Shutterstock 1529556194 St Nicholas kirke Fig Tree Bay liten
Kypros Heime 052
Shutterstock 442206109

Kypros: Hotel Golden Coast
Ferieparadiset Fig Tree Bay

Avreisedato

23.09.2023

Varighet

11 dager

Pris fra

18 950,-

Fulltegnet

Kypros: Hotel Golden Coast

Med 340 soldager i året får du ikke et bedre ferieparadis enn Kypros! Hotell Golden Coast Beach Hotel og SPA ligger flott til rett ved stranden. Hotellet er kjent for sin gjestfrihet, utmerkede fasiliteter og unike beliggenhet, og blir sett på som et av de beste strandhotellene i Protaras. Her finner du også deilige hager med solsenger og et flott bassengområde.

Kypros er også en historisk øy. Strategisk plassert langt inne i Middelhavet. Vi vet at Paulus var på øyen på sin første misjonsreise (Ap.gj 13, 4-12). Og fra denne øyen kom hans medarbeider, Barnabas (trøstens sønn). Her kan du hvile og slappe av, og gå småturer i naturområdene bak kyststripa. I tillegg får du fellesskapet med andre gjester fra hele landet da vi hver dag samles til bibelsamlinger på formiddag og hyggesamvær med tema, skjemt og moro på kveldene. I år blir det to turer til øya. En gruppe på hotell Malama og en på Golden Coast i Fig Tree Bay.

Høydepunkter på turen

 • Sol og Bad
 • Fellesskap
 • Flotte og spennende utflukter
 • Felles måltider
 • Samlinger
Last ned brosjyre (.pdf)
St. Nicholas kirken i Fig Tree Bay
St. Nicholas kirken i Fig Tree Bay

Vårt Reisemål

FIG TREE BAY har et tørt værlag, og den fremherskende vindretningen er fra land. Dette gir et ekstra rent og klart vann, det turkisfargede og varme Middelhavet er nesten uimotståelig. Du må bare uti… Her kan du hvile og slappe av, og gå småturer i naturområdene bak kyststripa. På folkemunne kalles så godt som hele kysten her for Fig Tree Bay, men egentlig er det snakk om en lite perlerad av herlige strender og små feriebyer. Det tar ca 1 time fra flyplassen til hotellet.

Golden Coast Beach hotel
Golden Coast Beach hotel

Vårt Hotell

Golden Coast Beach hotel er et firestjerners hotell som ligger ca. fire km fra Protaras sentrum. Hotellet ble bygget i 1987 og har blitt kontinuerlig renovert. Det ligger flott til i rolige omgivelser ved stranden. Hotellet har bassengområde med gratis solstoler og parasoller. Hotellet ligger like ved havnen til de lokale fiskerene og ved St. Nicolas fine blå og hvite kirke.

Gratis Wi-Fi på anlegget. Velværesenter med innendørsbasseng og jacuzzi, badstue, dampbad og massasje mot avgift. Gratis trimrom.

Supermarked i hotellets kjeller. Busstopp like utenfor hotellet som tar deg med til Protaras, Agia Napa eller Paralimni.

Hotellet har fem etasjer. Her er ikke leiligheter, men enkle eller doble rom. Rommene har satellitt-TV, kaffe-/tefasiliteter, gratis safe og luftkondisjonering. Tom minibar kan brukes gratis som kjøleskap. Strykejern kan lånes. Rommene har bad med wc, dusj og hårføner. Balkong, noen med full eller begrenset havutsikt. Rengjøring hver dag.

På hotellet finnes det 24-timers resepsjon, heis, bagasjerom, konferanserom, internett, suvenirbutikk, restauranter, bassengbar, svømmebasseng, hager, badstue, skjønnhetssalong og frisør.

Bibel Kypros

Hva er Bibelferie i Syden

Hver dag starter med morgensamling eller bibeltime. Om kveldene har vi ulike samlinger som hyggesamvær, hageselskap, temakvelder og lignende. Dagene disponerer du selv. Av og til legger vi opp fellesutflukter, fellesmåltid og andre sosiale treffpunkt. Les mer om hva Bibelferie i syden er.

Utflukt
Utflukt

Utflukter

Kypros er en spennende og historisk øy. Vi tilbyr derfor flere utflukter i løpet av ditt ferieopphold her.

Vår fantastiske utfluktsguide, Ellen Hekne, vil også i år lage spennende utflukter som hun presenterer for gruppen på Kypros.

Utfluktene bestilles og betales på reisemålet i Euro. Prisen vil være fra 30-65 Euro, og kan betales kontant eller med kort.

Briller

Trenger du briller?

Vi har gjennom mange år brukt tilbudet om synstest og brillekjøp hos Kanaris Optical i Paralimni. Mange har benyttet seg av dette og kommer hjem med gode, flotte briller som ligger langt under norske priser. Også i år vil vi gi gruppene våre denne muligheten.

Sangglede
Sangglede

Fellessamling for begge gruppene

Et populært innslag under Kypros-oppholdet har vært sangkveldene som vi arrangerer for våre gjester som er på Kypros.

Det er samlinger en varm, stjerneklar septemberkveld hvor sangen får god plass.

Vi vil arrangerer "Sanger i syden" søndag 24. september.

Strand miljø shutterstock 561184132

Informasjon

Valuta : Euro

Gjennomsnittstemperatur: 29 grader på land og 25 grader i havet

Tidsforskjell: + 1 time

Img 0239
Img 4880
GC beach 3
IMG 1804
Beach4
IMG 0611 Kypros
Shutterstock 1105764032 Bading Kypros liten
Fig Tree Bay
Fig Tree Bay
007 Bedroom Suite Custom 1

Priser og betingelser

Pris fra 18 150,-

Tillegg for enkeltrom: kr 5.800,- (NB! Begrenset antall)

Tillegg flytilslutning fra andre byer i Sør-Norge kr 1500,-

Prisen inkluderer

 • Flyturen Oslo-Kypros tur/retur
 • Bussturene til og fra flyplass på Kypros
 • Opphold i gode dobbeltrom
 • 10 frokoster
 • 10 middager
 • Flyavgifter
 • Reiseledertjenester fra et allsidig turteam
 • Tips til hotellbetjeningen
 • Solstoler ved basseng/hage

Prisen inkluderer ikke

 • Utflukter
 • Forsikringer
 • Bruk av solstoler på stranden
 • Øvrige måltider og drikke til maten
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
23.09.2023 Oslo - Larnaca 14:25 20:00 DY1890
03.10.2023 Larnaca - Oslo 12:40 16:35 DY1891
 • Betingelser for denne turen

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  · Avbestilles turen innen 46 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr 1000,-

  · Avbestilles turen mellom 45 og 32 dager før avreise tilbakebetales ikke depositum (kr 2000)

  · Avbestilles turen mellom 31 dager og 15 dager, kreves 50% av turprisen

  · Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15. PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise. På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller. Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie(dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.