Vandring i Alpene
Pasjonsspillet
Kitzbühel

Aktive dager i Tyrol
Oberammergau 2022 &

Avreisedato

21.07.2022

Varighet

8 dager

Pris fra

21 950,-

Fulltegnet

Aktive dager i Tyrol

Det mektige pasjonsspillet i Oberammergau kombinert med fjellturer og vakker natur i Tyrol.

Høydepunkter på turen

 • Pasjonsspillet i Oberammergau
 • Muligheter for både lange og kortere vandreturer i vakker natur
 • Ludvig den 2. sitt slott, Linderhof
Last ned brosjyre (.pdf)
Hotel Bräuwirt, Kirchberg
Hotel Bräuwirt, Kirchberg

Dag 1: Torsdag 21. juli

Avreise fra Gardemoen med Lufthansa direkte til München. Avgang fra Gardermoen kl 11.35 og ankomst Bayerens hovedstad München kl 13.50. (Muligheter for tilslutning fra andre byer) På flyplassen venter vår norske turistbuss som skal være med oss på hele turen. Vi setter oss i bussen og kjører sørover. Vi kjører gjennom flatt landskap mot de mektige alpene og videre opp i høyden. Vi krysser grensen til Østerrike og etter en kjøretur på ca 17 mil ankommer vi den lille byen Kirchberg i nærheten av Kitzbuehl. Her skal vi bo på det koselige Hotel Bräuwirt i fire netter. Det blir middag og velkomstsamling på hotellet om kvelden.

Middag
Kirchberg in Tirol
Kirchberg in Tirol

Dag 2, 3 og 4: Fredag 22. juli – Søndag 24. juli

Disse dagene skal vi tilbringe i vakker tyroler natur i Kitzhbüheler alpene. Her ligger alt til rette for fjellturer i et fantastisk turområde. Vi bor midt hjertet av Kirchberg med kort vei til oppmerkede turløpyer. Her er gondoler som tar deg opp i høyden hvor du kan velge mellom både korte og lange, enkle og mer krevende løyper. Turteamet vårt fordeler seg på ulike turalternativer. Dersom du ikke vil vandre i fjellet hver dag kan du bli igjen nede i byen og benytte deg av tilbudene der. (Det blir anledning til å smøre matpakker ved frokostbuffeten til vandreturene. Dette er ikke inkludert i turprisen og betales direkte på hotellet) Like i nærheten av hotellet er et utendørs badeanlegg som vi gjerne kan anbefale å besøke. Hver kveld blir det felles middag og samling på hotellet

Frokost Middag
Achenseebahn
Achenseebahn

Dag 5: Mandag 25. juli

Vårt opphold i Østerrike er over og vi setter kursen nordover mot Oberammergau. På veien mot spillbyen blir det togtur og båttur på Tyrols største innsjø, Achensee, kjent for sitt klare og turkise vann. Vi kjører til Jenbach der vi går om bord på Achensee-banen for en times togtur med damplokomotiv i flott tyrolernatur. I Seespitz går vi over i båten som tar oss over sjøen til Pertisau. Etter båtturen fortsetter vi videre nordover og passerer kjente vintersportsbyer som Innsbruck og Seefeld før vi krysser grensen til Tyskland igjen. Vi skal bo de neste to nettene i Oberammergau eller i en av de små byene i nærheten.* Middag på hotellet om kvelden.

* Bosted i Oberammergau: Vi får ikke informasjon om bosted i Oberammergau før tett på spilldato. Vi får kun bekreftet kategori på bostedet på dette tidspunktet. Gruppene kan bli plassert i selve Oberammergau eller i små byer i nærheten som Oberau, Garmisch Partenkirchen og Murnau am Staffelsee. Dersom vi får informasjon om bosted før vi sender ut siste informasjon om turen ca 2 uker før avreise vil vi informere om dette da.

Frokost Middag
Passion Play Theater
Passion Play Theater

Dag 6: Tirsdag 26. juli

Dette er dagen for pasjonsspillet. Vi har god tid om formiddagen til å rusle rundt i den lille byen og tid til å kjøpe lunsj på egenhånd før vi finner plassene våre i amfiet. Forestillingen starter kl. 14.30 og slutter ca. kl. 22.30. Midtveis i spillet blir det tre timers middags-pause og vi blir servert en tre retters meny på en av byens hyggelige restauranter. Tilbake til hotellet for overnatting sent om kvelden.

Frokost Middag
Shutterstock 198921560 linderhof under 10mg

Dag 7: Onsdag 27. juli

Før vi forlater Oberammergauområdet har vi denne dagen tid til å se litt mer av hva området har å tilby. Vi stopper ved Ludvig den II sitt slott, Linderhof. Det blir en guidet omvisning i dette vakre barokkslottet. Vi skal også innom vintersportsbyen Garmisch Partenkirchen. Her blir det tid til å kjøpe seg lunsj og å se seg rundt på egenhånd. Vi setter så kursen nordover mot München, Bayerens hovedstad. Vi avslutter dagen med middag og samling på vårt siste hotell på turen, Achat Premium Hotel München-Süd i utkanten av byen.

Frokost Middag
München
München

Dag 8: Tirsdag 28. juli

Etter frokost på hotellet setter vi oss i bussen og kjører vi inn til sentrum av München. Det blir litt tid til å rusle rundt på området rundt Marienplatz, det store torget dandert av vakre bygninger og monumenter. Lunsj på egenhånd før vi kjører til flyplassen. Vi flyr direkte fra München til Oslo med Lufthansa. Avgang München kl 16.00. Ankomst Gardermoen kl 18.10. (Mulig med tilslutninger til andre byer)

Frokost
Shutterstock 445011568Redigert
Shutterstock 1634826529
Gondolbane
Gondolbane
Kirchberg in Tirol
Kirchberg in Tirol
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet

Priser og betingelser

Pris fra 21 950,-

Tillegg for enkeltrom: kr 2.000

Tilslutninger:

På denne turen tilbyr vi tilslutningsbilletter. Ta kontakt for tilpasset reiseopplegg og pris.

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo-München og München-Oslo
 • Busstransport i norsk turistbuss i henhold til programmet
 • 7 overnattinger med frokost
 • 7 middager
 • Billetter til pasjonsspillet i kategori 1
 • Tekstbok
 • Billetter til gondoler 3 dager
 • Inngangspenger og guider i henhold til programmet
 • Reiseledertjenester fra norsk turteam

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Matpakker
 • Drikke til måltidene
 • Mat på flyet
 • Tips
 • Forsikringer
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
21.07.2022 Oslo – München 11:35 13:50 LH2453
28.07.2022 München – Oslo 16:00 18:10 LH2454
 • Betingelser for denne turen

  Generelle vilkår

  PLUSSREISER sine vilkår er utformet i.h.t. Lov om Pakkereiser av 15.06.2018 (“Pakkereiseloven”) utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukertilsynet samt Barne- og Familie­departementets sine forskrifter til loven.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsette hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytte av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 3 måneder før avreise.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding

  Påmelding skjer via vår hjemmeside plussreiser.no eller på telefon 70179000

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen dersom den ikke er inkludert i reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Spesielle vilkår for turer til Pasjonsspillet i Oberammergau 2022

  Betaling og depositum

  Betalingen for turer til Passjonspillet i Oberammergau 2022 skjer i tre deler.

  Depositum 1 på kr 2000 betales ved bestilling.

  Depositum 2 på kr 4000 skal være innbetalt før 1. mai 2021.

  Dersom påmelding skjer etter 1. mai 2021 skal hele depositumet på kr 6000 betales samlet.

  Restbeløpet betales 8 uker før avreise.

  I 2020 og 2021 sendes bekreftelser med depositumsfaktura ut ved påmelding. Sluttfaktura med endelig turpris og detaljert turprogram sendes ut når endelig turpris er fastsatt i 2022.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Alle turprisene for Oberammergau 2022 er estimerte priser. Disse prisene ble satt sommeren 2020. Flybilletter og andre transporttjenester for 2022 var da ikke lagt ut for salg. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i flyprisene og valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Vi gjør oppmerksom på at det i 2020 pga Covid-19 er ekstra vanskelig å estimere en turpris for 2022. Vi har derfor tatt utgangspunkt i prisene for tilsvarende turer som skulle gått i 2020 og lagt til en forventet prisoppgang.

  Vi tar på denne bakgrunn forbehold om prisjusteringer frem til våren 2022.

  Avbestilling

  Avbestilling før 1. oktober 2021 vil medfører et gebyr på kr 1000.

  Avbestilling mellom 1.oktober 2021 og 60 dager før avreise vil medføre et gebyr på kr 6000.

  Avbestilles turen mellom 60 dager og 15 dager før avreise, kreves 50% av turprisen

  Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.