Shutterstock 1530931067 under 10mg
Salzburg
Pasjonsspillet

Oberammergau 2022
Med Spjelkavik Menighet til

Avreisedato

12.07.2022

Varighet

8 dager

Pris fra

23 950,-

Fulltegnet

Oberammergau 2022

Flotte naturopplevelser kombinert med kultur og historie. Det blir varierte og innholdsrike dager på denne turen til pasjonsspillet i Oberammergau.

Bli med på tur med Spjelkavik Menighet til Kitzbüheler-alpene, Salzburg og Pasjonsspillet i Oberammergau.


Turen går i samarbeid med:

Høydepunkter på turen

 • Pasjonsspillet i Oberammergau
 • Muligheter for både lange og kortere vandreturer i vakker natur
 • Salzburg
 • Konsert
 • Ludvig den 2. sitt slott, Linderhof
 • Besøk på Hitlers Ørnerede
Last ned brosjyre (.pdf)
München
München

Dag 1.Tirsdag 12. juli

Avreise fra Vigra med SAS kl 06.20. Ankomst Gardermoen kl 07.15. Vi flyr videre med Lufthansa kl 11.35 Ankomst Bayerens hovedstad München kl 13.50. På flyplassen venter vår norske turistbuss som skal være med oss på hele turen. Vi kjører inn til sentrum av byen hvor det blir litt tid til å se seg rundt i området rundt Marienplatz og kjøpe seg litt mat før vi setter kursen mot vårt hotell, Achat Hotel München Süd i utkanten av byen. Middag og velkomstsamling på hotellet om kvelden.

Middag
Linderhof slott
Linderhof slott

Dag 2. Onsdag 13. juli

Vi setter kursen sørover mot Oberammergau og skal gjøre oss kjent i området rundt spillbyen. Vi skal besøke Ludvig den II sitt slott, Linderhof og får en guidet omvisning i dette vakre barokkslottet. Vi skal også til vintersportsbyen Garmish Partenkirchen. Vi skal besøke hoppbakken og det blir tid til å rusle rundt og kjøpe seg litt lunsj på egenhånd. Vi skal bo de neste to nettene i Oberammergau eller i en av de små byene i nærheten* middag på hotellet om kvelden.

*Bosted i Oberammergau
Vi får ikke informasjon om bosted i Oberammergau før tett på spilldato. Vi får kun bekreftet kategori på bostedet på dette tidspunktet. Gruppene kan bli plassert i selve Oberammergau eller i små byer i nærheten som Oberau, Garmisch Partenkirchen og Murnau am Staffelsee. Dersom vi får informasjon om bosted før vi sender ut siste informasjon om turen ca 2 uker før avreise vil vi informere om det da.

Frokost Middag
Jesus before Pilate 3

Dag 3. Torsdag 14. juli

Dette er dagen for pasjonsspillet. Vi har god tid om formiddagen til å rusle rundt i den lille byen og tid til å kjøpe lunsj på egenhånd før vi finner plassene våre i amfiet. Forestillingen starter kl. 14.30 og slutter ca. kl. 22.30. Midtveis i spillet blir det tre timers middags-pause og vi blir servert en tre retters meny på en av byens hyggelige restauranter. Tilbake til hotellet for overnatting sent om kvelden.

Frokost Middag
Kehlsteinhaus, Ørneredet
Kehlsteinhaus, Ørneredet

Dag 4. Fredag 15. juli

Vårt opphold i Oberammergau er over og vi forlater Bayeren for denne gang. Vi kjører sørover og krysser grensen til Østerrike. Vi passerer Seefeldt og Innsbruck og fortsetter videre østover. Ved Tysklands kanskje vakreste innsjø, Königssee blir tid til lunsj på egenhånd i en av de små kafeene langs vannet. Videre skal vi besøke et av de mest omtalte stedene etter andre verdenskrig, Kehlsteinhaus, bedre kjent som Ørneredet. Et landsted på toppen av fjellet som ble gitt til Hitler i 50-års gave. Her kan vi nyte fantastisk utsikt over de bayerske Alpene. Vi fortsetter så til den lille koselige byen St.Johann in Tirol. Her skal vi bo godt de neste tre nettene på Hotel Post, midt i sentrum av byen. Hotellet har en flott beliggenhet og er godt utstyrt med store rom og en tiltalende velværeavdeling. Middag og Samling på hotellet om kvelden.

Frokost Middag
Vandring i Alpene
Vandring i Alpene

Dag 5 - 6. Lørdag 16. juli – Søndag 17. juli

Disse to dagene skal vi tilbringe til fots i Kitzbüheler-alpene. Vi bor midt i hjertet av turområdet som tilbyr et stort utvalg av flotte turløyper. Her er mange alternative ruter både for de som vil ha en enkel rusletur, eller for deg som ønsker en mer krevende rute. Reiselederne legger opp gode turalternativ i begge kategorier for dere. Det går gondoler opp i høyden som tar dere med til godt egnede turområder. De som ønsker det kan selvfølgelig bli igjen i St.Johann og benytte seg av fasilitetene på hotellet eller å rusle rundt i den lille koselige byen. Det blir middag og samling på hotellet hver kveld.

Frokost Middag
Salzburg
Salzburg

Dag 7. Mandag 18. juli

Vi forlater St.Johann etter frokost og kjører mot Mozarts fødeby, Salzburg. Det er en kjøretur på ca 7 mil. Denne dagen gjør vi oss kjent i byen. Salzburg er en by med rik historie og vakker arkitektur. På formiddagen blir en guidet rundtur hvor vi får se alt det vakre denne byen har å by på. Lunsj på egenhånd. Ettermiddagen er satt av til egne opplevelser. Om kvelden blir vi tatt tilbake i tid under «Mozart Dinner Consert», en Mozart-konsert med tre-retters middag. Overnatting på Dorint City-Hotel i Salzburg.

Frokost Middag
Shutterstock 1235594929

Dag 8. Tirsdag 19. juli

Turens siste dag har kommet. Vi har litt tid på formiddagen i Salzburg før vi setter oss i bussen og kjører tilbake til flyplassen i utkanten av München igjen. Flyavgang fra München kl 15.55, ankomst Gardermoen kl 18.05. Avgang fra Gardermoen kl 21.45 og ankomst Vigra kl 22.40.

Frokost
München
München
Passion Play Theater
Passion Play Theater
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Gondolbane
Gondolbane
Alpene ved Kitzbühel
Alpene ved Kitzbühel
Vandring i Alpene
Vandring i Alpene
Vandring i Alpene
Vandring i Alpene
Salzburg
Salzburg
Mirabell Garden i Salzburg
Mirabell Garden i Salzburg

Priser og betingelser

Pris fra 23 950,-

Tillegg for enkeltrom: 2000

Prisen inkluderer

 • Fly Ålesund - Oslo - München og München– Oslo - Ålesund
 • Busstransport i norsk turistbuss i henhold til programmet
 • 7 overnattinger med frokost
 • 7 middager
 • Billetter til pasjonsspillet i kategori 1
 • Tekstbok
 • Inngangspenger og guider i henhold til programmet
 • Billetter til gondoler på vandreturene
 • Reiseledertjenester fra norsk turteam

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til måltidene
 • Mat på flyet
 • Tips
 • Forsikringer
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
12.07.2022 AES - OSL 06:20 07:15
12.07.2022 OSL - MUC 11:35 13:50
19.07.2022 MUC - OSL 15:55 18:05
19.07.2022 OSL - AES 21:45 22:40
 • Betingelser for denne turen

  Generelle vilkår

  PLUSSREISER sine vilkår er utformet i.h.t. Lov om Pakkereiser av 15.06.2018 (“Pakkereiseloven”) utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukertilsynet samt Barne- og Familie­departementets sine forskrifter til loven.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsette hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytte av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 3 måneder før avreise.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding

  Påmelding skjer via vår hjemmeside plussreiser.no eller på telefon 70179000

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen dersom den ikke er inkludert i reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Spesielle vilkår for turer til Pasjonsspillet i Oberammergau 2022

  Betaling og depositum

  Betalingen for turer til Passjonspillet i Oberammergau 2022 skjer i tre deler.

  Depositum 1 på kr 2000 betales ved bestilling.

  Depositum 2 på kr 4000 skal være innbetalt før 1. mai 2021.

  Dersom påmelding skjer etter 1. mai 2021 skal hele depositumet på kr 6000 betales samlet.

  Restbeløpet betales 8 uker før avreise.

  I 2020 og 2021 sendes bekreftelser med depositumsfaktura ut ved påmelding. Sluttfaktura med endelig turpris og detaljert turprogram sendes ut når endelig turpris er fastsatt i 2022.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Alle turprisene for Oberammergau 2022 er estimerte priser. Disse prisene ble satt sommeren 2020. Flybilletter og andre transporttjenester for 2022 var da ikke lagt ut for salg. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i flyprisene og valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Vi gjør oppmerksom på at det i 2020 pga Covid-19 er ekstra vanskelig å estimere en turpris for 2022. Vi har derfor tatt utgangspunkt i prisene for tilsvarende turer som skulle gått i 2020 og lagt til en forventet prisoppgang.

  Vi tar på denne bakgrunn forbehold om prisjusteringer frem til våren 2022.

  Avbestilling

  Avbestilling før 1. oktober 2021 vil medfører et gebyr på kr 1000.

  Avbestilling mellom 1.oktober 2021 og 60 dager før avreise vil medføre et gebyr på kr 6000.

  Avbestilles turen mellom 60 dager og 15 dager før avreise, kreves 50% av turprisen

  Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.