Shutterstock 535200703
Salzburg
Pasjonsspillet

Oberammergau
Ålesund fhs og Spjelkavik menighet til

Avreisedato

12.07.2020

Varighet

8 dager

Pris fra

20 500,-

Fulltegnet

Oberammergau

Vi flyr fra Ålesund via Oslo til München. Her blir vi ei natt, før setter kursen med vår norske turistbuss mot spillbyen Oberammergau. På veien blir det stopp ved Garmisch-Partenkirchen og Ludvig den 2. sitt slott Linderhof. Vi skal bo på Hotel Forsthaus i Oberau noen få minutter fra selve Oberammergau sentrum, i 2 netter. På spilldagen kjører vi inn til sentrum etter frokost, hvor det blir god tid til å se seg rundt i den lille sjarmerende byen. Forestillingen starter kl 14.30, og det er pause midt i spillet med middag. Etter spillet tar bussen oss med tilbake til hotellet vårt. Neste dag krysser vi grensen til Østeriket, og setter kursen mot vintersportsbyen Kitzbühel hvor vi skal bo 4 netter. Disse dagene skal vi nyte i vakker natur. Området er svært godt egnet for fjellturer på sommerstid og her blir det mulighet for både korte og lange turer. En av dagene blir det utflukt til Mozarts fødeby, Salzburg. Her får vi en guidet rundtur med lokalguide og en klassisk konsert. Vi skal også besøke Kehlsteinhaus, Ørneredet en av dagene. Etter oppholdet i Østerrike setter vi kursen nordover igjen, og flyr hjem til Norge fra München.

Denne turen går i samarbeid med

Høydepunkter på turen

 • Pasjonsspillet i Oberammergau
 • Muligheter for både lange og kortere vandreturer i vakker natur
 • Utflukt til Salzburg
 • Konsert
 • Ludvig den 2. sitt slott, Linderhof
 • Hoppbakken i Garmisch-Partenkirchen
Last ned brosjyre (.pdf)
Oberammergau
Oberammergau
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Passion Play Theater
Passion Play Theater
Linderhof slott
Linderhof slott
Alm 2869530 1920
Kitzbühel
Kitzbühel
Q! Hotel Maria Theresia
Q! Hotel Maria Theresia
Alpene ved Kitzbühel
Alpene ved Kitzbühel
Shutterstock 483300271
Kitzbühel
Kitzbühel
Alm 2874155 1920
Shutterstock 1155351727 Under 10Mg
Kehlsteinhaus, Ørneredet
Kehlsteinhaus, Ørneredet
Salzburg
Salzburg
Mirabell Garden i Salzburg
Mirabell Garden i Salzburg

Priser og betingelser

Pris fra 20 500,-

Tillegg for enkeltrom: ca kr 250 per natt

Tilslutninger fra andre byer på forespørsel.

Prisen inkluderer

 • Reisen fra Norge tur/retur
 • Overnatting med halvpensjon
 • Transport
 • Inngangspenger, guiding og billetter iht program
 • Tekstbok på norsk
 • Reiseledertjenester fra norsk turteam

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Tips
 • Betingelser for denne turen

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser og reisegaranti” av 01.07.18, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsette hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 3 måneder før avreise.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding

  Påmelding skjer via vår hjemmeside www.plussreiser.no eller på telefon 70179000

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen dersom den ikke er inkludert i reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Spesielle vilkår for turer til Pasjonsspillet i Oberammergau 2020

  Betaling og depositum

  Betalingen for turer til Passjonspillet i Oberammergau 2020 skjer i tre deler.

  Depositum 1 på kr 1500 betales ved bestilling.

  Depositum 2 på kr 4500 skal være innbetalt før 1. mai 2019.

  Dersom påmelding skjer etter 1. mai 2019 skal hele depositumet på kr 6000 betales samlet.

  Restbeløpet betales 8 uker før avreise.

  I 2018 og 2019 sendes bekreftelser med depositumsfaktura ut ved påmelding. Sluttfaktura med endelig turpris og detaljert turprogram sendes ut når endelig turpris er fastsatt i 2020.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Alle prisene i denne katalogen er estimerte priser. Disse prisene ble satt høsten 2018. Flybilletter og andre transporttjenester for 2020 var da ikke lagt ut for salg. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i flyprisene og valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Vi tar på denne bakgrunn forbehold om prisjusteringer frem til våren 2020.

  Avbestilling

  Avbestilling før 1. oktober 2019 vil medfører et gebyr på kr 1000.

  Avbestilling mellom 1.oktober 2019 og 60 dager før avreise vil medføre et gebyr på kr 6000.

  Avbestilles turen mellom 60 dager og 15 dager før avreise, kreves 50% av turprisen

  Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.

Venteliste

Fyll ut skjemaet under for å sette deg på venteliste for Oberammergau (12.07 – 19.07 2020) med Randi Stige Øvstebø & Tore Johan Øvstebø.