Arena di Verona
Pasjonsspillet
Venezia

Gardasjøen II
Oberammergau 2022 &

Avreisedato

16.08.2022

Varighet

8 dager

Pris fra

23 950,-

Høydepunkter på turen

 • Pasjonsspillet i Oberammergau
 • Linderhof slott
 • Utflukt til Verona
 • Opera i Verona (med forbehold)
 • Utflukt til Venezia
 • Båttur på Gardasjøen
ACHAT Premium Hotel München-Süd
ACHAT Premium Hotel München-Süd

Dag 1

Tirsdag 16. august

Avreise fra Gardemoen med Lufthansa kl 09.50. (Muligheter for tilslutning fra andre byer) Vi flyr via Frankfurt til München. Ankomst Bayerens hovedstad München kl 14.10. På flyplassen venter vår norske turistbuss som skal være med oss på hele turen. Vi kjører inn til sentrum av byen hvor det blir litt tid til å rusle rundt på området rundt Marienplatz, det store torget dandert av vakre bygninger og monumenter. Her blir det også anledning til å kjøpe seg noe å bite i. Etter litt tid i sentrum kjører vi til utkanten av byen til hotellet vårt Achat Hotel München Süd. Her skal vi ha middag før vi samles i møterommet for en gjennomgang og forberedelse til pasjonsspillet.

Middag
Linderhof slott
Linderhof slott

Dag 2

Onsdag 17. august

Vi setter kursen sørover mot Oberammergau og skal gjøre oss kjent i området rundt spillbyen. Vi skal besøke Ludvig den II sitt slott, Linderhof og får en guidet omvisning i dette vakre barokkslottet. Vi skal også til vintersportsbyen Garmisch Partenkirchen. Her blir det tid til å kjøpe seg lunsj og å se seg rundt på egenhånd. Vi skal bo de neste to nettene i Oberammergau eller i en av de små byene i nærheten.* Middag på hotellet om kvelden.

* Bosted i Oberammergau: Vi får ikke informasjon om bosted i Oberammergau før tett på spilldato. Vi får kun bekreftet kategori på bostedet på dette tidspunktet. Gruppene kan bli plassert i selve Oberammergau eller i små byer i nærheten som Oberau, Garmisch Partenkirchen og Murnau am Staffelsee. Dersom vi får informasjon om bosted før vi sender ut siste informasjon om turen ca 2 uker før avreise vil vi informere om dette da.

Frokost Middag
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet

Dag 3

Torsdag 18. august

Dette er dagen for pasjonsspillet. Vi har god tid om formiddagen til å rusle rundt i den lille byen og tid til å kjøpe lunsj på egenhånd før vi finner plassene våre i amfiet. Forestillingen starter kl. 13.30 og slutter ca. kl. 21.30. Midtveis i spillet blir det tre timers middags-pause og vi blir servert en tre retters meny på en av byens hyggelige restauranter. Tilbake til hotellet for overnatting sent om kvelden.

Frokost Middag
Bater Desenzano

Dag 4

Fredag 19. august

Vårt opphold i Oberammergau er over og vi starter på turen sørover til Italia. Vi passerer grensen til Østerrike og kjente vintersportsbyer som Seefeld og Innsbruck. Grensen til Italia krysser vi ved det mektige Brennerpasset. Det blir flere stopp underveis hvor vi får sett oss litt rundt, strekt litt på beina og tid til å kjøpe oss litt mat. Sent på ettermiddagen ankommer vi hotellet vårt for de neste fire nettene Hotel Bonotto. Vi skal bo i den sjarmerende byen Desenzano helt på sørenden av Gardasjøen. Middag og samling på hotellet om kvelden.

Frokost Middag
Sirmione
Sirmione

Dag 5

Lørdag 20.august

Formiddagen har du denne dagen til egen disposisjon i vakre Desenzano. Etter lunsj blir det båttur på Gardasjøen. Vi tar båten fra Bardolino på østsiden av sjøen tilden lille byen Sirmione. Sirmione ligger ytterst på en smal halvøy ved sørenden av Gardasjøen. Byen er en turistmagnet med en sjarmerende, forholdsvis bilfri gamleby. Buss tilbake til hotellet hvor det blir felles middag og samling.

Frokost Middag
Operaen Aida
Operaen Aida

Dag 6

Søndag 21.august

Formiddagen blir det litt tid i Desenzano før vi etter lunsj setter kursen mot Verona. Her blir vi møtt av lokalguide som vil vise oss de største severdighetene i byen. Vi får servert dagens middag på en hyggelig restaurant i byen. Etter middagen spaserer vi de få meterne til Arena di Verona og gjør oss klar til operaforestillingen som starter kl 21.00. Forestillingen varer i ca tre timer inkludert pause. Buss tilbake til hotellet vårt i Desenzano etter forestillingen.

Opera: Forestillingen vi skal se denne dagen er Aida av Guiseppe Verdi i 4 akter. Aida er et intimt kjærlighetsdrama med storstilt politisk maktspill som virkemidler på kjærlighetens kamparena. Aida er en etiopisk (nubisk) prinsesse som er tatt til fange og holdes som slave i Egypt. Den militære kapteinen Radames slites mellom sin kjærlighet til Aida og lojalitet til egen leder, faraoen. Forholdet vanskeliggjøres ytterligere ved at faraoens datter, Amneris, er forelsket i Radames uten at kjærligheten gjengjeldes.

Frokost Middag
Venezia
Venezia

Dag 7

Mandag 22. august

Tidlig avreise fra hotellet for heldagsutflukt til kanalbyen Venezia. Venezia ligger ved Adriaterhavet ca 15 mil rett vest for Desenzano. Vi parkerer bussen i utkanten og turen inn til selve byen går med båt fra Tronchetto via Grand Canal til Markusplassen. Her møter vi vår lokalguide som skal ta oss med på en guidet vandring i denne kjente turistbyen. Etter den guidede rundturen blir det litt tid på egenhånd og hver enkelt kjøper sin egen lunsj. Vi møtes på Markusplassen igjen og blir transportert tilbake til Tronchetto der bussen venter på oss. Tilbake på hotellet blir det middag og samling om kvelden.

Frokost Middag
Shutterstock 614217170 milano

Dag 8

Tirsdag 23. august

Turens siste dag er kommet og vi skal sette kursen hjemover. Buss fra hotellet etter frokost til flyplassen i utkanten av Milano. En ca 2 timers kjøretur. Flyavgang kl 12.30. Det blir mellomlanding i München og ankomst Gardermoen kl 18.10. (Mulig med tilslutninger til andre byer)

Frokost
Oberammergau
Oberammergau
Passion Play Theater
Passion Play Theater
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Venezia
Venezia
Venezia
Venezia
Venezia
Venezia
Arena di Verona
Arena di Verona
Desenzano
Desenzano
Gatelangs i Verona
Gatelangs i Verona

Priser og betingelser

Pris fra 23 950,-

Tillegg for enkeltrom: kr 2.350

Tilslutninger:

På denne turen tilbyr vi tilslutningsbilletter. Ta kontakt for tilpasset reiseopplegg og pris.

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo- Frankfurt- Milano og München-Oslo
 • Busstransport i norsk turistbuss i henhold til programmet
 • 7 overnattinger med frokost
 • 7 middager
 • Billetter til pasjonsspillet i kategori 1
 • Tekstbok på norsk og engelsk
 • Billetter til opera i Verona
 • Inngangspenger og guider i henhold til programmet
 • Reiseledertjenester fra norsk turteam

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til måltidene
 • Mat på flyet
 • Tips
 • Forsikringer
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
16.08.2022 Oslo - Frankfurt 09:50 12:00 LH859
16.08.2022 Frankfurt - München 13:15 14:10 LH106
23.08.2022 Milano - München 12:35 13:45 LH1855
23.08.2022 München - Oslo 16:00 18:10 LH2454