Sist oppdatert 20. mars, kl. 14:30

Informasjon vedrørende coronavirus

Hotell 2
Gardens
Beach

Kypros: Cavo Maris
Bibelferie ved Middelhavet

Avreisedato

14.09.2019

Varighet

15 dager

Pris fra

20 950,-

Få plasser igjen

Kypros: Cavo Maris

Med 340 soldager i året, kan du ikke få et bedre ferieparadis. Her skinner sola varmt og stabilt til langt oppunder jul. Og i september, oktober er Middelhavet på sitt varmeste!

Kypros blir kalt for solens og kjærlighetens øy.

Kypros er også en historisk øy. Strategisk plassert langt inne i Middelhavet.Vi vet at Paulus var på øya på sin første misjonsreise (Ap.gj 13, 4-12).Og fra denne øya kom hans medarbeider, Barnabas (trøstens sønn).

I år blir det to turer til øya. Begge gruppene på hotell Cavo Maris i Fig Tree Bay.

Fig Tree Bay har et tørt værlag, og den fremherskende vindretningen er fra land, noe som gir et ekstra rent og klart vann, - ja det turkisfargede og varme Middelhavet er nesten uimotståelig.

Her kan du hvile og slappe av, og gå småturer i naturområdene bak kyststripa.

I tillegg får du fellesskapet med andre gjester fra hele landet da vi hver dag samles til bibelsamlinger på formiddag og hyggesamvær med tema, skjemt og moro på kveldene.

VELKOMMEN til solfylte Bibelferiedager på Kypros!

Double Twin Sea View Room

Vårt hotell

Cavo Maris er et firestjerners hotell som ligger ca 1,5 km fra Protaras sentrum. Hotellet er kjent for sin hyggelige atmosfære og de har mange gjester som kommer tilbake hvert år. At hotellets ansatte og ledelse har vennlighet og kundetilfredshet som sitt varemerke merkes fort. Her blir du behandlet som en venn!

Hotellet ble bygget i 1991 og har blitt kontinuerlig renovert. Det ligger flott til i rolige omgivelser ved stranden. Cavo Maris Beach Hotel i utkanten av Protaras har bassengområde med gratis solstoler og parasoller. Poolbar. Snackbar/kiosk på stranden med snacks og drikke. En buffé- og en à la carte-restaurant.

Gratis Wi-Fi på anlegget. Velværesenter med innendørsbasseng og jacuzzi, badstue, dampbad og massasje mot avgift. Gratis trimrom. Ca. 500 m til supermarked. Ca. 100 m til bussholdeplass. Ca. 10 minutters kjøring til Ayia Napa.

Dette er et hotell med 6 etasjer og det har enkle eller doble rom. Rommene har Satellitt-TV. Kaffe-/tefasiliteter. Gratis safe. Luftkondisjonering mot avgift. Tom minibar kan brukes gratis som kjøleskap. Strykejern kan lånes. Dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med full eller begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

På hotellet finnes det 24-timers resepsjon, heis, bagasjerom, konferanserom, luftkondisjonering, internett, suvenirbutikk, restaurant, bar, bassengbar, svømmebasseng, hager, gym, badstue, skjønnhetssalong og frisør.

Bibel Kypros

Hva er Bibelferie i Syden?

Hver dag starter med morgensamling eller bibeltime. Om kveldene har vi ulike samlinger som hyggesamvær, hageselskap, temakvelder og lignende. Dagene disponerer du selv. Av og til legger vi opp fellesutflukter, fellesmåltid og andre sosiale treffpunkt. Les mer om hva Bibelferie i syden er.

Kypros Heime 052

Utflukter

Kypros er en spennende og historisk øy. Vi tilbyr derfor flere utflukter i løpet av ditt ferieopphold her. Vår fantastiske utfluktsguide, Ellen Hekne, vil også i år lage spennende utflukter som hun presenterer for gruppen på Kypros. Utfluktene bestille

Trenger du briller?

Kypros er en spennende og historisk øy. Vi tilbyr derfor flere utflukter i løpet av ditt ferieopphold her. Vår fantastiske utfluktsguide, Ellen Hekne, vil også i år lage spennende utflukter som hun presenterer for gruppen på Kypros. Utfluktene bestilles og betales på reisemålet i Euro. Prisen vil være fra 30-65 Euro, og kan betales kontant eller med kort.

Temperaturer:

Gjennomsnittlig temperatur er:Luft:Vann:
September29 grader 25 grader

Valuta: EURO

Tidforskjell: P

Bogenvilla
View From Balcony
Beach
Kypros 06
Img 4869
2013 10 11 09 23 35 Hdr
Img 4881
Shutterstock 195020711
Img 4903

Priser og betingelser

Pris fra 20 950,-

Tillegg for enkeltrom: 4600,- begrenset antall

Tillegg fra andre byer i Sør-Norge kr. 1.500,-

Prisen inkluderer

Flyturen Oslo- Larnaca t/r, bussturen til og fra flyplass på Kypros, opphold i gode dobbeltrom, 14 frokoster og 14 middager. Flyavgifter, reiseledertjeneste fra et allsidig turteam, safeboks, hotellovernatting på Gardermoen ved hjemreise, tips til hotellbetjeningen.

Prisen inkluderer ikke

Forikringer, utflukter, bruk av solstoler på stranden, øvrige måltider og drikke til maten.

Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
140919 Oslo -Larnaca 14.25 20.00 DY1890
280919 Larnaca-Oslo 20.45 00.30 DY1891
 • Betingelser for denne turen

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  · Avbestilles turen innen 46 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr 1000,-

  · Avbestilles turen mellom 45 og 32 dager før avreise tilbakebetales ikke depositum

  · Avbestilles turen mellom 31 dager og 15 dager, kreves 50% av turprisen

  · Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie(dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.