Markedplassen i Praha
Pasjonsspillet
Praha

Praha I
Oberammergau 2022 &

Avreisedato

15.07.2022

Varighet

7 dager

Pris fra

20 950,-

Fulltegnet

Praha I

Storbyen Praha med Karlsbroen og sin fantastiske arkitektur, kombinert med pasjonsspillet i Oberammergau.

Høydepunkter på turen

 • Pasjonsspillet i Oberammergau
 • Tre dager i Tsjekkias hovedstad
 • Guidet rundtur i Praha med norsktalende guide
 • Elvecruise på Moldau
Praha
Praha

Dag 1

Fredag 15.juli

Vi flyr fra Oslo via Frankfurt til Praha med Lufthansa. Flavgang fra Gardermoen kl 13.05 (mulig med tilslutninger med SAS fra ander byer i Norge). Ankomst Praha kl 17.35. Her møter vi vår norsktalende guide som skal være med oss under hele oppholdet i Tsjekkia. Vi kjører til Hotell Tyl hvor vi skal bo i tre netter. Felles middag på en restaurant i nærheten av hotellet.

Middag
Til fots på Karlsbroen
Til fots på Karlsbroen

Dag 2

Lørdag 16. juli

Etter frokost møter vi guiden vår som tar oss med på en guidet rundtur i Tsjekkias hovedstad. Rundturen blir en kombinasjon av fottur og busstransport. Vi skal opp til den store borgen som ruver over byen. En tur over den berømte Karlsbroen hører også med og vi skal vandre gjennom gamlebyen med det store torget som det sentrale punktet. Etter omvisningen blir det felles lunsj på en restaurant i sentrum av byen. Om ettermiddagen blir det samling i møterommet på hotellet før vi går ned til elva Moldau. Her avslutter vi dagen med et flott middagscruise på en av de mange elvebåtene.

Frokost Lunsj Middag
Krystallfabrikk
Krystallfabrikk

Dag 3

Søndag 17. juli

På formiddagen skal vi på utflukt til krystallfabrikken i Nenacovice. I løpet av besøket får man oppleve hvordan alle de glitrende glassene blir til – alt fra ovn, blåsing, polering til sliping og pakking. Fabrikken har selvsagt eget utsalg med fordelaktige priser sammenlignet med de i Praha sentrum. Buss tilbake til sentrum hvor det blir litt tid på egenhånd i byen før vi har en fellessamling på hotellet. Om kvelden blir det klassisk konsert i synagogen og middag på restaurant Kolkovna som ligger like ved.

Frokost Middag
Oberammergau
Oberammergau

Dag 4

Mandag 18. juli

Vi forlater Praha etter frokost og setter kursen sørvestover mot spillbyen. Vi krysser grensen til Tyskland og passerer München, før vi utpå ettermiddagen ankommer hotellet vårt hvor vi skal bo de neste to nettene i Oberammergau eller i en av de små byene i nærheten* middag på hotellet om kvelden.

* Bosted i Oberammergau

Vi får ikke informasjon om bosted i Oberammergau før tett på spilldato. Vi får kun bekreftet kategori på bostedet på dette tidspunktet. Gruppene kan bli plassert i selve Oberammergau eller i små byer i nærheten som Oberau, Garmisch Partenkirchen og Murnau am Staffelsee. Dersom vi får informasjon om bosted før vi sender ut siste informasjon om turen ca 2 uker før avreise vil vi informere om dette da.

Frokost Middag
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet

Dag 5

Tirsdag 19. juli

Dette er dagen for pasjonsspillet. Vi har god tid om formiddagen til å rusle rundt i den lille byen og tid til å kjøpe lunsj på egenhånd før vi finner plassene våre i amfiet. Forestillingen starter kl. 14.30 og slutter ca. kl. 22.30. Midtveis i spillet blir det tre timers middags-pause og vi blir servert en tre retters meny på en av byens hyggelige restauranter.

Frokost Middag
München
München

Dag 6

Onsdag 20. juli

Før vi forlater Oberammergauområdet har vi denne dagen tid til å se litt mer av hva området har å tilby.

Vi stopper ved Ludvig den II sitt slott, Linderhof. Det blir en guidet omvisning i dette vakre barokkslottet. Vi skal også innom vintersportsbyen Garmisch Partenkirchen. Her blir det tid til å kjøpe seg lunsj og å se seg rundt på egenhånd. Vi setter så kursen nordover til München, Bayerens hovedstad. Vi kjører inn til sentrum av byen hvor det blir litt tid til å rusle rundt på området rundt Marienplatz, det store torget dandert av vakre bygninger og monumenter. Vi avslutter dagen med middag og samling på vårt siste hotel på turen, Achat Premium Hotel München-Süd i utkanten av byen.

Frokost Middag
Shutterstock 1235594929

Dag 7

Torsdag 21. juli

Det blir tidlig avreise fra hotellet og vi kjører direkte til flyplassen. Flyavgang med Lufthansa direkte fra München til Gardermoen kl 08.40. Ankomst Gardermoen kl 10.50. (Mulig med tilslutninger til andre byer)

Frokost
Markedplassen ved det astronomiske uret
Markedplassen ved det astronomiske uret
Elvecruise på Moldau
Elvecruise på Moldau
Borgen
Borgen
Passion Play Theater
Passion Play Theater
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Linderhof slott
Linderhof slott

Priser og betingelser

Pris fra 20 950,-

Tillegg for enkeltrom: kr 2.200

Tilslutninger:

På denne turen tilbyr vi tilslutningsbilletter. Ta kontakt for tilpasset reiseopplegg og pris.

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo-Frankfurt-Praha og München-Oslo
 • Busstransport i norsk turistbuss i henhold til programmet
 • 6 overnattinger med frokost
 • 6 middager
 • 1 lunsj
 • Billetter til pasjonsspillet i kategori 2
 • Tekstbok
 • Inngangspenger og guider i henhold til programmet
 • Reiseledertjenester fra norsk turteam

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til måltidene
 • Mat på flyet
 • Tips
 • Forsikringer
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
15.07.2022 Oslo - Frankfurt 13:05 15:10 LH861
15.07.2022 Frankfurt - Praha 16:35 17:35 LH1400
21.07.2022 München - Oslo 08:40 10:50 LH2452