Pasjonsspillet
Pasjonsspillet

Tur til Pasjonsspillet i Oberammergau
Oberammergau, München, Seefeld og Innsbruck

Avreisedato

01.08.2020

Varighet

5 dager

Pris fra

14 500,-

Tur til Pasjonsspillet i Oberammergau

Pasjonsspillet i Oberammergau tiltrekker seg mange hundre tusen besøkende fra hele verden hvert 10. år. I 2020 settes spillet opp for 42. gang. Bli med og opplev denne fantastiske forestillingen. I tillegg får du besøke byene München, Seefeld og Innsbruck.

München
München

Dag 1

Lørdag 1. august: Oslo-München

Fly fra Norge til München om formiddagen. På flyplassen blir vi møtt av vår norske turistbuss med norsk sjåfør som skal være med oss under hele oppholdet. Vi får en guidet rundtur i München området. I tillegg til selve byen får vi se Olympiaparken og Nymphenburg slott. Overnatting og middag på hotell i sentrum av byen.

Middag
Linderhof slott
Linderhof slott

Dag 2

Søndag 2. august: München-Seefeld

Vi kjører videre sørover til Østerrike og Tyrol til den lille tyrolerlandsbyen Seefeld. På veien dit gjør vi et stopp ved Linderhof Slott. Ett av de tre slottene til Ludvig 2. også kjent som «den gale kongen». Slottet er lite i størrelse, men er overdådig utsmykket med en fantastisk hage. Vi skal også innom Garmish Partenkirshen hvor et stopp i den kjente hoppbakken hører med. Overnatting og middag i Seefeld.

Frokost Middag
Bergiselbakken
Bergiselbakken

Dag 3

Mandag 3. august: Seefeld-Innsbruck-Oberau

Etter frokost går turen til Innsbruck. Vi har hele formiddagen i byen før vi etter lunsj setter kursen mot spillbyen. På veien gjør vi et stopp i den lille landsbyen Ettal, kjent for sitt store Benediktinerkloster. Vi skal bo på Hotel Forstahus i Oberau noen få minutter fra selve Oberammergau sentrum i to netter. Middag på hotellet om kvelden.

Frokost Middag
Passion Play Theater
Passion Play Theater

Dag 4

Tirsdag 4. august: Oberammergau

Dette er dagen for selve pasjonsspillet og vi kjører vi inn til sentrum av Oberammergau etter frokost. Det blir da god tid til å se seg rundt i den lille sjarmerende byen og spise lunsj før spillet starter kl 14.30. Pause midt i forestillingen med middag. Etter spillet tar bussen oss med tilbake til hotellet vårt.

Frokost Middag
Shutterstock 281588774

Dag 5

Onsdag 5. august: Oberammergau-Norge

Etter frokost går turen tilbake til München igjen og vi flyr derifra tilbake til Norge.

Frokost
Shutterstock 426474142 Nymphenburg
Seefeld
Seefeld
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Crucifixion 2
Ecce Homo
Passion Play Theater
Passion Play Theater
Hoppbakkene i Garmisch Partenkirchen
Hoppbakkene i Garmisch Partenkirchen
München
München
255142 Unsplash Olympiaparken
 • Betingelser for denne turen

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser og reisegaranti” av 01.07.18, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsette hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 3 måneder før avreise.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding

  Påmelding skjer via vår hjemmeside www.plussreiser.no eller på telefon 70179000

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen dersom den ikke er inkludert i reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Spesielle vilkår for turer til Pasjonsspillet i Oberammergau 2020

  Betaling og depositum

  Betalingen for turer til Passjonspillet i Oberammergau 2020 skjer i tre deler.

  Depositum 1 på kr 1500 betales ved bestilling.

  Depositum 2 på kr 4500 skal være innbetalt før 1. mai 2019.

  Dersom påmelding skjer etter 1. mai 2019 skal hele depositumet på kr 6000 betales samlet.

  Restbeløpet betales 8 uker før avreise.

  I 2018 og 2019 sendes bekreftelser med depositumsfaktura ut ved påmelding. Sluttfaktura med endelig turpris og detaljert turprogram sendes ut når endelig turpris er fastsatt i 2020.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Alle prisene i denne katalogen er estimerte priser. Disse prisene ble satt høsten 2018. Flybilletter og andre transporttjenester for 2020 var da ikke lagt ut for salg. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i flyprisene og valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Vi tar på denne bakgrunn forbehold om prisjusteringer frem til våren 2020.

  Avbestilling

  Avbestilling før 1. oktober 2019 vil medfører et gebyr på kr 1000.

  Avbestilling mellom 1.oktober 2019 og 60 dager før avreise vil medføre et gebyr på kr 6000.

  Avbestilles turen mellom 60 dager og 15 dager før avreise, kreves 50% av turprisen

  Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.