Markedplassen i Praha
Pasjonsspillet
Praha

Praha I
Oberammergau 2022 &

Avreisedato

15.07.2022

Varighet

7 dager

Pris fra

20 250,-

Fulltegnet

Praha I

Storbyen Praha med Karlsbroen og sin fantastiske arkitektur, kombinert med pasjonsspillet i Oberammergau.

Høydepunkter på turen

 • Pasjonsspillet i Oberammergau
 • Tre dager i Tsjekkias hovedstad
 • Guidet rundtur i Praha med norsktalende guide
 • Elvecruise på Moldau
Last ned brosjyre (.pdf)
Praha
Praha

Dag 1

Fredag 15.juli

Vi flyr fra Oslo via Frankfurt til Praha med Lufthansa. Flavgang fra Gardermoen kl 13.05 (mulig med tilslutninger med SAS fra ander byer i Norge). Ankomst Praha kl 17.35. Her møter vi vår norsktalende guide som skal være med oss under hele oppholdet i Tsjekkia. Vi kjører til Hotell Tyl hvor vi skal bo i tre netter. Felles middag på en restaurant i nærheten av hotellet.

Middag
Til fots på Karlsbroen
Til fots på Karlsbroen

Dag 2

Lørdag 16. juli

Etter frokost møter vi guiden vår som tar oss med på en guidet rundtur i Tsjekkias hovedstad. Rundturen blir en kombinasjon av fottur og busstransport. Vi skal opp til den store borgen som ruver over byen. En tur over den berømte Karlsbroen hører også med og vi skal vandre gjennom gamlebyen med det store torget som det sentrale punktet. Etter omvisningen blir det felles lunsj på en restaurant i sentrum av byen. Om ettermiddagen blir det samling i møterommet på hotellet før vi går ned til elva Moldau. Her avslutter vi dagen med et flott middagscruise på en av de mange elvebåtene.

Frokost Lunsj Middag
Krystallfabrikk
Krystallfabrikk

Dag 3

Søndag 17. juli

På formiddagen skal vi på utflukt til krystallfabrikken i Nenacovice. I løpet av besøket får man oppleve hvordan alle de glitrende glassene blir til – alt fra ovn, blåsing, polering til sliping og pakking. Fabrikken har selvsagt eget utsalg med fordelaktige priser sammenlignet med de i Praha sentrum. Buss tilbake til sentrum hvor det blir litt tid på egenhånd i byen før vi har en fellessamling på hotellet. Om kvelden blir det klassisk konsert i synagogen og middag på restaurant Kolkovna som ligger like ved.

Frokost Middag
Oberammergau
Oberammergau

Dag 4

Mandag 18. juli

Vi forlater Praha etter frokost og setter kursen sørvestover mot spillbyen. Vi krysser grensen til Tyskland og passerer München, før vi utpå ettermiddagen ankommer hotellet vårt hvor vi skal bo de neste to nettene i Oberammergau eller i en av de små byene i nærheten* middag på hotellet om kvelden.

* Bosted i Oberammergau

Vi får ikke informasjon om bosted i Oberammergau før tett på spilldato. Vi får kun bekreftet kategori på bostedet på dette tidspunktet. Gruppene kan bli plassert i selve Oberammergau eller i små byer i nærheten som Oberau, Garmisch Partenkirchen og Murnau am Staffelsee. Dersom vi får informasjon om bosted før vi sender ut siste informasjon om turen ca 2 uker før avreise vil vi informere om dette da.

Frokost Middag
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet

Dag 5

Tirsdag 19. juli

Dette er dagen for pasjonsspillet. Vi har god tid om formiddagen til å rusle rundt i den lille byen og tid til å kjøpe lunsj på egenhånd før vi finner plassene våre i amfiet. Forestillingen starter kl. 14.30 og slutter ca. kl. 22.30. Midtveis i spillet blir det tre timers middags-pause og vi blir servert en tre retters meny på en av byens hyggelige restauranter.

Frokost Middag
München
München

Dag 6

Onsdag 20. juli

Før vi forlater Oberammergauområdet har vi denne dagen tid til å se litt mer av hva området har å tilby.

Vi stopper ved Ludvig den II sitt slott, Linderhof. Det blir en guidet omvisning i dette vakre barokkslottet. Vi skal også innom vintersportsbyen Garmisch Partenkirchen. Her blir det tid til å kjøpe seg lunsj og å se seg rundt på egenhånd. Vi setter så kursen nordover til München, Bayerens hovedstad. Vi kjører inn til sentrum av byen hvor det blir litt tid til å rusle rundt på området rundt Marienplatz, det store torget dandert av vakre bygninger og monumenter. Vi avslutter dagen med middag og samling på vårt siste hotel på turen, Achat Premium Hotel München-Süd i utkanten av byen.

Frokost Middag
Shutterstock 1235594929

Dag 7

Torsdag 21. juli

Det blir tidlig avreise fra hotellet og vi kjører direkte til flyplassen. Flyavgang med Lufthansa direkte fra München til Gardermoen kl 08.40. Ankomst Gardermoen kl 10.50. (Mulig med tilslutninger til andre byer)

Frokost
Markedplassen ved det astronomiske uret
Markedplassen ved det astronomiske uret
Elvecruise på Moldau
Elvecruise på Moldau
Borgen
Borgen
Passion Play Theater
Passion Play Theater
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Linderhof slott
Linderhof slott

Priser og betingelser

Pris fra 20 950,-

Tillegg for enkeltrom: kr 2.200

Tilslutninger:

På denne turen tilbyr vi tilslutningsbilletter. Ta kontakt for tilpasset reiseopplegg og pris.

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo-Frankfurt-Praha og München-Oslo
 • Busstransport i norsk turistbuss i henhold til programmet
 • 6 overnattinger med frokost
 • 6 middager
 • 1 lunsj
 • Billetter til pasjonsspillet i kategori 2
 • Tekstbok
 • Inngangspenger og guider i henhold til programmet
 • Reiseledertjenester fra norsk turteam

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til måltidene
 • Mat på flyet
 • Tips
 • Forsikringer
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
15.07.2022 Oslo - Frankfurt 13:05 15:10 LH861
15.07.2022 Frankfurt - Praha 16:35 17:35 LH1400
21.07.2022 München - Oslo 08:40 10:50 LH2452
 • Betingelser for denne turen

  Generelle vilkår

  PLUSSREISER sine vilkår er utformet i.h.t. Lov om Pakkereiser av 15.06.2018 (“Pakkereiseloven”) utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukertilsynet samt Barne- og Familie­departementets sine forskrifter til loven.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsette hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytte av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 3 måneder før avreise.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding

  Påmelding skjer via vår hjemmeside plussreiser.no eller på telefon 70179000

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen dersom den ikke er inkludert i reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Spesielle vilkår for turer til Pasjonsspillet i Oberammergau 2022

  Betaling og depositum

  Betalingen for turer til Passjonspillet i Oberammergau 2022 skjer i tre deler.

  Depositum 1 på kr 2000 betales ved bestilling.

  Depositum 2 på kr 4000 skal være innbetalt før 1. mai 2021.

  Dersom påmelding skjer etter 1. mai 2021 skal hele depositumet på kr 6000 betales samlet.

  Restbeløpet betales 8 uker før avreise.

  I 2020 og 2021 sendes bekreftelser med depositumsfaktura ut ved påmelding. Sluttfaktura med endelig turpris og detaljert turprogram sendes ut når endelig turpris er fastsatt i 2022.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Alle turprisene for Oberammergau 2022 er estimerte priser. Disse prisene ble satt sommeren 2020. Flybilletter og andre transporttjenester for 2022 var da ikke lagt ut for salg. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i flyprisene og valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Vi gjør oppmerksom på at det i 2020 pga Covid-19 er ekstra vanskelig å estimere en turpris for 2022. Vi har derfor tatt utgangspunkt i prisene for tilsvarende turer som skulle gått i 2020 og lagt til en forventet prisoppgang.

  Vi tar på denne bakgrunn forbehold om prisjusteringer frem til våren 2022.

  Avbestilling

  Avbestilling før 1. oktober 2021 vil medfører et gebyr på kr 1000.

  Avbestilling mellom 1.oktober 2021 og 60 dager før avreise vil medføre et gebyr på kr 6000.

  Avbestilles turen mellom 60 dager og 15 dager før avreise, kreves 50% av turprisen

  Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.