Temareise Jerusalem03
Dodehavet Neglelakk
Bat Pa Genesaret Sjoen 2

Konfirmanttur til Israel
Tur for konfirmantkullet 2017/2018

Avreisedato

17.02.2018

Varighet

8 dager

Pris fra

12 550,-

Fulltegnet

Konfirmanttur til Israel

Det henvises for øvrig til informasjon fra Bernt Rune Sandrib. For å få oversikt over hvor mange som vil være med så må vi ha påmeldingen din innen tirsdag 17. oktober 2017.

Høydepunkter på turen

 • Galilea og Golan
 • Nasaret
 • Haifa
 • Bading i Dødehavet
 • Betlehem og hyrdemarkene
 • Jerusalem
Last ned brosjyre (.pdf)

Dag 1

Lørdag 17/2 Reisedag til Tel Aviv.

Vi reiser med KLM fra Kristiansand via Amsterdam til Tel Aviv.

Reisedetaljer;
KL1210 Kristiansand – Amsterdam 1405 1540
KL 461 Amsterdam – Tel Aviv 2050 0220 (18/2)

Israel Golan

Dag 2

Søndag 18/2 Galilea og Golan

Ved ankomst på natta kjører vi til Tiberias og vårt hotell, der vi spiser frokost og slapper litt av før vi tar fatt på dagens program. Vi skal på båttur på Gennesaretsjøen fra Tiberias til kibbuts Ginnosar. Vi besøker Saligprisnings fjellet som er kjent fra Bergprekenen. Vi vandrer ned til Gennesaretsjøen og Peterskirken. Vi drar til Kapernaum, Jesu egen by og base for hans virke i Galilea, før vi kjører en tur opp på Golanhøydene. 18. – 20. februar bor vi på Prima Galil hotel i Tiberias.

Haifa Bahai

Dag 3

Mandag 19/2 Nasaret, Muhraqa, Haifa

Vi drar til Bebudelseskirken i Nasaret og til Nazareth Village, en liten landsby som viser oss livet på Jesu tid. Videre til Karmelfjellet der profeten Elia kjempet med Baal’s profeter og bad om regn over landet. Herfra har vi en fantastisk utsikt. Vi drar så til Haifa og får utsikten over Bahai-hagen og Haifa by. Her besøker vi Israelsmisjonens senter Beit Eliahu. Tilbake til Tiberias for middag og overnatting.

St George Kloster Wadi Kelt

Dag 4

Tirsdag 20/2 Tiberias – Jerusalem

Vi kjører Jordandalen mot Jeriko. Besøker dåpsstedet i Jordanelva der døperen Johannes døpte, og i det området israelittene kom tilbake til landet med Moses. Vi tar gondolbanen opp til Fristelsens berg, og fortsetter lenger syd til Dødehavet. Her blir det mulighet for et bad i verdens salteste sjø. Vi vandrer inn til St. Georgs klosteret i Wadi Kelt før vi kommer til hotellet i Jerusalem. 20. – 23. februar bor vi på Prima Park hotel i Jerusalem.

Jerusalem Oljeberget

Dag 5

Onsdag 21/2 Jerusalem og Betlehem

Vi kjører til Yad Vashem, museum og minnesmerket for de seks millioner jøders liv som gikk tapt under holocaust. Vi drar til toppen av Oljeberget og får utsikten over Jerusalem før vi kjører til Betlehem. Her besøker vi hyrdemarkene og Fødselskirken.

City Of David

Dag 6

Torsdag 22/2 Gamlebyen i Jerusalem, Davidsbyen

Vi tar trikk sammen med vår guide til Gamlebyen og besøker Tempelplassen. Deretter går vi til City of David og vandrer Hiskias tunnelen. Fortsetter opp på Sionsberget til Hanegalkirken. Det blir fritid og drar tilbake til hotellet på egenhånd.

Israle St Anna

Dag 7

Fredag 23/2 Jerusalem

Vi tar trikk sammen med vår guide til Damaskusporten og går til Getsemanehagen, videre inn i Gamlebyen til Betesda dam og St. Anne kirken. Vi vandrer Via Dolorosa «Lidelsens vei» og stopper ved noen av stasjonene underveis mot Gravkirken. Vi skal til Gravhagen, Garden Tomb. På kvelden går vi til Klagemuren eller Vestmuren som det heter.

Dag 8

Lørdag 24/2 Hjemreise

Bussen kjører oss til Ben Gurion flyplass for hjemreise.

Reisedetaljer;
KL 462 Tel Aviv – Amsterdam 0520 0930
KL1209 Amsterdam – Kristiansand 1210 1335

Priser og betingelser

Pris fra 12 550,-

Tillegg for enkeltrom: kr. 2125,-

Bosteder:
18. - 20. februar Prima Galil, Tiberias
20. - 23. februar Prima Park, Jerusalem

Prisen inkluderer

 • Flyreisen Kristiansand - Tel Aviv t/r
 • Flyavgifter med kr 612 (kan endres)
 • 1 kolli på inntil 23 kg på flyet
 • Hele rundreisen med alle utflukter etter programmet
 • Opphold i trippelrom på turistklassehotell
 • Halvpensjon dvs. frokost og middag
 • Inngangsbilletter til alle besøks steder slik det fremgår av dagsprogrammet
 • Norsk reiseledelse
 • Skandinavisktalende guide

Prisen inkluderer ikke

 • Tips til hotellbetjening, guide og sjåfør med 55 USD
 • Drikke til inkluderte måltider
 • Reiseforsikring.
 • Tillegg for dobbeltrom kr. 170,-
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
17. februar Kristiansand - Amsterdam 1405 1540 KL1210
17. februar Amsterdam - Tel Aviv 2050 2220 (18.feb) KL 461
24. februar Tel Aviv - Amsterdam 0520 0930 KL 462
24. februar Amsterdam - Kristiansand 1210 1335 KL 1209
 • Betingelser for denne turen

  Avbestillingsvilkår D Plussreiser

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  • • Avbestilles turen innen 90 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr. 500,-
  • • Avbestilles turen mellom 89 dager og 66 dager før avreisedato, tilbakebetales ikke depositum
  • • Avbestilles turen mellom 65 og 36 dager før avreise, kreves 30 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mellom 35 dager og 15 dager, kreves 50 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillings-forsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbe-stilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reise-mål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.