Sist oppdatert 20. mars, kl. 14:30

Informasjon vedrørende coronavirus

Beach 1 L
Glance 0361
Pool 2

Kypros: Malama
Bibelferie ved Middelhavet

Avreisedato

15.09.2018

Varighet

15 dager

Pris fra

18 950,-

Få plasser igjen

Kypros: Malama

Strandhotellet Malama består av små koselige tre-etasjes hus. Nok en gang kan vi presentere dette flotte anlegget i Fig tree Bay for våre gjester!

Malama ligger midt i et vakkert hageanlegg, rett ved stranden i ferieområdet Protaras. De koselige tre-etasjes husene ligger fint til med grøntområde med palmer og beplantning rundt husene. Rett nedenfor hotellet ligger en liten flott strand. Betjeningen er hyggelig og imøtekommende. Hotellanlegget har et flott bassengområde, stor grønn plen med solsenger, restaurant og bar. Hotellet ble bygget i 1992/2011. Klassifisering SSSS. 166 leiligheter. Resepsjonen er åpen 24 t.

Anlegget består av 2-roms leiligheter for 2 personer med soverom og oppholdsrom. Leilighetene er store og har minikjøkken, vannkoker og brødrister, bad/dusj, wc, hårføner, telefon, radio og TV. Balkong eller terrasse. Ikke heis i bygningene. Alle rommene har utsikt mot hagen. Stort bassengområde med gratis solstoler og bassenghåndklær. Rengjøring 6 dager pr. uke. Luftkondisjonering. Gratis internett i resepsjonsområdet og på leilighetene.

Hver morgen og kveld samles vi til møter og hyggesamvær i møterommet.

Høydepunkter på turen

 • Fellesskap i samlinger
 • Sanger i Syden
 • Opplev Kypros gjennom flotte utflukter
Last ned brosjyre (.pdf)

Hva er Bibelferie i Syden ?

Hver dag starter med morgensamling eller bibeltime. Om kveldene har vi ulike samlinger som hyggesamvær, hageselskap, temakvelder og lignende. Dagene disponerer du selv. Av og til legger vi opp fellesutflukter, fellesmåltid og andre sosiale treffpunkt. Les mer om hva Bibelferie i syden er.

Sanger i syden

Et populært innslag under Kypros-oppholdet har vært sangkveldene som vi arrangerer for alle våre gjester som er på Kypros til samme tid. Det er storsamlinger en varm, stjerneklar septemberkveld. Først er det en deilig middag, - før vi stemmer i en frydesang!

Årets Sanger i Syden vil finne sted onsdag 26. september.

Velkommen til en flott fellesskapskveld ved Middelhavet!

Img 0148

Utflukter

Kypros er en spennende og historisk øy. Vi tilbyr derfor flere utflukter i løpet av ditt ferieopphold her. Vår fantastiske utfluktsguide, Ellen Hekne, vil også i år lage spennende utflukter som hun presenterer for gruppen på Kypros. Utfluktene bestilles og betales på reisemålet i Euro. Prisen vil være fra 30-65 Euro, og kan betales kontant eller med kort.

Trenger du briller?

Vi har gjennom mange år brukt tilbudet om synstest og brillekjøp hos Kanaris Optic i Paralimni. Mange har benyttet seg av dette og kommer hjem med gode, flotte briller som ligger langt under norske priser. Også i år vil vi gi gruppene våre denne muligheten.

Temperaturer:

Gjennomsnittlig temperatur er:Luft:Vann:
September29 grader 25 grader

Valuta: EURO Tidforskjell: Pluss 1 time.</

Entrance 2
Garden 2
Solseng Mot Strand
Img 9310
Img 9734 2
Blomster
Dji 0199
Strand2

Priser og betingelser

Pris fra 18 950,-

Tillegg for enkeltrom: kr. 5500

Tillegg fra andre byer i Sør-Norge kr 1500,-

Prisen inkluderer

Flyturen Oslo-Kypros, Bussturene til og fra flyplass på Kypros, Opphold i gode 2 roms leiligheter, 14 frokoster og 14 middager. Flyavgifter, reiseledertjenester fra et allsidig turteam, hotellovernatting på Gardermoen på hjemreisen. Tips til hotellbetjeningen.

Prisen inkluderer ikke

Fosrikringer, utflukter, bruk av solstoler på stranden, øvrige måltider og drikke til maten.

 • Betingelser for denne turen

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  · Avbestilles turen innen 46 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr 1000,-

  · Avbestilles turen mellom 45 og 32 dager før avreise tilbakebetales ikke depositum

  · Avbestilles turen mellom 31 dager og 15 dager, kreves 50% av turprisen

  · Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie(dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.