Gaither Vocal Band - Change
Gatlinburg Fjell Mindre Pix
Lynda Randle

Gaither Familyfest
Nashville med Country musikk og

Avreisedato

23.05.2022

Varighet

9 dager

Pris fra

25 950,-

Fulltegnet

Gaither Familyfest

Bli med til USA og opplev Nashville, Countrymusikkens hjerte og mange spennende severdigheter. Fra Nashville går turen til Gaither Familiyfest i Gatlinburg, en tredagers konserthelg med Southern Gospel med berømte grupper og solister.

Høydepunkter på turen

 • Gaither Familyfest med mange flotte grupper og solister
 • Bridge Ministry
 • Ryman Auditorium Country Classic konsert
 • Bysightseeing i Nashville
Last ned brosjyre (.pdf)
Downtown Nashville0816

Dag 1

MANDAG 23. MAI

Vi reiser fra Norge med KLM 10.10 fra Stavanger via Amsterdam til USA. Det er mulig å reise fra flere nærflyplasser. Gruppen samles i Amsterdam, og reiser sammen videre til Nashville og lander 21.49, lokal tid. Gruppen skal bo i 4 netter på den fine og sentrumsnære hotellet; Holiday Inn Vanderbilt.

Gudstjeneste Bridge Ministry Edited Mindre Pix

Dag 2

TIRSDAG 24. MAI

Det blir tur inn til byens hjerte: Broadway, gaten der alle kafeer og barer har levende country musikk. Her finner du også butikker med cowboy støvler mm. Gruppen blir med på guidet busstur i byen. Bussen kjører forbi 100 landemerker i byen, det er en åpen dobbeldekker. Om kvelden besøker gruppen kirken under Jefferson Bridge, som er ledet av Gospelsangeren Candy Hemphill Christmas. Kirken er for byens hjemløse og samler hver tirsdag kveld til gudstjeneste flere hundre personer. Vår gruppe skal bistå i utdeling av mat og klær, og samtidig delta på denne flotte gudstjenesten. Mange har fått hjelp til en ny start gjennom dette flotte arbeidet. Du finner informasjon på nettstedet www.Bridgeministry.org

Opryland Hotel Nashville

Dag 3

ONSDAG 25. MAI

Etter frokost reiser gruppen til Opryland hvor Grand Ole Opry ligger. På Opryland er det tilbud om besøk på Outlet Opry Mills og sightseeing på Grand Ole Opry for de som ønsker det. Det finnes spennende museer for en hver smak for eks. Willy Nelson museum. Gruppen spiser felles på Opry Mills foodcourt før de drar tilbake til hotellet.

Nashville og general Jackson vår mindre pix

Dag 4

TORSDAG 26. MAI

Etter frokost blir det tid på egenhånd. Området rundt hotellet har fine parkområder, butikker og kafeer. Om kvelden skal gruppen på Ryman Auditorium på Country Classic konsert og høre mange gode country artister. Ryman er et gammelt flott bygg som i mange år er blitt brukt til konsertlokale, radio og tv direktesendinger av country og gospelmusikk.

Nashville Blossoming Fruit Tree Mindre Pix

Dag 5

FREDAG 27. MAI

Etter tidlig frokost reiser gruppen fra Nashville opp til Gatlinburg, som ligger ved foten av den skjønne nasjonalparken Smoky Mountains. Kjøreturen fra Nashville opp til Gatlinburg tar vel 4 timer. Gruppen skal bo sentralt i den vesle byen som ikke har større avstander enn at du kan gå til og fra conventionsenteret, hotellet osv.

Gaither Familiy Fest

Dag 6

LØRDAG 28. MAI OG SØNDAG 29. MAI

I Gatlinburg kan du slappe av, gå fine turer, handle og spise god mat på en av de mange kafeene. Grupper og solister som skal synge på konserter i løpet av helgen: Gaither Vocal Band, Lynda Randle, The Martins, Booth Brothers, Jason Crabb, Karen Peck + New River med flere. Der er 2 konserter både lørdag og søndag. Gruppen spiser middag felles disse dagene. Dersom du vil ta deg en tur til Pigion Forge kan du benytte deg av Trolley buss. I Pigion Forge finner du også Dollywood, en stor fornøyelses park som Dolly Parton har bygget til sitt hjemsted.

Scenic photo of Cades Cove near Gatlinburg TN in the spring

Dag 7

MANDAG 30. MAI

Etter tidlig frokost reiser gruppen tilbake til Nashville og flyet går 17.33 via Detroit og Amsterdam tilbake til Norge og lander tirsdag 31. mai i Stavanger kl. 17.45.

Hoppers foto
Karen peck and new river 1
Jason Crabb 2
Bill Gaither
Booth Brothers
The Martins
Gaither Vocal Band
Lynda Randle 2
2502684 Orig
Gatlingburg
Gatlinburg 2 mindre pix
Gatlinburg wikipedia
Gatlinburg mindre pix
NASHVILLE0415 skyline
Nashville og General Jackson

Priser og betingelser

Pris fra 25 950,-

Tillegg for enkeltrom: Kr 5000,- (begrenset antall)

Utreise fra andre byer i Norge på forespørsel

Prisen inkluderer

 • Flybillett Stavanger/Bergen//Oslo–
 • Nashville t/r inkl. flyavgifter (kr 3445 pr. sept-21 , kan endre seg)
 • Overnatting i dobbeltrom inkl. varm
 • frokost på oppsatte hotell
 • 3 middager i Gatlinburg
 • Gaither Family Fest konsertpass
 • Transferbuss fra flyplassen i Nashville til hotellet og fra Nashville til Gatlinburg t/r
 • Sightseeing og inngangsbilletter i henhold til oppsatt program som inkluderer: Konsert Ryman Auditorium Country Classic konsert og bussightseeing i Nashville og besøk i kirken under broene
 • Norsk reiseledertjeneste

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til maten
 • Forsikringer
 • Tips til sjåfør og hotell– og restaurantbetjening
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
UTREISE FRA STAVANGER/BERGEN/OSLO
UTREISE FRA ANDRE BYER I NORGE PÅ FORESPØRSEL
23. MAI 2022 BERGEN - AMSTERDAM 06.05 07.45 KL1184
23. MAI 2022 OSLO - AMSTERDAM 09.20 11.10 KL1142
23. MAI 2022 STAVANGER - AMSTERDAM 10.10 11.45 KL1198
FELLESREISE VIDERE FRA AMSTERDAM
23. MAI 2022 AMSTERDAM -DETROIT 12.50 1533 DL137
23. MAI 2022 DETROIT - NASHVILLE 21.15 21.49 DL2585
30. MAI 2022 NASHVILLE - DETROIT 17.33 20.15 DL2886
30. MAI 2022 DETROIT - AMSTERDAM 22.42 12.30+1 DL138
HJEMREISE FRA AMSTERDAM TIL STAVANGER/BERGEN/OSLO
31. MAI 2022 AMSTERDAM - OSLO 14.30 16.20 KL1147
31. MAI 2022 AMSTERDAM - BERGEN 15.15 16.55 KL1189
31. MAI 2022 AMSTERDAM - STAVANGER 16.20 17.45 KL1203
 • Betingelser for denne turen

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  · Avbestilles turen innen 90 dager før avreise, belastes et gebyr på kr 500,-

  · Avbestilles turen mellom 89 dager og 51 dager, kreves 50 % av turprisen

  · Avbestilles turen mellom 50 dager og 31 dager, kreves 75 % av turprisen

  · Avbestilles turen mindre enn 30 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100 % av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår er utformet i.h.t. Lov om Pakkereiser av 15.06.2018

  (“Pakkereiseloven”) utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukertilsynet samt Barne- og Familiedepartementets sine forskrifter til loven.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.

Interesseliste/venteliste

Fyll ut skjemaet under for å sette deg på venteliste for Gaither Familyfest (23.05 – 31.05 2022) med Kjell Nordbø og Per Asle Ydstebø.