DSC 0303
Bibellesing mindre pix
Det danske hus 2

MINIBIBELSKOLE I ISRAEL
Joffi sin sommertur

Avreisedato

30.06.2020

Varighet

16 dager

Pris fra

13 000,-

MINIBIBELSKOLE I ISRAEL

Ordet og Israel inviterer ungdommer til å bli med på minibibelskole i Galilea i Israel. Vi bor i «Det Danske Hus» i Poryia som ligger i åsene ovenfor Genesaretsjøen. Under oppholdet i Galilea vil vi få mye god undervisning på bibelskolen. Det blir også utflukter til de bibelske stedene rundt sjøen og andre steder i Israel. De som underviser på Bibelskolen er: Aslak og Birgitte Andersen, Markus Drange Loka, Henriette og Jarle Bjørntvedt. Totalt er det plass til 18 personer/ungdommer i alderen 16-25 år.

Det danske hus 2

TIRSDAG 30. JUNI

Avreise Oslo kl. 11.25 med Turkish Airlines via Istanbul til Tel Aviv. Vi ankommer Tel Aviv kl. 20.05. Her venter bussen og kjører oss til "det Danske Hus" i Poryja, der vi skal bo den første delen av turen.

Bibel og bønn mindre pix

Dagsprogram i Poryja

08.15 Morgensamling
08.30 Bibeltimer eller utflukter
12.00 Lunsj
13.30 Bibeltime/fritid/badetur/utflukt
19.00 Middag
20.00 Kveldssamling

Det legges opp til 3 dager med utflukter rundt om Genesaretsjøen, Tiberias, Haifa eller nord i Israel.

Døpeplassen

SØNDAG 12. JULI

Avreise fra Poryja kl. 07.00, vi drar til døpeplassen Kaser el Yahud, der Jesus ble døpt av døperen Johannes turen går så videre til Dødehavet, her blir det tid til å bade, før vi drar med taubane opp til Masada og får høre om selotenes kamp mot romerne i år 70 – 73 e.Kr. Etterpå går turen videre opp til Jerusalem.

Gravhagen Borg

MANDAG 13. JULI

I dag skal vi vandre i Jesu fotspor i Jerusalem. Vi starter på Oljeberget og vandrer ned til Getsemane, så går turen videre over Kedron dalen og inn gjennom Løveporten. Vi går til St. Anna, som ligger like ved Betesta dammen og følger Via Dolorosa opp til Golgata. Det blir tid på egenhånd i Jerusalem og vi besøker Vestmuren og den nydelige gravhagen «Gordons Golgata», der vi skal ha en nattverdstund sammen.

Yad vashem fevogn mindre pix

TIRSDAG 14. JULI

Vi besøker Yad Vashem, minnesmerket over Jødene som mistet livet under Holocaust, et sterkt og viktig besøk. Vi spiser lunsj på
Ramat Rachel før vi drar til City of David, de som vil kan gå gjennom Hiskia tunellen (husk, ha med lommelykt og sko som tåler vann).

Monarch butterfly Israel

ONSDAG 15. JULI

Tidlig avreise fra YMCA, bussen kjører oss til flyplassen. Avreise med TK 785 kl. 09.55 fra Tel Aviv. Ankomst Oslo kl. 16.50.

IMG 5554 Fotor
Genesaretsjøen 3
Hezekiah tunnel
DSC 0284
Israel Masada
DSC 0253
Girl watching JLM1
Via Dolorosa Station 6

Priser og betingelser

Pris fra 13 000,-

Tilslutningsbilletter fra andre byer i Norge på forespørsel (Ta kontakt med PLUSSREISER)

Bestill

Prisen inkluderer

I regi av Plussreiser (RGF):
Flybilletter Oslo-Tel Aviv t/r inkl. flyavgift kr. 1970,- (pr. okt. 19, kan endre seg), busstransport 12.-15. juli ihht. nevnt program fra 12.-15. juli, skandinavisktalende guide 12.-14. juli, inntreden til Masada (inkl. taubane opp/ned), besøk på Gordons Golgata, inntreden til City of David inkl. Hiskia tunellen, kirkene i Jerusalem, lunsj på 14. juli på Ramat Rachel.

I regi av Joffi:
Transfer fra flyplassen i Tel Aviv (30. juni) til Poryja, transport og inntreden i forbindelse med utfluktene fra Poryja, overnatting i dobbelt-/trippelrom i Poryja og i Jerusalem, alle måltider i Poryja og frokoster på hotellet i Jerusalem, undervisning på Bibelskolen i regi av Joffi.

Prisen inkluderer ikke

Ikke inkl:
Alle må ha gyldig avbestilling– og reiseforsikring, tips til sjåfør, guide, hotellbetjening , lommepenger, andre måltider og drikke til maten

Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
30. juni 2020 OSLO - ISTANBUL 11.25 16.15 TK1752
30. juni 2020 ISTANBUL - TEL AVIV 17.55 20.05 TK788
15. juli 2020 TEL AVIV - ISTANBUL 09.55 12.20 TK785
15. juli 2020 ISTANBUL - OSLO 14.05 16.50 TK1753
 • Betingelser for denne turen

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  · Avbestilles turen innen 90 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr. 500,- pr person

  · Avbestilles turen mellom 89 dager og 66 dager før avreisedato, tilbakebetales ikke depositum

  · Avbestilles turen mellom 65 og 45 dager før avreise, kreves 30 % av turprisen

  · Avbestilles turen mellom 44 dager og 31 dager, kreves 50 % av turprisen

  · Avbestilles turen mellom 30 dager og 21 dager, kreves 75 % av turprisen

  · Avbestilles turen mindre enn 20 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.

 • Praktisk informasjon

  Vaksiner ved reise til Midtøsten

  Det anbefales vaksinasjon mot ulike sykdommer ved reiser til de fleste land i Midtøsten. Hvilke vaksiner avhenger av hvor man skal reise, type bosted, hygieniske forhold og lengden på oppholdet.

  Personer som ikke vet om de har fått MMR-vaksine eller hatt alle de aktuelle sykdommene (meslinger, kusma og røde hunder), anbefales MMR-vaksine.

  Type utenlandsreiser deles inn i to hovedgrupper
  Våre vanlige rundreiser kategoriseres som Gruppe I, mens vandreturer med overnatting i private hjem kategoriseres som Gruppe II

  GRUPPE I

  Forretnings- og turistreiser til byer og turiststeder med god hotellstandard, mathygiene og gode sanitære forhold.

  GRUPPE II

  Lang- eller kortvarige reiser eller opphold i områder med dårlige hygieniske og sanitære forhold, og/eller nær og langvarig kontakt med lokalbefolkningen. For eksempel arbeidsopphold, ryggsekktur, innvandrere på besøk til tidligere hjemland.

  ( ): Parentes rundt forkortelsen i tabellen betyr at foreslåtte profylakse bør vurderes individuelt avhengig av reisetype og lokale geografiske og årstidsvariasjoner i sykdommens utbredelse. I tillegg må den reisendes helsetilstand, alder og tidligere vaksinasjonsstatus vurderes.

  Aktuelle vaksiner

  REISEMÅL

  GRUPPE I

  GRUPPE II

  Jordan, Palestinske områder

  dTP-IPV* Hep A

  dTP-IPV* Hep A (Hep B) (Tyf) (Rab)

  Israel

  dTP-IPV*

  dTP-IPV* Hep A (Tyf) (Rab)

  Forkortelser for aktuelle reisevaksiner
  · dTP-IPV: Difteri, tetanus, kikhoste og poliovaksine
  · Hep A: Hepatitt A-vaksine
  · Hep B: Hepatitt B-vaksine
  · MenACWY: Meningokokk A+C+W+Y konjugatvaksine
  · Rab: Rabiesvaksine
  · Tyf: Tyfoidvaksine
  · BCG: Tuberkulosevaksine
  · Influensa: Influensa sesongvaksine

  * Alle bør være vaksinert mot difteri, stivkrampe, kikhoste og poliomyelitt. Voksne som er grunnvaksinert bør ta én dose oppfriskningsvaksine mot disse sykdommene ca. hvert 10. år.

  Det anbefales at vaksinasjon av Hepatitt A gjøres ca 4 uker før avreise. Ta kontakt med ditt lokale vaksinasjonskontor hvis du har spørsmål.

  Mer informasjon på: https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/verden/vaksiner-ved-reise-til-midtosten/