Bangkok
Nådehjemmet Bangkok 1
Resort 956829 1280 Hua Hin

Bangkok og Cha -Am
NMS Gjenbrukstur til

Avreisedato

02.02.2024

Varighet

11 dager

Pris fra

21 950,-

Fulltegnet

Bangkok og Cha -Am

Turen går til Thailand og hovedstaden Bangkok hvor vi får innblikk i arbeidet som den lokale kirken gjør med støtte fra NMS. Vi får også med noen turistattraksjoner før vi nyter noen gode dager i Cha-Am.

Denne turen går i samarbeid med:

Mann I Fly

Dag 1

Fredag 2. februar

OSLO - DUBAI

Avreise med Emirates fra Gardermoen kl. 14.10. Ankomst Dubai kl. 23.55

Avani Sukhumvit i Bangkok (Credit: AvaniHotels&Resortshttps://www.avanihotels.com/en/sukhumvit-bangkok)
Avani Sukhumvit i Bangkok (Credit: AvaniHotels&Resortshttps://www.avanihotels.com/en/sukhumvit-bangkok)

Dag 2

Lørdag 3. februar

Dubai - Bangkok

Flyavgang fra Dubai med Emiraes kl. 03:05, ankomst Bangkok kl. 12.05. Transport til hotellet for innsjekk. Vi skal bo seks netter i Thailands hovedstad på hotell Avani Sukhumvit i Bangkok. Resten av dagen er til fri disposisjon til å slappe av etter flyreisen eller utforske byen på egenhånd.

Jul i Thailand

Dag 3

Søndag 4. februar

Bangkok

Vi skal besøke en lokal menighet i vår samarbeidskirke (Evangeliske lutherske kirke i Thailand). På ettermiddagen blir det sightseeing.

Lovsangshjemmet
Lovsangshjemmet

Dag 4

Mandag 5. februar

Bangkok

Vi besøker Lovsangshjemmet. Dagens lunsj spiser vi på den lokale restauranten i slummen Klong Toey under motorveien. Etter lunsj får vi omvisning på NMS senteret og informasjon om NMS arbeid i Thailand.

Leo Bergström Photography 6 of 22

Dag 5

Tirsdag 6. februar

Bangkok

Vi besøker organisasjonen som jobber med menneskehandel og lærer om hvordan NMS jobber sammen med Thai kirken med å forebygge.

Bangkok
Bangkok

Dag 6

Onsdag 7. februar

Bangkok

Besøk i kirke senteret med omvisning og lunsj. Etter lunsj skal vi til Immanuel Musikkskole.

Gjenbruksbutikken i Nådehjemmet
Gjenbruksbutikken i Nådehjemmet

Dag 7

Torsdag 8. februar

Bangkok

I dag besøker vi Nådehjemmet og gjenbruksbutikken der.

The Cha Am Methavali Hotel Thaliand (Credit: TheCha-amMethavalaiHotel)
The Cha Am Methavali Hotel Thaliand (Credit: TheCha-amMethavalaiHotel)

Dag 8

Fredag 9. februar

Bangkok - Cha-Am

Etter frokost frokost sjekker vi ut av hotellet og setter kursen mot Cha-Am. (176 km ca 2 timer og 45 min avhengig av trafikk) Vi skal bo to netter på The Cha-am Methavalai Hotel.

Hua Hin
Hua Hin

Dag 9

Lørdag 10. februar

Cha-Am

Denne dagen har man mulighet til å bade eller utforske Cha-Am på egenhånd.

Cha-Am er Hua Hins rolige søster, og et populært badested under 200 kilometer sør for Bangkok. Det er et typisk thai feriested, altså med mange thailandske besøkende fra hovedstaden i helger og helligdager. Cha-Am tilbyr massevis av action ved stranden basert på barer, restauranter, bananbåtturer og matselgere. Ikke gå glipp av å smake på områdets anerkjente sjømatkjøkken! Skal man på shopping bør man dra inn til Hua Hin som ligger kun 30 kilometer lenger sør.

Cha-Am beach
Cha-Am beach

Dag 10

Søndag 11. februar

Cha-Am

Siste dagen benyttes til badning og gjøre det en vil på egenhånd i Cha-Am. På kvelden setter vi kursen mot flyplassen i Bangkok.

Fly tar av fra Bangkok
Fly tar av fra Bangkok

Dag 11

Mandag 12. februar

Bangkok - Dubai - Oslo

Avreise med Emirates nattfly fra Bangkok kl. 02.00 til Dubai. Ankomst Dubai kl 06.00 og avreise igjen kl. 07.45. Vi ankommer Gardemoen kl. 12.00.

(forbehold om endringer i programmet)

Bangkok
Bangkok
Bestemor og Em liten
Cha-Am
Cha-Am
Bangkok
Bangkok
Cha-Am
Cha-Am
Bangkok
Bangkok

Priser og betingelser

Pris fra 21 950,-

Tillegg for enkeltrom: 4.900,-

Påmeldingsfrist: Mandag 6. november kl. 12.00

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo-Bangkok tur/retur inkl. flyskatt (kr 934, kan endre seg)
 • 8 overnattinger i dobbeltrom inkl. frokost
 • Transport i henhold til programmet
 • 9 lunsjer
 • 9 middager
 • Reiseledertjenester

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til måltidene
 • Tips
 • Forsikringer
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
02. feb 2024 Oslo - Dubai 14:10 23:55 EK160
03. feb 2024 Dubai - Bangkok 03:05 12:05 EK384
12. feb 2024 Bangkok - Dubai 02:00 06:00 EK377
12. feb 2024 Dubai - Oslo 07:45 12:00 EK159
 • Betingelser for denne turen

  Denne turen har følgende avbestillingsregler:

  • Avbestilles turen innen 90 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr. 500,-

  • Avbestilles turen mellom 89 dager og 66 dager før avreisedato, tilbakebetales ikke depositum

  • Avbestilles turen mellom 65 og 36 dager før avreise, kreves 30 % av turprisen

  • Avbestilles turen mellom 35 dager og 15 dager, kreves 50 % av turprisen

  • Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattings-sted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillings-forsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbe-stilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass og visum

  Thailandske myndigheter krever at passet skal være gyldig i minst seks måneder ved innreise til Thailand. Man bør påse at både utreisestempel og innreisestempel innføres i passet av thailandske immigrasjonsmyndigheter på grenseovergangen. Etter thailandsk lov skal utenlandske borgere alltid bære passet sitt eller kopi av dette på seg. Innehavere av ordinære norske pass og nødpass som reiser til Thailand på turistbesøk, kan opp-holde seg uten visum i Thailand i inntil 30 dager. Det er kun tillatt å foreta to slike innreiser per kalenderår. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.