Gardasjøen
Pasjonsspillet
Venezia

Gardasjøen I
Oberammergau 2022 &

Avreisedato

12.05.2022

Varighet

8 dager

Pris fra

22 250,-

Høydepunkter på turen

 • Pasjonsspillet i Oberammergau
 • Båttur på Gardasjøen
 • Utflukt til Verona
 • Utflukt til Venezia
 • Linderhof slott

Dag 1

torsdag 12. mai

Avreise fra Gardermoen med Lufthansa kl 09.50. (Mulig med tilslutninger fra andre byer*) Vi flyr via Frankfurt til Milano.

Ankomst Milano kl 14.00. På flyplassen venter vår norske turistbuss som skal være med oss på hele turen. Vi kjører ca 160 km rett østover til Desenzano og vårt hotell for de neste 4 nettene, Hotel Bonotto. Middag og velkomstsamling på hotellet om kvelden.

Middag

Dag 2

fredag 13. mai

Tidlig avreise fra hotellet for heldagsutflukt til kanalbyen Venezia. Venezia ligger ved Adriaterhavet ca 15 mil rett vest for Desenzano. Vi parkerer bussen i utkanten og turen inn til selve byen går med båt fra Tronchetto via Grand Canal til Markusplassen. Her møter vi vår lokalguide som skal ta oss med på en guidet vandring i denne kjente turistbyen. Etter den guidede rundturen blir det litt tid på egenhånd og hver enkelt kjøper sin egen lunsj. Vi møtes på Markusplassen igjen og blir transportert tilbake til Tronchetto der bussen venter på oss. Tilbake på hotellet blir det middag og samling om kvelden.

Frokost Middag

Dag 3

lørdag 14. mai

Denne dagen blir det dagsutflukt til Verona som ligger en knapp times kjøretur fra Desenzano. Her blir det guidet rundtur med lokalguide som blant annet vil vise oss Julies hus og Arena di Verona. Det blir god tid til å spise lunsj på egenhånd og vandre litt i gatene før vi setter oss i bussen og kjører tilbake til hotellet vårt. Felles middag og samling på hotellet om kvelden.

Frokost Middag

Dag 4

søndag 15. mai

Formiddagen har du denne dagen til egen disposisjon i vakre Desenzano. Etter lunsj blir det båttur på Gardasjøen. Vi tar båten fra Bardolino på østsiden av sjøen tilden lille byen Sirmione. Sirmione ligger ytterst på en smal halvøy ved sørenden av Gardasjøen. Byen er en turistmagnet med en sjarmerende, forholdsvis bilfri gamleby. Buss tilbake til hotellet hvor det blir felles middag og samling.

Frokost Middag

Dag 5

mandag 16. mai

Vi forlater Italia og starter på turen nordover mot Oberammergau. Det blir stopp underveis der får anledning til å kjøpe dere litt lunsj på egenhånd. Vi krysser grensen til Østerrike gjennom Brennerpasset. Vi passerer Innsbruck og Seefeld før vi krysser nok en landegrense og er inne i Tyskland. Vi fortsetter så mot selve spillbyen hvor vi skal bo de neste to nettene i Oberammergau eller i en av de små byene i nærheten** middag på hotellene om kvelden.

Frokost Middag

Dag 6

tirsdag 17. mai

Dette er dagen for pasjonsspillet. Vi har god tid om formiddagen til å rusle rundt i den lille byen og tid til å kjøpe lunsj på egenhånd før vi finner plassene våre i amfiet. Forestillingen starter kl. 14.30 og slutter ca. kl. 22.30. Midtveis i spillet blir det tre timers middags-pause og vi blir servert en tre retters meny på en av byens hyggelige restauranter.

Frokost Middag

Dag 7

onsdag 18. mai

Før vi forlater Oberammergauområdet har vi denne dagen tid til å se litt mer av hva området har å tilby. Vi stopper ved Ludvig den II sitt slott, Linderhof. Det blir en guidet omvisning i dette vakre barokkslottet. Vi skal også innom vintersportsbyen Garmisch Partenkirchen. Her blir det tid til å kjøpe seg lunsj og å se seg rundt på egenhånd. Vi setter så kursen nordover til München, Bayerens hovedstad. Vi kjører inn til sentrum av byen hvor det blir litt tid til å rusle rundt på området rundt Marienplatz, det store torget dandert av vakre bygninger og monumenter.

Vi avslutter dagen med middag og samling på vårt siste hotel på turen, Achat Premium Hotel München-Süd i utkanten av byen.

Frokost Middag

Dag 8

torsdag 19. mai

Etter frokost på hotellet setter vi oss i bussen og kjører vi inn til sentrum av München. Det blir litt tid til å rusle rundt på området rundt Marienplatz, det store torget dandert av vakre bygninger og monumenter. Lunsj på egenhånd før vi kjører til flyplassen. Vi flyr direkte fra München til Oslo med Lufthansa. Avgang München kl 15.55. Ankomst Gardermoen kl 18.05. (Mulig med tilslutninger til andre byer*)

Frokost

Priser og betingelser

Pris fra 22 250,-

Tillegg for enkeltrom: kr 2.250

Tilbud om tilslutning fra andre flyplasser i Norge med SAS

Prisen inkluderer

 • Reisen Oslo - Milano og München - Oslo
 • Overnatting med halvpensjon
 • Transport, inngangspenger, guiding og billetter iht program
 • Tekstbok
 • Reiseledertjenester fra norsk turteam

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Tips
 • Forsikringer