Israel Div Jerusalem 1

Kvinner i Nettverk
Tur til Israel

Avreisedato

22.03.2017

Varighet

10 dager

Pris fra

19 990,-

På forespørsel

Kvinner i Nettverk

Bli med på en spennende og innholdsrik tur til Bibelens land. Her får du stå på Karmelfjellet hvor profeten Elisja vant over Bahls profeter, og du kommer tett på Jesu lidelseshistorie i Getsemane og langs Via Dolorosa.

Våre erfarne reiseledere, Mette og Elin, tar deg med på en reise for livet. Programmet er variert og innholdsrikt. Vi har også lagt inn en dag på egenhånd i Jerusalem.

Denne reisen kombinerer opplevelser, fellesskap og historieformidling med fokus på personlig trosstyrking av å se Bibelens områder på nært hold.

Høydepunkter på turen

 • Hyrdemarkene og fødselskirken i Betlehem
 • Kedrondalen
 • Holocaustmuseet Yad Vashem, Knesset og Menohraen
 • Gravhagen Gordons Golgata
 • Saligprisningenes berg, Genesaretsjøen
 • Dødehavet
Last ned brosjyre (.pdf)

Dag 1

Avreise fra Norge – Tel Aviv

Flyavgang 14.05 (KRS) 17.25 (OSL) 17.15 (SVG), via Amsterdam til Tel Aviv kl. 02.20. Buss tar oss til overnatting på hotell Metropolitan i Tel Aviv.

Dag 2

Tel Aviv, Karmel og Galilea

Rolig morgen med avgang ca. kl. 10 til Karmelfjellet hvor profeten Elisa vant over Bahls profeter. Nydelig utsikt utover Armageddon-sletta. Her møter vi Ariel Frøytland som har et stort arbeid blant fattige i Israel og som vi i nettverket støtter. Så kjører vi til Nazareth og Hope House of Prayer og Rania Sayegh. Videre til Restal Hotel i Tiberias slik at vi rekker middag på kvelden.

Dag 3

Arbel, Magdala og menighetsbesøk i Kanan

Vi starter dagen tidlig og ”bestiger” fjellet Arbel ikke langt fra der vi bor. Så drar vi til Magdala, byen hvor Maria Magdalena kommer fra. Nydelig kapell hvor vi har andakt/sang – omvisning ved Hermana Viljoen som vi kjenner fra tidligere konferanser i Israel. Kvelden håper vi å ha sammen med venner i Kana Church i Kanan. Overnatting og middag på hotell Restal i Tiberias.

Israel Kafarnaum

Dag 4

og rundt Genesaretsjøen

Vi starter med andakt/refleksjon i Jesu egen by; Kapernaum. Så tar vi en ekstra lang båttur (1,5t) ut på sjøen med Bibel og lovsang og båten setter oss i land i Ein Gev. Vi spiser lunsj i kibbutz Ein Gev. Bussen henter oss og vi drar til Saligprisningens berg hvor Jesus holdt Bergprekenen. Herfra vandrer vi nedover markene til sjøen mellom Tabghas varme kilder og vannfall. Vi besøker Peterskirken, stedet hvor Jesus møtte igjen disiplene etter oppstandelsen. Overnatting og middag på Restal hotel i Tiberias

Israel Masada

Dag 5

Jordandalen, Dødehavet, Masada

Vi drar tidlig fra hotellet og kjører Jordandalen ned til Dødehavet. På Masada spiser vi lunsj og handler dødehavsprodukter. Kanskje får vi tatt en dukkert også etter bestigning av Masada. På kvelden kommer vi til Be’er-Sheva, by rett ved Negevørkenen, hvor vi møter kristne venner hjemme hos Rachel og Avner Boskey. Lovsang og bønn sammen. Overnatting i Be’er-Sheva.

Israel Bergene Holm 03

Dag 6

Abrahams kilde og Jerusalem

Rachel og Avner tar oss med til Abrahams kilde hvor vi får historien om alt som har skjedd der. Etterpå kjører vi til Jerusalem og besøker Gravhagen Gordons Golgata hvor vi feirer nattverd. Så går turen til IHOP (International House of Prayer) på Oljeberget. Her skal vi bo og delta i bønn og lovsang denne kvelden. Overnatting på IHOP, Oljeberget.

Dag 7

Fridag i Jerusalem

Overnatting på IHOP, Oljeberget

Israel Lysestake

Dag 8

Jerusalem – Knesset, Yad Vashem og Betlehem

Vi starter dagen ved Knesset og Menohraen. Så til Yad Vashem – Holocaust museet i Jerusalem. Avgang derfra ca. kl. 12.00. Lunsj i Betlehem hos Pastor Nihead. Hyrdemarkene og fødselskirken. Overnatting på IHOP, Oljeberget

Israel Div Jerusalem 6

Dag 9

Jerusalem

Vi drar til Oljeberget og vandrer ned Kedrondalen, Getsemane, Løveporten, deler av Via Dolorosa og ender opp ved Jaffaporten. Butikkene i Mamilla har åpent til ca. kl. 22.00. Avreise til Ben Gurion flyplassen rundt midnatt.

Dag 10

Hjemreisedag

Flyavgang fra Ben Gurion kl. 04.50, via Amsterdam til Kristiansand kl. 11.05, Oslo kl. 1335 og Stavanger kl. 11.30.

Priser og betingelser

Pris fra 19 990,-

Tillegg for enkeltrom: kr. 3.750,-

Prisen inkluderer

 • Flyreise Norge - Israel t/r inkl. skatter og innsjekket bagasje. Enkel bespisning på flyet
 • Overnatting 1 natt i Tel Aviv, 3 netter i Tiberias, 1 natt i Beer Sheva og 4 netter i Jerusalem
 • 8 frokoster og 8 middager
 • Inngangspenger og transport iflg. program
 • Skandinavisktalende lokalguide
 • Reiseledertjenester fra norsk turteam

Prisen inkluderer ikke

 • Drikke til maten og øvrige måltid.

 • Transport og inngangspenger utover programmet.

 • Tips til lokalguide, sjåfør og hotell (ca USD65 pr. person)