Jerusalem Kors Tak

Jubileumstur til Israel med Grotbæk
70 års jubileum i bibelens land

Avreisedato

20.10.2018

Varighet

9 dager

Pris fra

17 800,-

Fulltegnet

Jubileumstur til Israel med Grotbæk

Denne turen til Israel er en jubileums tur da Israel feirer 70 år som selvstendig stat i moderne tid. Vi skal denne gangen følge i fotsporene til emigrantene og de som forsvarer den nye nasjonene samtidig følge den igjennom de 70 år. Vi har heller ikke glemt de gamle røttene som landet er tuftet på, så vi skal også få med oss historien i fra gammel tid. Israel er alltid et spennende land å reise i fordi det er historiens land fremfor noen, samtidig er det Guds land og det gjør det mer interessant en noe annet land.

Tel Aviv 04

Dag 1

Lørdag 20. oktober: Norge - Israel

Avreise Gardermoen kl. 13.10 SU 2175

Ankomst Moskva kl. 16.45

Avreise Moskva kl. 18.25 SU 504

Ankomst Tel Aviv kl. 22.40

Her venter buss og guide som tar oss direkte til Tel Aviv og vårt hotell Metropolitan. Enkelt måltid.

Tiberias

Dag 2

Søndag 21. oktober: Tel Aviv - Tiberias

Etter frokost besøker vi Diaspora Museet som viser jødene i landflyktighet og til Independent Hall hvor Statsminister David Ben Gurion proklamerte den jødiske staten i 1948. Så fortset-ter vi nordover langs middelhavs-kysten til Atlit hvor de jødiske båtflyktningene kom inn i landet fra 1948. Fortsetter opp til Karmel fjellet før vi ankommer Tiberias og vårt hotell Leonardo.

Frokost Middag
Bat Pa Genesaret Sjoen 2

Dag 3

Mandag 22. oktober: Området rundt Genesaretsjøen

Dagen starter med båttur på Genesaretsjøen fra Tiberias til Nof Ginnosar. Så til bergprekenstedet. Herfra spaserer vi ned til møteplassen hvor Jesus møtte disiplene etter oppstandelsen - Mensa Kristi, for deretter å besøke Kapernaum. Så besøker vi Magdala før vi ankommer til vårt hotell.

Frokost Middag
Golan3

Dag 4

Tirsdag 23. oktober: Galiea og Nordre Israel

Bussen tar oss direkte opp til Golan og fjellet Ben Tal. Her har vi en fantastisk utsikt over Golan høydene og over til Hermon-fjellet og langt inn i Syria. Fortsetter ned til Caesarea Filippi og deretter opp på Naftali fjellene langs den Libanesiske grensen og til Safed som er siste stopp på dagens program. Så til kibbutz Nir David for middag og overnatting.

Frokost Middag
Qasr El Yahud5

Dag 5

Onsdag 24. oktober: Til Jerusalem

Vårt første stopp er Qasr el Yahud, dåpsstedet i elven Jordan øst for Jeriko. Det var etter all sannsynlighet dette stedet Jesus ble døpt av Johannes. Vi kjører opp til Jerusalem og opp til Oljeberget med den fantastiske utsikten over byen og området omkring. Så spaserer vi ned til Tårekirken og Getsemane før vi setter oss i bussen til vårt hotell, Grand Court.

Frokost Middag
Bonn Ved Klagemuren

Dag 6

Torsdag 25. oktober: Jerusalem

Vi begynner dagen med besøk på Mt. Zion med nattverdsalen og Davids Grav. Fortsetter til Citadellet ved Jaffa porten, ned til Klagemuren og Davids byen før vi går gjennom den Hasmoneiske Tunnel og opp til Gabbata på Via Dolorosa. (Det kan hende at besøksrekkefølgen blir forandret litt denne dagen.)

Frokost Middag
Yad Vashem

Dag 7

Fredag 26. oktober: Jerusalem

I dag går turen over til vest Jerusalem og Yad Vasheim, minnes-merket over falne jøder under annen verdenskrig. Deretter til Eitanim for å besøke pinsevennenes arbeid i Israel.

Frokost Middag
April Israel Gravhagen

Dag 8

Lørdag 27. oktober: Jerusalem

Dagen begynner med besøk i Gordons Golgata og den tomme grav hvor vi må være kl. 09.00. Resten av dage fri. Reiselederne gir gode råd. I dag har vi ikke buss og guide.

Frokost Middag
Direktefly Norge Israel

Dag 9

Søndag 28.oktober: Israel - Norge

Etter frokost ca. kl. 09.30 tar bussen oss til flyplassen ved Tel Aviv hvor vi må være 3 timer før flyavgang.

Avreise Tel Aviv kl. 13.10 SU 503

Ankomst Moskva kl. 18.20

Avreise Moskva kl. 20.35 SU 2534

Ankomst Gardermoen kl. 21.30

Frokost

Priser og betingelser

Pris fra 17 800,-

Tillegg for enkeltrom: 5.850,-

Tipset legges i en konvolutt og gis til reiseleder ved avreise

Vi tar forbehold om endringer i program og pris.

Prisen inkluderer

 • Flyreise Oslo - Tel Aviv med retur.
 • Assistanse på flyplassen i Tel Aviv ved ankomst og avreise.
 • Transport flyplass - hotell - flyplass.
 • Opphold på hotell i dobbeltrom.
 • Båttur på Genesaretsjøen.
 • Frokost og middag alle dager.
 • Rundreise ifølge det oppsatte program.
 • Inngangspenger til severdighetene.
 • Skandinavisk talende guide på rundturen.
 • Norsk reiseledelse.

Prisen inkluderer ikke

 • Tips til guide, sjåfør og hoteller. USD 56.- pr. person
 • Øvrige måltider og drikke til maten.
 • Betingelser for denne turen

  Avbestillingsvilkår D Plussreiser

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  • • Avbestilles turen innen 90 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr. 500,-
  • • Avbestilles turen mellom 89 dager og 66 dager før avreisedato, tilbakebetales ikke depositum
  • • Avbestilles turen mellom 65 og 36 dager før avreise, kreves 30 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mellom 35 dager og 15 dager, kreves 50 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakke-reiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattings-sted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillings-forsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbe-stilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reise-mål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.