Sist oppdatert 23. april, kl. 09:02

Planlagt strømstans 23. april 16:00 - ca. 20:00

Sommerferie med opplevelser
Jerusalem og Netanya

Avreisedato

26.06.2019

Varighet

11 dager

Pris fra

16 950,-

Sommerferie med opplevelser

Kombinasjon av badeferie og opplevelser i Bibelens land. Nyt det varme sommerværet og ha mulighet til å være med på valgfrie utflukter.

Vi starter vårt opphold med 4 netter i Jerusalem. I Jerusalem skal vi bo på Grand Court Hotel. Hotellet ligger sentralt i byen, med gangavstand til både gamlebyen og Vest-Jerusalem.

Søndagen forflytter vi oss ned til Middelhavet og badebyen Netanya. Dette er en hyggelig by, med en avslappet atmosfære. Byens lange strandpromenade bukter seg langs de flotte strendene ved Middelhavet. I sentrum er det yrende liv der du finner både fine butikker, markeder og restauranter. Her skal vi bo 6 netterIsland Suites Hotel som har nydelig utsikt over Middelhavet. Turteamet vil arrangere både bibelsamlinger og ulike hyggesamvær i løpet av turen.

26. april: Flyreisen

Vi reiser med Norwegian sitt direktefly fra Oslo kl. 09.15 og lander kl.15.10 i Tel Aviv.
Hjemreisedagen 06. juli går flyet fra fra Tel Aviv kl 19.05 vi ankommer Oslo kl. 23.35.

Mulighet med tilslutningbilletter fra andre byer i Norge på forespørsel.

Utflukter

Vi tilbyr følgende valgfrie utflukter: (ikke inkl. i prisen)

Prisen forutsetter min. 15 påmeldte pr. utflukt. I tillegg må det påregnes tips til sjåfør/guide på USD 9 pr. person (over 13 år)/pr. utflukt.

27. juni: Fra Jerusalem

Betlehem, Yad Vashem og Jerusalem Modellen

Et besøk i Betlehem der vi ser Fødselskirken og Hyrdemarkene. Tilbake i Jerusalem drar vi til Israels Museum med modellen av Jerusalem på Jesu tid og Dødehavsrullene. Etter det drar vi til Yad Vashem, et sterkt og viktig besøk.

Kr. 750,-

For barn under 15 år tilbyr vi som et alternativt besøk en tur til den Bibelske Dyrehagen.

Billettpris:

Voksen kr. 140,-

Barn Kr. 100,-

28. juni: Fra Jerusalem

I Jesu fotspor i Jerusalem

Vi starter på Oljeberget, spaserer herfra ned til Getsemane, og går opp Via Dolorosa til Gravkirken. Vi besøker Klagemuren og avslutter med en fin stund i den nydelige Gravhagen med den tomme graven.

Kr. 750,-

29. juni: Fra Jerusalem

Judeaørkenen og Dødehavet

Vi besøker Genesis Land, her får vi en smak av livet på Abrahams tid med tilbud om kamelridning. Vi stopper ved Døpeplassen, der Jesus ble døpt av Johannes Døperen. Og vi får god tid til å bade i Dødehavet.

Kr. 1350,-

01.juli: Fra Netanya

Galiliea – området Jesus levde og virket i

Vi besøker de kjente og kjære plassene i Galilea. Saligprisningensberg, Tabgha med Brødunderkirken, Kapernaum, og det blir også en båttur på Genesaretsjøen.

Kr. 850,-

02. juli: Fra Netanya

Cesarea ved havet og Atlit

Herodes sin gamle havneby har mye spennende å by på. Her døpte Peter den første hedning (ikke-jøde), offiseren Kornelius, og den kristne verdensmisjon begynte. Også Paulus besøkte senere byen da han ved avslutningen av sin tredje misjonsreise var på vei til Jerusalem. Her finner vi en romersk aquadukt, et amfiteater og vi kan se steinen som bærer navnet Pontius Pilatus. Han bodde her fra år 26 til 36 mens han var romersk prokonsul. Etterpå kjører vi litt nordover og kommer til Atlit. Dette var en interneringsleir opprettet av Britene. Her ble ulovlige innvandrer til Mandat området holdt fanget. Tanken var at man skulle hindre at jødiske flyktninger immigrerte ukontrollert til det britiske mandat området. Vi blir guidet gjennom leiren, får se brakkene hvor fangene bodde og hører deres historie. Leiren ble oppløst etter at det ble stormet i oktober 1945 av en spesial enhet fra Haganah under ledelsen av Yitzhak Rabin. Kort tid etter avviklet Britene leiren og sendte heretter illegale innvandrer til leirer på Kypros.

Kr. 750,-

03. juli: Fra Netanya

Nasareth Village og Sachne

Vi kjører til Nasareth Village som gir oss et innblikk i hverdagslivet på Jesu tid. Etterpå stopper vi også ved Bebudelseskirken, der Maria fikk engelbesøk. Så drar vi til Sachne som blir kalt «Paradisets forgård» med sitt krystallklare vann som har 27 graders varme. Her kan vi slappe av og kose oss.

Kr. 850,-

Priser og betingelser

Pris fra 16 950,-

Tillegg for enkeltrom: 6990,-

Tilslutning fra andre Norske byer på forespørsel

Bestill

Prisen inkluderer

 • Flyturen Norge - Israel t/r
 • Flyavgift (kr. 430,- pr. november 18, kan bli endret)
 • Overnatting på turistklasse hoteller i delt dobbeltrom
 • Halvpensjon dvs. frokost og middag
 • Transfer fra flyplassen i Tel Aviv til hotellet t/r
 • Transfer fra Jerusalem til Netanya

Prisen inkluderer ikke

 • Utflukter
 • Øvrige måltider
 • Drikke til maten
 • Forsikringer
 • Tips til hotellbetjening og sjåfør (transferbussen) ca. 20 USD pr. person
 • Tips til guide og sjåfør på utfluktene ca. 9 USD pr. person/pr. utflukt
Flytider
DatoStrekningAvgang kl.Ankomst kl.Flight
26. juniOslo - Tel Aviv09:1515:10DY1996
06. juliTel Aviv - Oslo19:0523:35DY1997
 • Betingelser for denne turen

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  · Avbestilles turen innen 90 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr. 500,-

  · Avbestilles turen mellom 89 dager og 66 dager før avreisedato, tilbakebetales ikke depositum

  · Avbestilles turen mellom 65 og 45 dager før avreise, kreves 30 % av turprisen

  · Avbestilles turen mellom 44 dager og 31 dager, kreves 50 % av turprisen

  · Avbestilles turen mellom 30 dager og 21 dager, kreves 75 % av turprisen

  · Avbestilles turen mindre enn 20 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.

 • Praktisk informasjon

  Vaksiner ved reise til Midtøsten

  Det anbefales vaksinasjon mot ulike sykdommer ved reiser til de fleste land i Midtøsten. Hvilke vaksiner avhenger av hvor man skal reise, type bosted, hygieniske forhold og lengden på oppholdet.

  Personer som ikke vet om de har fått MMR-vaksine eller hatt alle de aktuelle sykdommene (meslinger, kusma og røde hunder), anbefales MMR-vaksine.

  Type utenlandsreiser deles inn i to hovedgrupper
  Våre vanlige rundreiser kategoriseres som Gruppe I, mens vandreturer med overnatting i private hjem kategoriseres som Gruppe II

  GRUPPE I

  Forretnings- og turistreiser til byer og turiststeder med god hotellstandard, mathygiene og gode sanitære forhold.

  GRUPPE II

  Lang- eller kortvarige reiser eller opphold i områder med dårlige hygieniske og sanitære forhold, og/eller nær og langvarig kontakt med lokalbefolkningen. For eksempel arbeidsopphold, ryggsekktur, innvandrere på besøk til tidligere hjemland.

  ( ): Parentes rundt forkortelsen i tabellen betyr at foreslåtte profylakse bør vurderes individuelt avhengig av reisetype og lokale geografiske og årstidsvariasjoner i sykdommens utbredelse. I tillegg må den reisendes helsetilstand, alder og tidligere vaksinasjonsstatus vurderes.

  Aktuelle vaksiner

  REISEMÅL

  GRUPPE I

  GRUPPE II

  Jordan, Palestinske områder

  dTP-IPV* Hep A

  dTP-IPV* Hep A (Hep B) (Tyf) (Rab)

  Israel

  dTP-IPV*

  dTP-IPV* Hep A (Tyf) (Rab)

  Forkortelser for aktuelle reisevaksiner
  · dTP-IPV: Difteri, tetanus, kikhoste og poliovaksine
  · Hep A: Hepatitt A-vaksine
  · Hep B: Hepatitt B-vaksine
  · MenACWY: Meningokokk A+C+W+Y konjugatvaksine
  · Rab: Rabiesvaksine
  · Tyf: Tyfoidvaksine
  · BCG: Tuberkulosevaksine
  · Influensa: Influensa sesongvaksine

  * Alle bør være vaksinert mot difteri, stivkrampe, kikhoste og poliomyelitt. Voksne som er grunnvaksinert bør ta én dose oppfriskningsvaksine mot disse sykdommene ca. hvert 10. år.

  Det anbefales at vaksinasjon av Hepatitt A gjøres ca 4 uker før avreise. Ta kontakt med ditt lokale vaksinasjonskontor hvis du har spørsmål.

  Mer informasjon på: https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/verden/vaksiner-ved-reise-til-midtosten/