Malta 7
Malta 01

Malta
Bli med til perlen i Middelhavet

Avreisedato

14.09.2019

Varighet

8 dager

Pris fra

13 750,-

Høydepunkter på turen

 • Fellesskap og samlinger
 • Utflukter
 • Sol, bad og avslapping
Aerial Grounds Wide

Dag 1

1. dag: Lørdag 14. september

Avreise med Norwegian fra Oslo kl. 16.10. Buss til hotell Dolmen hvor det blir velkomstmiddag.

Malta 7

Dag 2

2. dag: Søndag 15. september

Samling på hotellet før vi gjør oss litt kjent i området. Hotellet ligger i byen St Pauls Bay. Dette er Maltas største, eldste og kanskje mest populære turiststed. Fra begynnelsen var dette som mange andre av Maltas steder, en fiskerby. Nå er det en velfungerende turistby med mange forskjellige fasiliteter. Byen ligger utmerket til for utflukter på øya.

Shutterstock Valetta Bybilde

Dag 3

3. dag: Mandag 16.september

Tilbud om utflukt til Valetta som er Maltas hovedstad. Byen har stått på Unesco’s verdensarvliste siden 1980. Byen blir ofte omtalt som palassenes by. Det blir besøk i flere katedraler og presidentpalasset. I det flotte Parkanlegget Barakka Garden får du en flott utsikt over havnen og byen. Vi besøker også Ridderenes gamle hospital.

Img 1594

Dag 4

4. dag: Tirsdag 17. september

Denne dagen er det tilbud om ny utflukt til den sjarmerende fiskelandsbyen Marsaxlokk. Første stopp på turen vil bli tempelet Hagar Qim som er et megalittisk tempelkompleks. Stedet står på Unescos verdensarvliste, Vi fortsetter videre til den lille landsbyen Wied iz-Zurrieq. Her er det mulig å ta en båttur ut til den blå grotte. Historien bak navnet kommer fra det faktum at Asurblått hav opplyst av sollys gnistrer i vannreflekser i grottetaket og gir grotten et blåaktig skinnende lys. (Om du ikke ønsker båtturen kan man vente i land). Siste stopp på utflukten er den sjarmerende fiskerlandsbyen Marsaxlokk. Havnen her er ly for de tradisjonelle fargerike Maltetiske fiskebåtene - Luzzo - som er en type gondolbåter.

Viktoria By Gozo

Dag 5

5. dag: Onsdag 18. september

Tilbud om utflukt til Gozo, som er naboøya til Malta. Etter en fergetur på ca 20 minutter, møter vi en helt annen øy. Gozo er stille, fredelig og mye mindre enn Malta. Øya er veldig fruktbar, og rik på historiske steder som Ggantija templer. Sammen med Megalithic Temples of Malta, er disse verdens eldste frittstående templer, og også verdens eldste religiøse strukturer. For en så liten øy, har Gozo en høy konsentrasjonen av kirker (22 i alt). Vi besøker GOZO Cathedral og Basilica of ta’Pinu. Gozo er også kjent for sine håndverktradisjoner. En spennende heldagsutflukt.

Img 1613

Dag 6

6. dag: Torsdag 19. september

Fridag på hotellet. Samling

3 Storate Frittstaende Kirke

Dag 7

7. dag: Fredag 20. september

Tilbud om utflukt til Mdina og Rabat. Denne utflukten tar oss med til den sentrale delen av Malta. Landsbyen Mdina er et av Europas flotteste eksempel på en gammel befestet by. Byen er Maltas middelalderske hovedstad, også kjent som "stillhetens by". I Rabat besøker vi Paulus-katakombene fra det 4. århundre. Det sies at det var i denne byen apostelen Paulus skal ha levd etter å ha forlist ved øyene.

Norwegian

Dag 8

8. dag: Lørdag 21. september

En rolig dag på hotellet før hjemreisen. Avgang kl. 20.45, lander i Oslo kl. 00.40. Overnatting på Park inn, Gardermoen.

Dolmen Hotel
Img 1584
Shutterstock 774103813 Valetta Gatebilde
3 Storate Frittstaende Kirke
Viktoria By Gozo
Hotel Sea View
Malta 7
Malta 4
Shutterstock 594421355 Strandpromenaden Bugibba
Dolmen Room
Malya 2
Img 1613

Priser og betingelser

Pris fra 13 750,-

Tillegg for enkeltrom: 4100,-

Havutsikt + 700,- pr pers.

Tilslutning fra andre byer i Sør Norge 1.500 ,-

Prisen inkluderer

 • Fly Norge-Malta
 • Busstransfer mellom flyplass og hotell
 • Opphold i gode dobbeltrom
 • 7 frokoster og 7 fellesmiddager
 • Reiseledertjenester
 • Flyavgifter
 • Overnatting på Gardermoen på hjemreisen.

Prisen inkluderer ikke

 • Utflukter
 • Mat på flyet
 • Drikke til maten
 • Øvrige måltider
 • Tips til hotellbetjeningen
 • Betingelser for denne turen

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  · Avbestilles turen innen 46 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr 1000,-

  · Avbestilles turen mellom 45 og 32 dager før avreise tilbakebetales ikke depositum (kr 2000)

  · Avbestilles turen mellom 31 dager og 15 dager, kreves 50% av turprisen

  · Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15. PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise. På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller. Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie(dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.

 • Vårt Reisemål:

  Øygruppen Malta består av 6 øyer, de 3 største øyene er Malta, Gozo og Comino. Med sin unike beliggenhet mellom Sicilia og Tunisia kan øya vise fram et utrolig behagelig klima. Vårt reisemål på øya heter St Paul's bay, Bugibba. På Malt

 • Vårt Hotell:

  Dolmen Resort Hotel ligger ved havnepromenaden i Bugibba nært restauranter, butikker og kafeer. Flott buffetrestaurant som serverer både frokost og middagsbuffet. Rommene inneholder bad med hårføner, aircondition, telefon, satellitt tv

 • Diverse informasjon:

  Valuta: Euro

  Temperaturen i september er ca 25 grader på dagtid, og vanntemperaturen ligger i gjennomsnitt på 21 grader.