Shutterstock 1336343717 under 10 mg
Pasjonsspillet
Shutterstock 1364008058

Zillertal
Oberammergau 2022 &

Avreisedato

28.07.2022

Varighet

8 dager

Pris fra

22 450,-

Høydepunkter på turen

 • Pasjonsspillet i Oberammergau
 • Vandreturer i vakker natur
 • Busstur over det mektige Brennerpasset til Italia
 • Ludvig den 2. sit slott, Linderhof
 • Utflukt til Vipiteno i Italia
 • Båttur på Achensee
 • Togtur med Achensee-banen
Zillertal
Zillertal

Dag 1: Torsdag 28. juli

Avreise fra Gardemoen med Lufthansa direkte til München. Avgang fra Gardermoen kl 11.35 og ankomst Bayerens hovedstad München kl 13.50. (Muligheter for tilslutning fra andre byer) På flyplassen venter vår norske turistbuss som skal være med oss på hele turen. Vi setter oss i bussen og kjører sørover. Vi kjører gjennom flatt landskap mot de mektige alpene og videre opp i høyden. Vi krysser grensen til Østerrike og etter en to timers busstur er vi fremme i Zell am Ziller hvor vi skal bo i 4 netter på Hotel og Gasthof Bräu midt i den lille alpelandsbyen innerst i Zillertal. Middag og velkomstsamling på hotellet om kvelden.

Middag
Shutterstock 1363890206 liten

Dag 2, 3 og 4: 29.-31. juli

Zell am Ziller er et godt utgangspunkt for fjellturer og alt ligger til rette for de som vil ta beina fatt og vandre i alpene. Det er kun få meter fra hotellet til kabelbanene som tar deg opp i godt egnet turlandskap. Dagen i dag er satt av til fjellturer. De som ikke ønsker lange vandreturer kan ta banen opp i fjellet, nyte utsikten for så å ta banen ned igjen. Du kan også velge å bli igjen i den lille byen og tilbringe dagene på egenhånd. En av dagene blir det busstur til Italia. Vi krysser grensen over det mektige Brennerpasset og kommer så til den lille byen Vipiteno. Her har hver enkelt litt tid på egenhånd til å se seg rundt og kjøpe en ekte italiensk lunsj. På ettermiddagen setter vi kursen nordover til Zell am Ziller igjen. (De som heller ønsker en ekstra dag med fjelltur kan være igjen og tilbringe dagen i fjellene på egenhånd). Hver kveld blir det felles middag og samling på hotellet vårt.

Frokost Middag
Achenseebahn
Achenseebahn

Dag 5: Mandag 1. august

Vårt opphold i Østerrike er over og vi setter kursen nordover mot Oberammergau. På veien mot spillbyen blir det togtur og båttur på Tyrols største innsjø, Achensee, kjent for sitt klare og turkise vann. Vi kjører til Jenbach der vi går om bord på Achensee-banen for en times togtur med damplokomotiv i flott tyrolernatur. I Seespitz går vi over i båten som tar oss over sjøen til Pertisau. Etter båtturen fortsetter vi videre nordover og passerer kjente vintersportsbyer som Innsbruck og Seefeld før vi krysser grensen til Tyskland igjen. Vi skal bo de neste to nettene i Oberammergau eller i en av de små byene i nærheten.* Middag på hotellet om kvelden.

* Bosted i Oberammergau

Vi får ikke informasjon om bosted i Oberammergau før tett på spilldato. Vi får kun bekreftet kategori på bostedet på dette tidspunktet. Gruppene kan bli plassert i selve Oberammergau eller i små byer i nærheten som Oberau, Garmisch Partenkirchen og Murnau am Staffelsee. Dersom vi får informasjon om bosted før vi sender ut siste informasjon om turen ca 2 uker før avreise vil vi informere om dette da.

Frokost Middag
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet

Dag 6: Tirsdag 2. august

Dette er dagen for pasjonsspillet. Vi har god tid om formiddagen til å rusle rundt i den lille byen og tid til å kjøpe lunsj på egenhånd før vi finner plassene våre i amfiet. Forestillingen starter kl. 14.30 og slutter ca. kl. 22.30. Midtveis i spillet blir det tre timers middags-pause og vi blir servert en tre retters meny på en av byens hyggelige restauranter. Tilbake til hotellet for overnatting sent om kvelden.

Frokost Middag
Linderhof slott
Linderhof slott

Dag 7: Onsdag 3. august

Før vi forlater Oberammergauområdet har vi denne dagen tid til å se litt mer av hva området har å tilby. Vi stopper ved Ludvig den II sitt slott, Linderhof. Det blir en guidet omvisning i dette vakre barokkslottet. Vi skal også innom vintersportsbyen Garmisch Partenkirchen. Her blir det tid til å kjøpe seg lunsj og å se seg rundt på egenhånd. Vi setter så kursen nordover mot München, Bayerens hovedstad. Vi avslutter dagen med middag og samling på vårt siste hotell på turen, Achat Premium Hotel München-Süd i utkanten av byen.

Frokost Middag
München
München

Dag 8: Torsdag 4. august

Etter frokost på hotellet setter vi oss i bussen og kjører vi inn til sentrum av München. Det blir litt tid til å rusle rundt på området rundt Marienplatz, det store torget dandert av vakre bygninger og monumenter. Lunsj på egenhånd før vi kjører til flyplassen. Vi flyr direkte fra München til Oslo med Lufthansa. Avgang München kl 16.00. Ankomst Gardermoen kl 18.10. (Mulig med tilslutninger til andre byer)

Frokost
Zillertal
Zillertal
Shutterstock 151800170
Mayerhofen, Zillertal
Mayerhofen, Zillertal
Gondolbane i Alpene
Gondolbane i Alpene
Oberammergau
Oberammergau
Oberammergau
Oberammergau
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Vipiteno
Vipiteno

Priser og betingelser

Pris fra 22 450,-

Tillegg for enkeltrom: kr 2.000

Tilslutninger:

På denne turen tilbyr vi tilslutningsbilletter. Ta kontakt for tilpasset reiseopplegg og pris.

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo-München og München-Oslo
 • Busstransport i norsk turistbuss i henhold til programmet
 • 7 overnattinger med frokost
 • 7 middager
 • Billetter til pasjonsspillet i kategori 1
 • Tekstbok
 • Billetter til gondoler 2 dager
 • Inngangspenger og guider i henhold til programmet
 • Reiseledertjenester fra norsk turteam

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Matpakker
 • Drikke til måltidene
 • Mat på flyet
 • Tips
 • Forsikringer
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
28.07.2022 Oslo - München 11:35 13:50 LH2453
04.08.2022 München - Oslo 16:00 18:10 LH2454