Lower Galilee With Mt Arbel Mindre Pix
Jodisk Bonnesjal Og Bonnebok
Sea Of Galilee From Mt Arbel Mindre Pix

MEDARBEIDERTUR TIL ISRAEL
MED BEVEGELSEN ORDET OG ISRAEL

Avreisedato

05.06.2020

Varighet

9 dager

Pris fra

16 950,-

MEDARBEIDERTUR TIL ISRAEL

Har du lyst til å se og oppleve noe av Ordet & Israel er en del av i Landet? Er du interessert i Israels land, folk, historie og kultur, og har lyst til å oppleve "landet der det skjedde, skjer, og skal skje" som du kjenner fra Bibelen? Er du opptatt av dagens situasjon i Midt-Østen og har vært flere ganger i Landet før, og ønsker et annerledes opphold og ferie? Lytte til Guds Ord Bibelen, og få utlagt det profetiske Ord, på en måte du lett vil forstå? Liker sol og varme? Da kan virkelig denne turen være midt i blinken for deg! Vi skal også få treffe, og bli kjent med flere israelere under turen. Dette blir naturlig flettet inn på passende dager og kveldsamlinger. Gled dere!

Fra Ordet og Israel er Kurt Urhaug og Roald Evensen med på turen!

Påmeldingsfristen er satt til 15. desember 2019

Beach Sironit Netanya

Dag 2

Fredag, 05. juni

Utreisedag Norge - Israel
Vi har avreise med Turkish Airlines fly fra Oslo via Istanbul til Tel Aviv. Det er mulig å bestille tilslutning fra andre steder i Norge. På flyplassen i Tel Aviv står buss og venter for å kjøre gruppen til vårt hotell, King Solomon Hotel, i Natanya, hvor vi skal starte vår rundreise i Landet.

Cesarea By The Sea2

Dag 3

Lørdag, 06. juni

Netanya, Karmel og Haifa
Tenk vi er i Israel, …Guds Land, blant Guds utvalgte jordiske folk. Vi skal i dag få høre hvordan starten på oppfyllelsen av det profetiske Ord i Esekiel 36 vises og opplevelses i praksis i Israel. «Michlelet Hamikra» Bibelhøyskolen, og de Messianske menighetene «Rebekka», «Or Hasharon» og «Beit Asaf» i Netanya, er alle 4 plasser, sterke tegn i tiden på hva Gud gjør iblant sitt Folk i dag!

Deretter reiser vi nordover via Cæsarea ved havet, til Karmelfjellet og Haifa, hvor vi får en smakebit av noen av de prosjektene vi støtter via L . L . I . og Ariel. Så reiser vi østover i Landet, til Tiberias, hvor vi nå skal overnatte de neste tre nettene på Restal Hotel.

Banjas 2

Dag 4

Søndag, 07. juni

Golanhøydene fra sør til nord
Stikkord for dagen i dag er: Hva gjør Gud Åndelig sett i Tiberias/Galilea i dag!

Golanhøyden, flotte utsiktsplasser, kibbutz /moshav-besøk, nye ting, personer og steder ved Hermon-fjellets fot. Vi avslutter denne fantastiske dagen med en vandretur i naturreservatet i Cæsarea Filippi / Banjas.

21 Magdala

Dag 5

Mandag, 08. juni

Migdal/Magdala - Nasaret
I dag starter vi dagen med andakt stund ved Gennesaretsjøen. Så til utgravningene i Migdal/Magdala, med Synagogen i fra Jesu tid. På vår vei til Nasaret venter det oss en helt spesiell opplevelse og overraskelseJ. I Nasaret skal vi få se og høre hva Gud gjør åndeligsett i det sørlige Galilea. Vi avslutter dagen i Poriya, hvor det danske Ordet & Israel holder til, og hvor også L . L . I. / Ariel har hatt et stort prosjekt.
En ny uforglemmelig dag!

9 Granateple

Dag 6

Tirsdag, 09. juni

Zichon Jakov, Park Nachal Taninim og Tel Gezer
Vi forlater Tiberias og Galilea for denne gang, og reiser vestover til Karmelfjellet. Vårt første stopp blir i landsbyen Zichon Jakov. Deretter til Nasjonalparken Park Nachal Taninim og stedets spesielle historie og betydning. På vår vei til Jerusalem besøker vi en av Israels viktigste historiske arkeologiske utgravninger: Tel Gezer, med plassens minst 5000 års historie (en plass som vil være helt ny for de fleste).

View On Tempel Mount From Mt Olives Jlm Mindre Pix

Dag 7

Onsdag, 10. juni

Betlehem - Jerusalem
Vi starter dagen i dag med å besøke en menighet i Betlehem (som vi også besøkte på vår forrige medarbeider tur). Deretter reiser vi til Oljeberget øst for Kedrondalen i Jerusalem, hvor vi blant annet skal få høre historien til den svenske kvinnen Hilda Anderson.

Etter middagen på hotellet har vi en kveldssamling, med besøk av en gjest (L . L . I .).

Basargate Gamlebyen

Dag 8

Torsdag, 11. juni

Jerusalem
Guidet byvandring i Gamlebyen i Jerusalem, med mange nye plasser (hvor svært få nordmenn har vært før). Innlagt fritid til byens spennende Basargater. For den som ikke har opplevd det før, kan det anbefales å ta et besøk til den Bibelsk Zoologiske hagen denne ettermiddagen (på egenhånd, og ikke inkl. i turprisen).

Kveldssamling med sang og frie vitnesbyrd fra deltakerne.

Etri Ruins Near Beit Shemesh Village From The Second Temple Period Mindre Pix

Dag 9

Fredag, 12. juni

Shevelat Yehuda
I dag blir det mye nytt å se, for trolig alle sammen. Stikkord er: Emek Ayela, Kong David, Goliat og Filistrene, Tel Azeqa, Sakarja, Shaaraym, Israels eneste «Pyramide» / Chovat Madras / Bar Korchva opprøret, Edoms land (Edomia).

Vi starter ved «Goliats grav», før vi reiser ned igjen på kystslettene (Hashvela) og Emek Ayela og Tel Azeqa. Deretter til Chovat Madras, og Beit Shemesh, før vi reiser nord-østover, og hjem igjen til Jerusalem (via Har Adar). En flott og svært spennende dag du ALDRI vil glemme!

Kl. 20.00 Etter middagen på hotellet, kort fellessamling, hvor vi oppsummerer våre opplevelser, og tegner inn på våre karter hvor vi har vært på våre utflukter under besøket i Landet.

Sabra Kaktus Mindre Pix

Dag 10

Lørdag, 13. juni

Hjemreise
Vi sjekker så ut av hotellet, og drar med buss til Ben-Gurion flyplass i Tel-Aviv. Sier Le`hitra`ot, på gjensyn, til Israel for denne gang. Og vi gleder oss allerede til neste tur, (om vi får leve og Herren dryger, og gir oss enda en gang en slik mulighet).

Priser og betingelser

Pris fra 16 950,-

Tillegg for enkeltrom: Kr. 3990,- (begrenset antall)

Tilslutning fra andre flyplasser i Norge på forespørsel

Prisen inkluderer

 • Flyreisen fra Oslo til Tel Aviv tur/retur, inkl. flyavgifter kr. 1920,- (pr. juli 19, kan endre seg)
 • Hele rundreisen med alle utflukter etter programmet
 • Opphold i dobbeltrom på hotellene
 • Halvpensjon dvs. frokost og middag
 • Inngangsbilletter til alle besøkssteder slik det fremgår av dagsprogrammet
 • Norsk reiseledelse (Ariel)
 • Norsktalende guide (Ariel)

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til maten
 • Forsikringer
 • Tips til hotellbetjening, guide og sjåfør ca. 90 USD pr. person
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
5. Juni 2020 Oslo - Istanbul 11.25 16.15 TK1752
5. Juni 2020 Istanbul - Tel Aviv 17.55 20.05 TK788
13. Juni 2020 Tel Aviv - Istanbul 09.55 12.20 TK785
13.Juni 2020 Istanbul - Oslo 14.05 16.50 TK1753
 • Betingelser for denne turen

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  · Avbestilles turen innen 90 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr. 500,- pr person

  · Avbestilles turen mellom 89 dager og 66 dager før avreisedato, tilbakebetales ikke depositum

  · Avbestilles turen mellom 65 og 45 dager før avreise, kreves 30 % av turprisen

  · Avbestilles turen mellom 44 dager og 31 dager, kreves 50 % av turprisen

  · Avbestilles turen mellom 30 dager og 21 dager, kreves 75 % av turprisen

  · Avbestilles turen mindre enn 20 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.

 • Praktisk informasjon

  Vaksiner ved reise til Midtøsten

  Det anbefales vaksinasjon mot ulike sykdommer ved reiser til de fleste land i Midtøsten. Hvilke vaksiner avhenger av hvor man skal reise, type bosted, hygieniske forhold og lengden på oppholdet.

  Personer som ikke vet om de har fått MMR-vaksine eller hatt alle de aktuelle sykdommene (meslinger, kusma og røde hunder), anbefales MMR-vaksine.

  Type utenlandsreiser deles inn i to hovedgrupper
  Våre vanlige rundreiser kategoriseres som Gruppe I, mens vandreturer med overnatting i private hjem kategoriseres som Gruppe II

  Pr. oktober 2021 er det krav fra Israelske myndigheter om at du er fullvaksinert for Covid-19, for mer informasjon se eget dokument om covid-19 krav.

  GRUPPE I

  Forretnings- og turistreiser til byer og turiststeder med god hotellstandard, mathygiene og gode sanitære forhold.

  GRUPPE II

  Lang- eller kortvarige reiser eller opphold i områder med dårlige hygieniske og sanitære forhold, og/eller nær og langvarig kontakt med lokalbefolkningen. For eksempel arbeidsopphold, ryggsekktur, innvandrere på besøk til tidligere hjemland.

  ( ): Parentes rundt forkortelsen i tabellen betyr at foreslåtte profylakse bør vurderes individuelt avhengig av reisetype og lokale geografiske og årstidsvariasjoner i sykdommens utbredelse. I tillegg må den reisendes helsetilstand, alder og tidligere vaksinasjonsstatus vurderes.

  Aktuelle vaksiner

  REISEMÅL

  GRUPPE I

  GRUPPE II

  Jordan, Palestinske områder

  dTP-IPV* Hep A

  dTP-IPV* Hep A (Hep B) (Tyf) (Rab)

  Israel

  dTP-IPV*

  dTP-IPV* Hep A (Tyf) (Rab)

  Forkortelser for aktuelle reisevaksiner
  · dTP-IPV: Difteri, tetanus, kikhoste og poliovaksine
  · Hep A: Hepatitt A-vaksine
  · Hep B: Hepatitt B-vaksine
  · MenACWY: Meningokokk A+C+W+Y konjugatvaksine
  · Rab: Rabiesvaksine
  · Tyf: Tyfoidvaksine
  · BCG: Tuberkulosevaksine
  · Influensa: Influensa sesongvaksine

  * Alle bør være vaksinert mot difteri, stivkrampe, kikhoste og poliomyelitt. Voksne som er grunnvaksinert bør ta én dose oppfriskningsvaksine mot disse sykdommene ca. hvert 10. år.

  Det anbefales at vaksinasjon av Hepatitt A gjøres ca 4 uker før avreise. Ta kontakt med ditt lokale vaksinasjonskontor hvis du har spørsmål.

  Mer informasjon på: https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/verden/vaksiner-ved-reise-til-midtosten/


  Vær obs på at det kan komme krav om dokumentasjon av vaksine for Covid-19 og/eller negativ Covid-19 test rett før avreise.