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til måltidene
 • Mat på flyet
 • Tips
 • Forsikringer
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
23.08.2022 Oslo - München 11:34 13:50 LH2453
30.08.2022 München - Oslo 15:55 18:05 LH2454
 • Betingelser for denne turen

  Generelle vilkår

  PLUSSREISER sine vilkår er utformet i.h.t. Lov om Pakkereiser av 15.06.2018 (“Pakkereiseloven”) utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukertilsynet samt Barne- og Familie­departementets sine forskrifter til loven.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsette hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytte av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 3 måneder før avreise.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding

  Påmelding skjer via vår hjemmeside plussreiser.no eller på telefon 70179000

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen dersom den ikke er inkludert i reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Spesielle vilkår for turer til Pasjonsspillet i Oberammergau 2022

  Betaling og depositum

  Betalingen for turer til Passjonspillet i Oberammergau 2022 skjer i tre deler.

  Depositum 1 på kr 2000 betales ved bestilling.

  Depositum 2 på kr 4000 skal være innbetalt før 1. mai 2021.

  Dersom påmelding skjer etter 1. mai 2021 skal hele depositumet på kr 6000 betales samlet.

  Restbeløpet betales 8 uker før avreise.

  I 2020 og 2021 sendes bekreftelser med depositumsfaktura ut ved påmelding. Sluttfaktura med endelig turpris og detaljert turprogram sendes ut når endelig turpris er fastsatt i 2022.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Alle turprisene for Oberammergau 2022 er estimerte priser. Disse prisene ble satt sommeren 2020. Flybilletter og andre transporttjenester for 2022 var da ikke lagt ut for salg. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i flyprisene og valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Vi gjør oppmerksom på at det i 2020 pga Covid-19 er ekstra vanskelig å estimere en turpris for 2022. Vi har derfor tatt utgangspunkt i prisene for tilsvarende turer som skulle gått i 2020 og lagt til en forventet prisoppgang.

  Vi tar på denne bakgrunn forbehold om prisjusteringer frem til våren 2022.

  Avbestilling

  Avbestilling før 1. oktober 2021 vil medfører et gebyr på kr 1000.

  Avbestilling mellom 1.oktober 2021 og 60 dager før avreise vil medføre et gebyr på kr 6000.

  Avbestilles turen mellom 60 dager og 15 dager før avreise, kreves 50% av turprisen

  Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.