Sykkel ved havet lite bilde shutterstock 1772407061 1
Hotellet utenifra liten
Frøylandsvatnet lite bilde shutterstock 1427149649 1

Jæren
Sykkeltur i norsk natur

Avreisedato

02.08.2022

Varighet

6 dager

Pris fra

7 450,-

Jæren

Turer langs Nordsjøen og opp på Høgjæren hvor natur og utsikt er spektakulær

Dagsetappene på ca 50 km vil for det meste gå på koselige sideveier med nærhet til mange natur og kulturperler og deler av Nordsjøritt veien inngår i ruten. Vi sykler via kjente steder som Hå Gamle Prestegård, Varhaug gamle kirkegård og Arne Garborgs Knudaheio. Lokalpersoner vil bidra med fortellinger fra nærmiljøet. En av dagen blir det tur til fots eller på sykkel rundt Frøylandsvannet.

Vi bor godt på det nyrenoverte Hotell Jæren i Bryne sentrum. Middag og samling på hotellet om kveldene.

Reisen til og fra Bryne er på egenhånd, men hotellet ligger sentralt i forhold til buss og tog.

Vi tilbyr å leie sykkel, men den som ønsker kan ta med sin egen sykkel på turen.

Hotell Jæren: Hotell Jæren ligger midt i Bryne sentrum og har unik plassering med Jærstrendene i umiddelbar nærhet. I 2020 gikk hotellet gjennom en totalrenovering. De tilbyr moderne hotellrom, stor hage til lek og avslapping, flere terrasser med tak, varmelamper og flott utsikt mot byen. Stemningsfull lobby med peis, matbar med varme og kalde retter og du kan sitte i det hjørnet du liker aller best. Det er også et treningsrom med topp utstyr på hotellet.

Hotell Jæren ligger ved siden av Fritz Røed skulpturpark og kun 3 minutter fra togstasjonen på Bryne. Flybussen stopper også på togstasjonen, direkte fra Sola flyplass flere ganger daglig. De tilbyr gratis god parkering rett utenfor inngangsdøren.

Priser og betingelser

Pris fra 7 450,-

Tillegg for enkeltrom: Kr 1750

Det er tilbud om å leie sykler, både vanlig sykkel og el-sykkel. Bestilles ved påmelding på turen.

Vanlig sykkel: Pris ikke klar.

El-sykkel: Pris ikke klar.

Bestill

Prisen inkluderer

 • 5 overnattinger i dobbeltrom med frokost
 • 5 middager
 • 4 matpakker
 • Program og utflukter i henhold til programmet
 • Reiseledertjenester

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Transport til og fra Jæren Hotell
 • Sykkel
 • Forsikringer
 • Betingelser for denne turen

  Vilkår A

  Avbestillingsregler

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  · Avbestilles turen innen 6 uker før avreisedato, belastes kun et gebyr på kr 500,-

  · Avbestilles turen mellom 6 uker og 15 dager før avreise, tilbakebetales ikke depositum

  · Avbestilles turen mindre enn 15 arbeidsdager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kan 100% av turprisen kreves inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.