Thailand Bangkok 2

Kultur- og opplevelsesreise - Thailand
STORSLÅTTE THAILAND

Avreisedato

26.10.2018

Varighet

15 dager

Pris fra

27 500,-

Fulltegnet

Kultur- og opplevelsesreise - Thailand

Det er nå 30 år siden Egil S.Eide først engasjerte seg i Thailand! For å feire sette setter vi nå opp en JUBILEUMSTUR! ”Blinkskudd”. Fantastisk opplevelse”. ”Enestående opplegg”. ”Beste tur jeg har hatt”, skriver tidligere deltakere. På våre turer til Thailand med Egil S. Eide er det høy kvalitet i alle ledd. Nå har du sjansen til å oppleve, ikke bare ”turist-Thailand”, men det virkelige ”Smilenes land”.

I år er det 30 år siden starten for mitt engasjement i Thailand. Derfor innbyr vi tidligere tur-deltakere og nye til en flott jubileumstur i oktober/november 2018. En stor del av oppholdet blir i ”Mitt Thailand”, nord-østregionen, som thaiene kaller Isaan. Dit kom jeg i 1986, møtte det danske misjonærparet Ruth og Peder Jørgensen (NMS), som inspirerte meg til å delta i prosjektene med kirke, og Internat for fattige tenåringer som ellers ikke ville ha mulighet til videre-utdannelse.

I alle disse årene har det vært et privilegium å ta med turdeltakere til provinsen Ubon, som grenser til både Laos og Kambodsja, og til kirken og internatet i Phibun Mangsahan. I årenes løp har turdeltakerne gitt betyde-lige beløp til driften av disse. Takk til alle som har bidratt!

Det har vært en stor glede å lede grupper med positive, inntrykksåpne deltakere til det rot-ekte området i Smilenes Land, selve hjertelandet, kulturenes vugge for denne delen av verden. Nå håper jeg at både tidligere og nye deltakere vil bli med på et godt fellesskap i denne spennende, trygge rundreisen med et opplegg du ikke finner i noen turistbrosjyre, møte med storslått natur, rik kultur, historie og religion – alt i ett. Og ikke minst nærmøter med de vennlige og smilende thaiene. Det gjør virkelig noe med oss.

Høydepunkter på turen

 • Sampran Riverside (Rose Garden)
 • Båttur på Chao Phraya
 • Woodland
 • Isaan regionen
 • Phibun Mangsahan og Baan Immanuel
Last ned brosjyre (.pdf)
Fly tar av fra Bangkok
Fly tar av fra Bangkok

Dag 1

Fredag 26. oktober

Fly fra Stavanger til Bangkok via Amsterdam. Det er mulighet til å fly fra andre byer i Norge.

Thailand Bangkok 4

Dag 2

Lørdag 27. oktober

Ankomst i Bangkok, turen går direkte til berømte Sampran Riverside (Rose Garden), et imponerende område med et prisbelønt opplegg: ”Levende kultur-program”, som viser forskjellige sider av thaikulturen. Du kan selv delta aktivt!

Lunsj Middag
Woodland8 Thailand

Dag 3

Søndag 28. oktober

Frokost. Vi opplever landsbyen før vi drar til treskurdmuseet Woodland, som det neppe fins maken til andre steder i verden. Lunsj før vi returnerer til hovedstaden og Royal Princess Larn Luang. Velkomstmiddag.

Frokost Lunsj Middag
Blomstermarked Thailand

Dag 4

Mandag 29. oktober

Frokost på hotellet. Sightseeing med besøk til templet Wat Mahathat og blomstermarkedet. Fargerik tur med egen båt på Chao Phraya, turen går gjennom Bangkok. Buffetmiddag på båten.

Frokost Lunsj Middag
Tl Shutterstock 91569902

Dag 5

Tirsdag 30. oktober

Frokost. I år har vi valgt å kjører med buss på gode veier, gjennom deler av nordsøst-regionen (Isaan), det virkelig rotekte Thailand, kjent for ruiner fra Khmertiden på 1000-tallet. Lunsj i Korat og overnatting i Buriram på Phanomrungpuri Hotel.

Frokost Lunsj Middag
Silhouetted Couple Watching Sunset At Mekong River Waterfront Vientiane Laos Southeast Asia Shutterstock 182015066

Dag 6

Onsdag 31. oktober

Frokost. Videre med buss til provinsen Ubon. Hvis tid besøker vi en silkefabrikk i ”elefantbyen” Surin. Dagens mål er landsbyen Khongciam, hvor vi bor tre netter i en oase av et hotell: Khongciam Resort. Hotellet ligger like ved Mekongelva med storslått utsikt til Laos.

Frokost Lunsj Middag
Khongciam Resort

Dag 7

Torsdag 1. november

Frokost. En rolig hviledag i hage og ved basseng. Lunsj og middag på hotellet.

Frokost Lunsj Middag
Dsc08364

Dag 8

Fredag 2. november

Frokost. Tur til grensebyen Chongmek i Laos, en skole og kongehusets unike pro-sjekt ”Sirindhorn Dam”, der vi spiser lunsj. Turen går så til Phibun Mangsahan og Baan Immanuel (NMS), der internatelevene inn-byr til festforestilling med thaidans, musikk og middag. Et høydepunkt!

Frokost Lunsj Middag
Thai Fest Thailand Food Festival Thailand Live Gastronomy At Flavors To The World

Dag 9

Lørdag 3. november

Frokost og lunsj på hotellet før vi kjører til den over 200 gamle provinshovedstaden Ubon Ratchathani. Vi tar inn på et helt spesielt hotell, Sunee Grand. Middag på hotellet.

Frokost Lunsj Middag
26 Jan Laos 5

Dag 10

Søndag 4. november

Frokost. Nærmøte med skogtempel-tradisjonen og utenlandske buddhistmunker i Wat Pha Pong og Wat Pha Nanachat (det internasjonale templet) Fascinerende!

Frokost Lunsj Middag
Hotel Asia Pattaya Thailand

Dag 11

Mandag 5. november

Frokost. Buss til Ubon flyplass og fly tilbake til Bangkok. Vi drar med buss til østkysten av Siambukta og Hotel Asia Pattaya, der direktør Phisut og staben gir oss sjenerøs service.

Frokost Lunsj Middag
Strand Hotel Asia Pattaya

Dag 12

Tirsdag 6. november

Rolige, avslappende dager i hagen, ved svømmebasseng og strand. Mulighet til en bytur.

Frokost Lunsj Middag
Pattaya Thailand

Dag 13

Onsdag 7. november

Rolige, avslappende dager i hagen, ved svømmebasseng og strand. Avskjedsmiddag med underholdning.

Frokost Lunsj Middag
Thailand Bangkok Shutterstock 147407063

Dag 14

Torsdag 8. november

Etter lunsj kjører vi tilbake til Bangkok og det fasjonable The Grand Fourwings Hotel.

Frokost Lunsj Middag
Fly I Lufta

Dag 15

Fredag 9. november

Rolig frokost før vi drar til flyplassen for hjemreisen. Vi ankommer Norge med rike inntrykk fra natur og kultur, historie, kirke og misjon og ikke minst møte med thaienes smilende livskunst, som gjør noe med oss!

Frokost

Priser og betingelser

Pris fra 27 500,-

Tillegg for enkeltrom: 4500,-

Det vil bli mulighet for noen ekstra dager på det siste hotellet ved Siamgulfen. (pristillegg)

Prisen inkluderer

 • Flyreise t/r Thailand
 • Overnatting i dobbeltrom inkl. frokost
 • All transport i Thailand, buss og innenriksfly
 • Norsk reiseleder
 • Samtlige måltider i Thailand er inkludert
 • Sightseeing og besøk inkl. inngangsbilletter slik det fremgår av programmet

Prisen inkluderer ikke

 • Tips
 • Drikke
 • Betingelser for denne turen

  Avbestillingsvilkår D Plussreiser

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  • • Avbestilles turen innen 90 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr. 500,-
  • • Avbestilles turen mellom 89 dager og 66 dager før avreisedato, tilbakebetales ikke depositum
  • • Avbestilles turen mellom 65 og 36 dager før avreise, kreves 30 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mellom 35 dager og 15 dager, kreves 50 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillings-forsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbe-stilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reise-mål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.