Sist oppdatert 13. januar, kl. 10:10

Informasjon vedrørende coronavirus

Nordfjord
800Px Nordfjord From Utvikfjellet 2008 08
I Nnvik

Nordfjord
Vårtur til

Avreisedato

03.05.2021

Kommer snart

Nordfjord

Sang og musikk, god forkynnelse, sosialt samvær og utflukter med fantastiske naturopplevelser. Bli med oss til Misjonsheimen i Innvik

Utreise: Mandag 3. mai

Avreise fra Stavanger kl. 07.30, Haugesund kl. 09.30, Føyno kl. 10.45, Stord kl. 10.55. Lunsjstopp i Bergen. Fra Bergen kl. 14.00. Vi kjører forbi Knarvik, Lavik, Førde og Jølster på vei til Innvik.

Hjemreise: Fredag 7. mai

Turen går sørover forbi Jølster, Førde og Lavik til Bergen ca kl.15.00, Stord ca kl. 17.30, Haugesund ca kl.19.00 og Stavanger ca kl. 21.00.

Avreise fra Oslo og Møre: Ta kontakt for tilpasset reiseopplegg


Program

Mandag

20.00 Velkomstmiddag og velkommen til Nordfjord.

Tirsdag

08.00 Frokost

09.30 Bibeltime

10.30 Halvdagsutflukt med buss og lokalguide til Oldedalen og Briksdalsbreen. Vi kjører fra hotellet til Olden. Herifra kjører vi innover Oldedalen mot Briksdalsbreen. Langs Oldeelva og videre langs Oldevatnet. Storslagne naturopplevelser med flott utsikt til de mektige isbreene. Vi har med nistepakke fra hotellet som vi spiser i det fri. (Utflukten er ikke inkludert i turprisen)

18.30 Middag

20.00 Hyggekveld i Misjonssalen

Onsdag

08.00 Frokost

09.30 Bibeltime

10.30 Heldagsutflukt med buss og lokalguide rundt Innvikfjorden, Panoramavegen, Stryn og Loen. Vi kjører over Utvikfjellet, og ved Breim tar vi ut til Sandane og Anda. Etter en kort ferjetur over Nordfjorden, starter vi på den flotte Panoramavegen fra Lote, forbi Hennebygda, Hopland, Randabygda, Fjelli og Blaksæter til Stryn. Deretter rundt Nordfjorden forbi Loen og Olden tilbake til Innvik. Den som ønsker kan ta den imponerende gondolbane Loen Skylift fra Loen opp til fjellet Hoven 1011 moh, med en fantastisk utsikt over fjell og fjord. Vi har med nistepakke fra hotellet som vi spiser i det fri. (Utflukten er ikke inkludert i turprisen)

18.30 Middag

20.00 Hyggekveld i Misjonssalen

Torsdag

08.00 Frokost

10.30 Formiddagsmøte

13.00 Lunsj på hotellet

15.00 Ettermiddagskaffe

18.30 Festmiddag

20.00 Avslutningsfest i Misjonssalen

Fredag

08.00 Frokost

09.00 Hjemreise


Priser og betingelser

Prisen inkluderer

 • Bussturen til og fra Nordfjord
 • 4 overnattinger i dobbeltrom
 • 4 frokoster
 • 4 middager
 • 1 lunsj
 • Ferjeutgifter og bompenger
 • Reiselederutgifter

Prisen inkluderer ikke

 • Utflukter med lunsjpakker
 • Middag på hjemreisedagen
 • Betingelser for denne turen

  Vilkår A

  Avbestillingsregler

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  · Avbestilles turen innen 6 uker før avreisedato, belastes kun et gebyr på kr 500,-

  · Avbestilles turen mellom 6 uker og 15 dager før avreise, tilbakebetales ikke depositum

  · Avbestilles turen mindre enn 15 arbeidsdager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kan 100% av turprisen kreves inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.

Venteliste

Fyll ut skjemaet under for å sette deg på venteliste for Nordfjord (3.05).