Arena di Verona
Pasjonsspillet
Venezia

Gardasjøen II
Oberammergau 2022 &

Avreisedato

16.08.2022

Varighet

8 dager

Pris fra

23 950,-

Høydepunkter på turen

 • Pasjonsspillet i Oberammergau
 • Linderhof slott
 • Utflukt til Verona
 • Opera i Verona (med forbehold)
 • Utflukt til Venezia
 • Båttur på Gardasjøen
ACHAT Premium Hotel München-Süd
ACHAT Premium Hotel München-Süd

Dag 1

Tirsdag 16. august

Avreise fra Gardemoen med Lufthansa kl 09.50. (Muligheter for tilslutning fra andre byer) Vi flyr via Frankfurt til München. Ankomst Bayerens hovedstad München kl 14.10. På flyplassen venter vår norske turistbuss som skal være med oss på hele turen. Vi kjører inn til sentrum av byen hvor det blir litt tid til å rusle rundt på området rundt Marienplatz, det store torget dandert av vakre bygninger og monumenter. Her blir det også anledning til å kjøpe seg noe å bite i. Etter litt tid i sentrum kjører vi til utkanten av byen til hotellet vårt Achat Hotel München Süd. Her skal vi ha middag før vi samles i møterommet for en gjennomgang og forberedelse til pasjonsspillet.

Middag
Linderhof slott
Linderhof slott

Dag 2

Onsdag 17. august

Vi setter kursen sørover mot Oberammergau og skal gjøre oss kjent i området rundt spillbyen. Vi skal besøke Ludvig den II sitt slott, Linderhof og får en guidet omvisning i dette vakre barokkslottet. Vi skal også til vintersportsbyen Garmisch Partenkirchen. Her blir det tid til å kjøpe seg lunsj og å se seg rundt på egenhånd. Vi skal bo de neste to nettene i Oberammergau eller i en av de små byene i nærheten.* Middag på hotellet om kvelden.

* Bosted i Oberammergau: Vi får ikke informasjon om bosted i Oberammergau før tett på spilldato. Vi får kun bekreftet kategori på bostedet på dette tidspunktet. Gruppene kan bli plassert i selve Oberammergau eller i små byer i nærheten som Oberau, Garmisch Partenkirchen og Murnau am Staffelsee. Dersom vi får informasjon om bosted før vi sender ut siste informasjon om turen ca 2 uker før avreise vil vi informere om dette da.

Frokost Middag
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet

Dag 3

Torsdag 18. august

Dette er dagen for pasjonsspillet. Vi har god tid om formiddagen til å rusle rundt i den lille byen og tid til å kjøpe lunsj på egenhånd før vi finner plassene våre i amfiet. Forestillingen starter kl. 13.30 og slutter ca. kl. 21.30. Midtveis i spillet blir det tre timers middags-pause og vi blir servert en tre retters meny på en av byens hyggelige restauranter. Tilbake til hotellet for overnatting sent om kvelden.

Frokost Middag
Bater Desenzano

Dag 4

Fredag 19. august

Vårt opphold i Oberammergau er over og vi starter på turen sørover til Italia. Vi passerer grensen til Østerrike og kjente vintersportsbyer som Seefeld og Innsbruck. Grensen til Italia krysser vi ved det mektige Brennerpasset. Det blir flere stopp underveis hvor vi får sett oss litt rundt, strekt litt på beina og tid til å kjøpe oss litt mat. Sent på ettermiddagen ankommer vi hotellet vårt for de neste fire nettene Hotel Bonotto. Vi skal bo i den sjarmerende byen Desenzano helt på sørenden av Gardasjøen. Middag og samling på hotellet om kvelden.

Frokost Middag
Sirmione
Sirmione

Dag 5

Lørdag 20.august

Formiddagen har du denne dagen til egen disposisjon i vakre Desenzano. Etter lunsj blir det båttur på Gardasjøen. Vi tar båten fra Bardolino på østsiden av sjøen tilden lille byen Sirmione. Sirmione ligger ytterst på en smal halvøy ved sørenden av Gardasjøen. Byen er en turistmagnet med en sjarmerende, forholdsvis bilfri gamleby. Buss tilbake til hotellet hvor det blir felles middag og samling.

Frokost Middag
Operaen Aida
Operaen Aida

Dag 6

Søndag 21.august

Formiddagen blir det litt tid i Desenzano før vi etter lunsj setter kursen mot Verona. Her blir vi møtt av lokalguide som vil vise oss de største severdighetene i byen. Vi får servert dagens middag på en hyggelig restaurant i byen. Etter middagen spaserer vi de få meterne til Arena di Verona og gjør oss klar til operaforestillingen som starter kl 21.00. Forestillingen varer i ca tre timer inkludert pause. Buss tilbake til hotellet vårt i Desenzano etter forestillingen.

Opera: Forestillingen vi skal se denne dagen er Aida av Guiseppe Verdi i 4 akter. Aida er et intimt kjærlighetsdrama med storstilt politisk maktspill som virkemidler på kjærlighetens kamparena. Aida er en etiopisk (nubisk) prinsesse som er tatt til fange og holdes som slave i Egypt. Den militære kapteinen Radames slites mellom sin kjærlighet til Aida og lojalitet til egen leder, faraoen. Forholdet vanskeliggjøres ytterligere ved at faraoens datter, Amneris, er forelsket i Radames uten at kjærligheten gjengjeldes.

Frokost Middag
Venezia
Venezia

Dag 7

Mandag 22. august

Tidlig avreise fra hotellet for heldagsutflukt til kanalbyen Venezia. Venezia ligger ved Adriaterhavet ca 15 mil rett vest for Desenzano. Vi parkerer bussen i utkanten og turen inn til selve byen går med båt fra Tronchetto via Grand Canal til Markusplassen. Her møter vi vår lokalguide som skal ta oss med på en guidet vandring i denne kjente turistbyen. Etter den guidede rundturen blir det litt tid på egenhånd og hver enkelt kjøper sin egen lunsj. Vi møtes på Markusplassen igjen og blir transportert tilbake til Tronchetto der bussen venter på oss. Tilbake på hotellet blir det middag og samling om kvelden.

Frokost Middag
Shutterstock 614217170 milano

Dag 8

Tirsdag 23. august

Turens siste dag er kommet og vi skal sette kursen hjemover. Buss fra hotellet etter frokost til flyplassen i utkanten av Milano. En ca 2 timers kjøretur. Flyavgang kl 12.30. Det blir mellomlanding i München og ankomst Gardermoen kl 18.10. (Mulig med tilslutninger til andre byer)

Frokost
Oberammergau
Oberammergau
Passion Play Theater
Passion Play Theater
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Venezia
Venezia
Venezia
Venezia
Venezia
Venezia
Arena di Verona
Arena di Verona
Desenzano
Desenzano
Gatelangs i Verona
Gatelangs i Verona

Priser og betingelser

Pris fra 23 950,-

Tillegg for enkeltrom: kr 2.350

Tilslutninger:

På denne turen tilbyr vi tilslutningsbilletter. Ta kontakt for tilpasset reiseopplegg og pris.

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo- Frankfurt- Milano og München-Oslo
 • Busstransport i norsk turistbuss i henhold til programmet
 • 7 overnattinger med frokost
 • 7 middager
 • Billetter til pasjonsspillet i kategori 1
 • Tekstbok på norsk og engelsk
 • Billetter til opera i Verona
 • Inngangspenger og guider i henhold til programmet
 • Reiseledertjenester fra norsk turteam

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til måltidene
 • Mat på flyet
 • Tips
 • Forsikringer
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
16.08.2022 Oslo - Frankfurt 09:50 12:00 LH859
16.08.2022 Frankfurt - München 13:15 14:10 LH106
23.08.2022 Milano - München 12:35 13:45 LH1855
23.08.2022 München - Oslo 16:00 18:10 LH2454
 • Betingelser for denne turen

  Generelle vilkår

  PLUSSREISER sine vilkår er utformet i.h.t. Lov om Pakkereiser av 15.06.2018 (“Pakkereiseloven”) utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukertilsynet samt Barne- og Familie­departementets sine forskrifter til loven.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsette hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytte av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 3 måneder før avreise.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding

  Påmelding skjer via vår hjemmeside plussreiser.no eller på telefon 70179000

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen dersom den ikke er inkludert i reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Spesielle vilkår for turer til Pasjonsspillet i Oberammergau 2022

  Betaling og depositum

  Betalingen for turer til Passjonspillet i Oberammergau 2022 skjer i tre deler.

  Depositum 1 på kr 2000 betales ved bestilling.

  Depositum 2 på kr 4000 skal være innbetalt før 1. mai 2021.

  Dersom påmelding skjer etter 1. mai 2021 skal hele depositumet på kr 6000 betales samlet.

  Restbeløpet betales 8 uker før avreise.

  I 2020 og 2021 sendes bekreftelser med depositumsfaktura ut ved påmelding. Sluttfaktura med endelig turpris og detaljert turprogram sendes ut når endelig turpris er fastsatt i 2022.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Alle turprisene for Oberammergau 2022 er estimerte priser. Disse prisene ble satt sommeren 2020. Flybilletter og andre transporttjenester for 2022 var da ikke lagt ut for salg. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i flyprisene og valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Vi gjør oppmerksom på at det i 2020 pga Covid-19 er ekstra vanskelig å estimere en turpris for 2022. Vi har derfor tatt utgangspunkt i prisene for tilsvarende turer som skulle gått i 2020 og lagt til en forventet prisoppgang.

  Vi tar på denne bakgrunn forbehold om prisjusteringer frem til våren 2022.

  Avbestilling

  Avbestilling før 1. oktober 2021 vil medfører et gebyr på kr 1000.

  Avbestilling mellom 1.oktober 2021 og 60 dager før avreise vil medføre et gebyr på kr 6000.

  Avbestilles turen mellom 60 dager og 15 dager før avreise, kreves 50% av turprisen

  Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.