Vandring i Alpene
Pasjonsspillet
Kitzbühel

Aktive dager i Tyrol
Oberammergau 2022 &

Avreisedato

21.07.2022

Varighet

8 dager

Pris fra

21 950,-

Fulltegnet

Aktive dager i Tyrol

Det mektige pasjonsspillet i Oberammergau kombinert med fjellturer og vakker natur i Tyrol.

Høydepunkter på turen

 • Pasjonsspillet i Oberammergau
 • Muligheter for både lange og kortere vandreturer i vakker natur
 • Ludvig den 2. sitt slott, Linderhof
Hotel Bräuwirt, Kirchberg
Hotel Bräuwirt, Kirchberg

Dag 1: Torsdag 21. juli

Avreise fra Gardemoen med Lufthansa direkte til München. Avgang fra Gardermoen kl 11.35 og ankomst Bayerens hovedstad München kl 13.50. (Muligheter for tilslutning fra andre byer) På flyplassen venter vår norske turistbuss som skal være med oss på hele turen. Vi setter oss i bussen og kjører sørover. Vi kjører gjennom flatt landskap mot de mektige alpene og videre opp i høyden. Vi krysser grensen til Østerrike og etter en kjøretur på ca 17 mil ankommer vi den lille byen Kirchberg i nærheten av Kitzbuehl. Her skal vi bo på det koselige Hotel Bräuwirt i fire netter. Det blir middag og velkomstsamling på hotellet om kvelden.

Middag
Kirchberg in Tirol
Kirchberg in Tirol

Dag 2, 3 og 4: Fredag 22. juli – Søndag 24. juli

Disse dagene skal vi tilbringe i vakker tyroler natur i Kitzhbüheler alpene. Her ligger alt til rette for fjellturer i et fantastisk turområde. Vi bor midt hjertet av Kirchberg med kort vei til oppmerkede turløpyer. Her er gondoler som tar deg opp i høyden hvor du kan velge mellom både korte og lange, enkle og mer krevende løyper. Turteamet vårt fordeler seg på ulike turalternativer. Dersom du ikke vil vandre i fjellet hver dag kan du bli igjen nede i byen og benytte deg av tilbudene der. (Det blir anledning til å smøre matpakker ved frokostbuffeten til vandreturene. Dette er ikke inkludert i turprisen og betales direkte på hotellet) Like i nærheten av hotellet er et utendørs badeanlegg som vi gjerne kan anbefale å besøke. Hver kveld blir det felles middag og samling på hotellet

Frokost Middag
Achenseebahn
Achenseebahn

Dag 5: Mandag 25. juli

Vårt opphold i Østerrike er over og vi setter kursen nordover mot Oberammergau. På veien mot spillbyen blir det togtur og båttur på Tyrols største innsjø, Achensee, kjent for sitt klare og turkise vann. Vi kjører til Jenbach der vi går om bord på Achensee-banen for en times togtur med damplokomotiv i flott tyrolernatur. I Seespitz går vi over i båten som tar oss over sjøen til Pertisau. Etter båtturen fortsetter vi videre nordover og passerer kjente vintersportsbyer som Innsbruck og Seefeld før vi krysser grensen til Tyskland igjen. Vi skal bo de neste to nettene i Oberammergau eller i en av de små byene i nærheten.* Middag på hotellet om kvelden.

* Bosted i Oberammergau: Vi får ikke informasjon om bosted i Oberammergau før tett på spilldato. Vi får kun bekreftet kategori på bostedet på dette tidspunktet. Gruppene kan bli plassert i selve Oberammergau eller i små byer i nærheten som Oberau, Garmisch Partenkirchen og Murnau am Staffelsee. Dersom vi får informasjon om bosted før vi sender ut siste informasjon om turen ca 2 uker før avreise vil vi informere om dette da.

Frokost Middag
Passion Play Theater
Passion Play Theater

Dag 6: Tirsdag 26. juli

Dette er dagen for pasjonsspillet. Vi har god tid om formiddagen til å rusle rundt i den lille byen og tid til å kjøpe lunsj på egenhånd før vi finner plassene våre i amfiet. Forestillingen starter kl. 14.30 og slutter ca. kl. 22.30. Midtveis i spillet blir det tre timers middags-pause og vi blir servert en tre retters meny på en av byens hyggelige restauranter. Tilbake til hotellet for overnatting sent om kvelden.

Frokost Middag
Shutterstock 198921560 linderhof under 10mg

Dag 7: Onsdag 27. juli

Før vi forlater Oberammergauområdet har vi denne dagen tid til å se litt mer av hva området har å tilby. Vi stopper ved Ludvig den II sitt slott, Linderhof. Det blir en guidet omvisning i dette vakre barokkslottet. Vi skal også innom vintersportsbyen Garmisch Partenkirchen. Her blir det tid til å kjøpe seg lunsj og å se seg rundt på egenhånd. Vi setter så kursen nordover mot München, Bayerens hovedstad. Vi avslutter dagen med middag og samling på vårt siste hotell på turen, Achat Premium Hotel München-Süd i utkanten av byen.

Frokost Middag
München
München

Dag 8: Tirsdag 28. juli

Etter frokost på hotellet setter vi oss i bussen og kjører vi inn til sentrum av München. Det blir litt tid til å rusle rundt på området rundt Marienplatz, det store torget dandert av vakre bygninger og monumenter. Lunsj på egenhånd før vi kjører til flyplassen. Vi flyr direkte fra München til Oslo med Lufthansa. Avgang München kl 16.00. Ankomst Gardermoen kl 18.10. (Mulig med tilslutninger til andre byer)

Frokost
Shutterstock 445011568Redigert
Shutterstock 1634826529
Gondolbane
Gondolbane
Kirchberg in Tirol
Kirchberg in Tirol
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet

Priser og betingelser

Pris fra 21 950,-

Tillegg for enkeltrom: kr 2.000

Tilslutninger:

På denne turen tilbyr vi tilslutningsbilletter. Ta kontakt for tilpasset reiseopplegg og pris.

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo-München og München-Oslo
 • Busstransport i norsk turistbuss i henhold til programmet
 • 7 overnattinger med frokost
 • 7 middager
 • Billetter til pasjonsspillet i kategori 1
 • Tekstbok
 • Billetter til gondoler 3 dager
 • Inngangspenger og guider i henhold til programmet
 • Reiseledertjenester fra norsk turteam

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Matpakker
 • Drikke til måltidene
 • Mat på flyet
 • Tips
 • Forsikringer
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
21.07.2022 Oslo – München 11:35 13:50 LH2453
28.07.2022 München – Oslo 16:00 18:10 LH2454