Sist oppdatert 30. juni, kl. 10:10

Informasjon vedrørende coronavirus

Ark Encounter Phase 1 Ark Drone Sunrise Before Opening High Res Ark Stern 607192016 0003
Collingsworth
Bb Group4 Hi Res

Gospeltur USA
Lancaster og Cincinnati

Avreisedato

14.10.2019

Varighet

8 dager

Fulltegnet

Gospeltur USA

Vil du bli med på en festreise til USA som inneholder 3 dagers Gospelkonserter i den flotte Noahs Ark parken. Arrangør for konsertene er Collingsworth Familly, som er regnet som en av de fremste familiegospelgrupper i USA. De har også invitert med seg spennende gjester.

Høydepunkter på turen

  • Gospelkonserter i Noahs Ark parken
  • Brooklyn Tabernacle Choir
  • Booth Brothers
  • Greater Vision
  • Dennis Swanberg
  • The Collingsworth Family
  • Stan Whitmire og Mattew Holt
  • Amish-land
Last ned brosjyre (.pdf)
Lancaster Intercourse Mindre Pix

Mandag, 14. oktober

Utreise med KLM fra Stavanger, Bergen, Ålesund, Kristiansand og Oslo til Amsterdam hvor gruppen samles, og vi reiser 14.30 videre til JFK/New York. Vi lander 16.30 lokal tid og blir der plukket opp av vår bussjåfør som skal kjøre oss hele tiden. Første etappe blir til Lancaster i Pennsylvania hvor vi skal bo på det gode hotellet Edens Resort. Kjøreetappen er på ca. 3 timer. Der er innendørs badebasseng på alle hotella vi skal bo på.

Amish People

Tirsdag, 15. oktober

Etter en deilig frokost kjører vi ut på sightseeing i vakre Lancaster County. Dette er et av områdene hvor det bor flest personer som tilhører sekten Amish . Amish driver med mange ulike former for business, men er kjent for jordbruk, møbler og mat produksjon. Mange av de koselige kafeer i området blir drevet av Amish, og her finner du mat laget fra bunnen med ingen kunstige tilsettingsstoffer. Terry Blessing, vår bussjåfør bor i dette området, og han vil ta oss rundt i små byer, severdigheter og utenom turistruten opplevelser. Vi spiser felles middag tirsdag kveld.

Fall Kentuky Mindre Pix

Onsdag, 16. oktober

Etter frokost sjekker vi ut, og tar med oss noe mer fra Lancaster før vi setter kursen mot Ohio og Kentucky. Du vil få se nydelig natur i Pennsylvania, gjennom Vest Virginia og Ohio hvor vi stopper før Columbus og overnatter på et Holiday Inn. Noe av ruten er den samme som utvandrerne med prærievognene dro vestover på. Vi kjører gjennom småbyer som ble grunnlagt av de første gruvearbeiderne. Vi stopper inni mellom for å strekke på beina, og for å spise middag.

Cincinnati Ohio Mindre Pix

Torsdag, 17. oktober

Etter en god frokost og utsjekk kjører vi vel 3 timer til hotellet Holiday Inn Express Richwood og sjekker inn. Hotellet vi skal bo på tre netter ligger sør for Cincinnati i Richwood. Der er basseng i hotellet og fri wifi. Richwood ligger ca 30 minutter før Williamstown hvor den kjente Noahs Ark parken ligger. Konsertlokalet er bygget ved siden av Noahs Ark.

Første konsert vil starte kl 19.00 The Collingsworth Family sammen med Nashville Studio band med Live Strings og Brass. Der vil bli gjort opptak av denne konserten.

Collingsworth

Collingsworth Family

På konsertene vil du få høre de som er vertskap for konsertdagene mest. Det er The Collingsworth family Denne gruppen består av mor Kim, som er en utrolig pianist, far Phil som er dyktig på trompet, døtrene Brooklyn Blair og Courtney Collingswoth Metz som begge er dyktige på fioliner, i tillegg har de sønnen Phillip og datteren Olivia. Alle har nydelige stemmer og det er høyt nivå på harmoni og klang. De har sunget sammen siden barna var små, og de er veldig nøye på tekstinnhold og formidling. Gruppen har mottatt mange hederspriser igjennom årene, men for dem er formidlingen av håp igjennom sangen og musikken det viktigste. Mange ble veldig begeistret for denne gruppen da de besøkte Norge i 2013. De samlet fulle hus over alt.

Bb Group4 Hi Res

Booth Brothers

Booth Brothers , som for mange i gjennom flere år er blitt kjent gjennom Gaither DVD og videoer. Også en familie gruppe med to brødre. De har sunget sammen i veldig mange å, de første år sammen med sin far, men nå har 3. person blitt erstattet av en annen flink sanger. Booth Brothers har også en nydelig harmoni og synger med varme og innlevelse. De var sangere på Singing in The City i Stavanger Forum i 2008, og fikk mange tilhengere etter dette.

Greater Vision2017

Greater Vision

En kjent trio i Southern Gospel som nå har knyttet til seg en 4. mann, bass-sanger. Denne gruppen har du også sett og hørt mange ganger i Gaither program. De synger blant annet « My name is Lazarus» Også kjent for å synge mange kjente hymner og salmer. Rodney Griffin er blitt kåret som årets sangforfatter i USA mange år på rad.

Header Choir 0

Brooklyn Tabernacle Choir

Som skal være med fredagskvelden er en opplevelse å høre. De holder til i Brooklyn, en del av New York. Koret består av 270 sangere, og de blir dirigert av Carol Cymbala. De har sunget i Carnegie Hall, Madison Square Garden, i Central Park og ved president Innsettelse i 2012 i Washington. De har vunnet mange Dove og Grammy priser. Det viktigste for koret er å synge evangeliet der de finner åpne dører.

Ark Encounter Phase 1 Ark Drone Sunrise Before Opening High Res Ark Stern 607192016 0003

Fredag, 18. oktober

Kl 10.00 blir det konsert med Collingsworth og Greater Vision.

Etterpå besøker vi Noahs Ark parken med alle severdigheter. Arken er bygget etter identiske mål fra Bibelen, og er innredet med mennesker og dyr slik en antar at det var. Det er mulig å kjøpe det en trenger av mat i parken. https://arkencounter.com/

Kl 19.00 blir det konsert med Brooklyn Tabernacle Choir.

1703 Creation Museum Exhibit Allosaurus

Lørdag, 19. oktober

Kl 10.00 får vi oppleve Pianokonsert med 3 av de beste pianister; Mattew Holt (spiller for Gaither Vocal Band), Kim Collingsworth og Stan Whitmire (spiller for Mark Lowry), disse skal spille sammen på scenen. Og du vil få høre mange stykker/sanger du sannsynligvis kjenner.

Etter denne konserten kjører vi til skapelsesmuseet, dette gir en flott visuell formidling og opplevelse av bibelhistoriene. I tillegg botanisk hage, planetarium, dyrehage, dinosaurbein og andre fossil. Sjekk gjerne opp denne parken på https://creationmuseum.org

Vi stopper for et godt måltid før vi går på konsert om kvelden.

Klokken 19.00 er det Booth Brothers som deltar sammen med Collingsworth Family.

Cincinnatio Ohio Mindre Pix

Søndag, 20. oktober

Vi spiser en lang frokost og sjekker ut av hotellet før vi blir kjørt til flyplassen og reiser hjem fra Cincinnati flyplass.

Mandag, 21. oktober

Vi ankommer Norge mandag 21 på den flyplassen du reiste utfra.

Amish Shipshewana
Lancaster Usa
Lancaster Usa 2
Seniorer I Byen
Lancaster Pumkins
Fall West Virginia Mindr Pix
Fall West Virginia 1 Mindre Pix
Voksne Med Beach I Bakgrunn Moro
1610 Front Museum Hompage
Bb Group3 Hi Res
Seniorer I Byen Mindre Pix