Sist oppdatert 20. mars, kl. 14:30

Informasjon vedrørende coronavirus

Boat Of Galilee
Aslak Og Birgitte Andersen

Minibibelskole i Israel med Joffi Norge
Landet der det skjedde.....

Avreisedato

25.06.2018

Varighet

15 dager

Pris fra

12 000,-

Fulltegnet

Minibibelskole i Israel med Joffi Norge

Ordet og Israel inviterer ungdommer til å bli med på minibibelskole i Galilea i Israel. Vi bor i «Det Danske Hus» i Poriya som ligger i åsen ovenfor Genesaretsjøen. Under oppholdet i Galilea vil vi få mye god undervisning på bibelskolen. Det blir også utflukter til de Bibelske stedene rundt sjøen og andre steder i Israel. Det blir også lagt opp til besøk fra lokale grupper og personer. De som underviser på bibelskolen er Gordon Tobiassen, Aslak og Birgitte Andersen i tillegg til innslag av lokale. Totalt er dette en gruppe på ca. 25 personer i alderen 16-25 år.

Solnedgang Kfar Hanokdim

Dagsprogrammet vil i hovedtrekk være:

08.15 Morgensamling

08.30 Bibeltimer eller utflukter

12.00 Lunsj

13.30 Bibeltime/fritid/badetur/utflukt

19.00 Middag

20.00 Kveldssamling

Girl At Dead Sea

Spørsmål om oppholdet kan rettes til:

Aslak Andersen tlf. 926 13 701 eller Birgitte Andersen tlf. 458 54 700

Gravhagen Borg
Sunset At Sea Of Galilee

Priser og betingelser

Pris fra 12 000,-

Vi tar forbehold om endring i program og pris. Prisen er regnet ut fra dagens (november 2017) priser og vi må ta forbehold om endringer i valutakurser, devaluering og lignende. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter eller lignende. Tillegg ved mindre antall reisende. Vi har ikke ansvar for arrangement som transport, opphold, program og utflukter i regi av Joffi Ung.

Prisen inkluderer

I regi av Plussreiser: Flyreise t/r Oslo - Tel Aviv inkl. bagasje og 3 netter på Hotel i Jerusalem inkl. halvpensjon (frokost + middag)

I regi av Joffi ung: Transfer fra flyplass i Tel Aviv til Galilea og retur, Opphold i det danske hus, frokost og middag, samt de fleste lunsjer (utenom på utflukts dager), undervisning på Bibelskolen, utflukter i regi av Joffi Ung

Prisen inkluderer ikke

Forsikring, tips, øvrige måltid, og personlig forbruk,, tips til hotellbetjening, guide og sjåfør (må påregnes ca. 70 USD pr. person)