Jerusalem Oljeberget
Bonnesjal Bonnebok
Cable Car Masada

Israel fra nord til sør
Opplevelses tur

Avreisedato

25.02.2022

Varighet

10 dager

Pris fra

20 490,-

Fulltegnet

Israel fra nord til sør

Velkommen med på reise til Israel. Vi skal besøke en rekke av de mest sentrale bibelske og historiske stedene, både i Galilea og på og rundt Genesaretsjøen og i Jerusalem. Vi skal stanse opp og lese Bibeltekstene og forhåpentligvis både lære og erfare noe som vi kan ta med oss hjem, både til egen og andres berikelse.

Shutterstock 490804828 Tel Aviv skyline Flyfoto

Dag 1

Fredag 25. februar

Utreisedag, Norge - Israel
Vi reiser med Turkish Airlines (TK) og har utreise fra Oslo. (Om du ønsker tilslutning fra annen flyplass i Norge, så gi beskjed i påmeldingsskjemaet). Vel fremme i Tel Aviv møter vi vår sjåfør og kjører direkte til vårt hotell Metropolitan i Tel Aviv.

Haifa Utsikt

Dag 2

Lørdag 26. februar

Tel Aviv - Haifa - Tiberias
Vi kjører langs Middelhavet og stopper først i Caesarea hvor vi ser på Teateret, Hippodromen og stedet hvor Herodes Palass sto. Vi fortsetter videre til Karmelfjellet, stedet hvor profeten Elia holdt til. Her har vi en fantastisk utsikt til havet og over Jizreelsletten.

Vi besøker så Haifa og Elias-kirken som tilhører Den Norske Israelmisjonen. Her får vi et foredrag av Samuel Awaida om messianske jøder i Israel. Vi vender så kursen østover til Genesaretsjøen og Tiberias og vårt hotell Lake House hotell (Dersom tiden tillater blir det en tur innom Mizra med omvisning - melkeproduksjon mv).

Frokost Middag
Bental1 80

Dag 3

Søndag 27. februar

Nordre Israel
Vi kjører om været tillater det opp på Hermonfjellet, hvor vi blant annet skal få høre om Hermonprosjektet som de israelske soldatene driver. Deretter drar vi til Golan og fjellet Bental. Samtidig som vi ser og hører hvor viktig dette området er, har vi en fantastisk utsikt over Golan, Hermonfjellet og langt inn i Syria. Fortsetter over Golan ned til Yarmukdalen (om tiden tillater det) på veien tilbake til vårt hotell.

Frokost Middag
Magdala7

Dag 4

Mandag 28. februar

Ved og på Genesaretsjøen
I dag starter vi dagen med båttur fra Tiberias til kibbutz Nof Ginnosar hvor vi ser på Jesus båten som ble funnet i sjøen i 1986. Vi besøker den nylig utgravde byen Magdala og deretter Bergprekerstedet (Mt. 5-7). Spaserer ned til Møteplassen (Joh 21) - hvor Jesus møtte disiplene etter oppstandelsen. Så besøker vi det som kalles Jesu egen by; Kapernaum. retur til hotellet.

Frokost Middag
Masada4

Dag 5

Tirsdag 01. mars

Samaria - Jeriko - Dødehavet
Vi forlater Tiberias og kjører opp i Samaria-fjellene til Elon More, der Abraham slo leir da han kom inn i landet ca. 2100 f.kr. Vi kjører så ned til Jordandalen via Ma’ale Efraim. Vi Passerer Jeriko og om tiden tillater det, besøker vi Qasr El Yahud, dåpsplassen ved Jordanelven, og Masada. Vi fortsetter så videre ned til Ein Bokek og vårt hotell David.

Frokost Middag
Panorama View Negev Park Ha Makhtesh Ha Gadol Large Crater 2

Dag 6

Onsdag 02. mars

Dødehavet - Negev - Jerusalem
Vi setter kursen vestover og skal i dag reise omkring i Negev, den eneste ørkenen i verden som stadig blir mindre. Vi passerer byene Arad og Beersheba på veien til byen Sderot, som stadig opplever raketter fra Gaza. Siste besøk blir i Yad Mordecai hvor vi får høre hva som skjedde i 1948 da egypterne angrep Israel. Her har vi også utsikt inn i Gaza. Turen går så via Betsemes (hvor David kjempet mot Goliat) opp til Jerusalem og vårt hotell Grand Court.

Frokost Middag
Hezekiah tunnel

Dag 7

Torsdag 03. mars

Jerusalem
I dag har vi ikke buss. Vi starter med et besøk i Davidsbyen med Ofel-høyden og ned Warrens Shaft, hvor etter all sannsynlighet kong David inntok Jerusalem rundt år 1000 f.kr., og ned til Gihon-kilden hvor kong Salomo ble salvet til konge. De som ønsker vasser gjennom Hiskias tunnelen og ned til Siloah-dammen. Det er kaldt vann i tunnelen og mørkt (badetøy og lommelykt). Går videre gjennom Herodes tunellen opp til den sørvestre del av tempelmuren. Vi vil også besøke Davidson Center og bruke mer tid ved sørenden av tempelkomplekset og se på utgravingene der. Dersom vi får det til vil vi også forsøke å få til en vandring gjennom den hasmoneiske tunellen, trolig på kveldstid.

Frokost Middag
Fødselskirken Betlehem mindre pix

Dag 8

Fredag 04. mars

Jerusalem - Hebron - Betlehem
Vi starter dagen med en tur til Hebron og den jødiske byen Kiryat Arba, hvor vi blant annet besøker Makpelahulen hvor patriarkene ligger begravd. Deretter drar vi til Betlehem, hvor vi ser på Betlehemsmarkene og Fødselskirken. Vi avslutter dagen på Oljeberget med den fantastiske utsikten over Jerusalem. Vi spaserer ned via Dominus Flevit og til Getsemane.

Frokost Middag
Gordons Golgata

Dag 9

Lørdag 05. mars

Jerusalem
I dag har vi ikke buss og guide. Vi bruker Apostlenes hester. Dagen begynner med et besøk i Gordons Golgata kl. 09.00. Deretter vil turen gå ned til Løveporten og inn i gamlebyen, hvor vi først besøker Betesdadammen og St. Anna kirken. Vi går derfra Via Dolorosa som ender opp ved Gravkirken. Lunsj i gamlebyen. Resten av dagen til fri disposisjon.

Frokost Middag
4 Jerusalem

Dag 10

Søndag 06. mars

Israel - Norge
Tidlig frokost, til flyplassen hvor vi må være kl. 08.15. Avreise fra Tel Aviv kl. 10.15. Vi flyr tilbake til Oslo via Istanbul. Ankomst Oslo kl. 15.30.

Frokost Middag
Israel Jerusalem Klaging
Det blir båttur på Genesaretsjøen
Det blir båttur på Genesaretsjøen
Haifa Bahai
Israel Jerusalem 03
Israel Mat
Israel Mat 01
Israel Arava
Israel Gjeter
April Israel Gravhagen

Priser og betingelser

Pris fra 20 870,-

Tillegg for enkeltrom: 7750,-

Overnattingssteder
25.-26/02 Hotel Metropolitan, Tel Aviv
26/02.-01/03 Lake House, Tiberias
01.-02/03 Hotel David, Ein Bokek
02.-06/03 Grand Court, Jerusalem
Vi tar forbehold om eventuelt bytte til tilsvarende hoteller. Oppdaterte opplysninger gis før avreise.

Prisen inkluderer

 • Flybilletter Oslo - Tel Aviv t/r, (inkl. flyskatt kr 2 000 pr. mars 21, kan endre seg noe)
 • Assistanse på flyplassen ved ankomst og avreise
 • Rundreisen med utflukter etter programmet
 • Opphold i dobbeltrom på turistklassehoteller inkl. halvpensjon (dvs. frokost og middag)
 • Inngangspenger til besøkssteder i henhold til program
 • Båttur på Genesaretsjøen
 • Taubane til Masada
 • Arabisk guide i Betlehem
 • Skandinavisktalende guide
 • Norsk reiseledelse

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til maten
 • Enkeltromstillegg
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Tips til hotellbetjening, guide, sjåfør ca. 66 USD pr. person
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
25. februar Oslo - Istanbul 11:35 17:30 TK1752
Istanbul - Tel Aviv 20:30 21:40 TK864
06. mars Tel Aviv - Istanbul 10:15 13:35 TK785
Istanbul - Oslo 14:35 16:30 TK1753
NB! Tidendringer kan forekomme frem til avreise.
 • Praktisk informasjon

  Vaksiner ved reise til Midtøsten

  Det anbefales vaksinasjon mot ulike sykdommer ved reiser til de fleste land i Midtøsten. Hvilke vaksiner avhenger av hvor man skal reise, type bosted, hygieniske forhold og lengden på oppholdet.

  Personer som ikke vet om de har fått MMR-vaksine eller hatt alle de aktuelle sykdommene (meslinger, kusma og røde hunder), anbefales MMR-vaksine.

  Type utenlandsreiser deles inn i to hovedgrupper
  Våre vanlige rundreiser kategoriseres som Gruppe I, mens vandreturer med overnatting i private hjem kategoriseres som Gruppe II

  Pr. oktober 2021 er det krav fra Israelske myndigheter om at du er fullvaksinert for Covid-19, for mer informasjon se eget dokument om covid-19 krav.

  GRUPPE I

  Forretnings- og turistreiser til byer og turiststeder med god hotellstandard, mathygiene og gode sanitære forhold.

  GRUPPE II

  Lang- eller kortvarige reiser eller opphold i områder med dårlige hygieniske og sanitære forhold, og/eller nær og langvarig kontakt med lokalbefolkningen. For eksempel arbeidsopphold, ryggsekktur, innvandrere på besøk til tidligere hjemland.

  ( ): Parentes rundt forkortelsen i tabellen betyr at foreslåtte profylakse bør vurderes individuelt avhengig av reisetype og lokale geografiske og årstidsvariasjoner i sykdommens utbredelse. I tillegg må den reisendes helsetilstand, alder og tidligere vaksinasjonsstatus vurderes.

  Aktuelle vaksiner

  REISEMÅL

  GRUPPE I

  GRUPPE II

  Jordan, Palestinske områder

  dTP-IPV* Hep A

  dTP-IPV* Hep A (Hep B) (Tyf) (Rab)

  Israel

  dTP-IPV*

  dTP-IPV* Hep A (Tyf) (Rab)

  Forkortelser for aktuelle reisevaksiner
  · dTP-IPV: Difteri, tetanus, kikhoste og poliovaksine
  · Hep A: Hepatitt A-vaksine
  · Hep B: Hepatitt B-vaksine
  · MenACWY: Meningokokk A+C+W+Y konjugatvaksine
  · Rab: Rabiesvaksine
  · Tyf: Tyfoidvaksine
  · BCG: Tuberkulosevaksine
  · Influensa: Influensa sesongvaksine

  * Alle bør være vaksinert mot difteri, stivkrampe, kikhoste og poliomyelitt. Voksne som er grunnvaksinert bør ta én dose oppfriskningsvaksine mot disse sykdommene ca. hvert 10. år.

  Det anbefales at vaksinasjon av Hepatitt A gjøres ca 4 uker før avreise. Ta kontakt med ditt lokale vaksinasjonskontor hvis du har spørsmål.

  Mer informasjon på: https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/verden/vaksiner-ved-reise-til-midtosten/


  Vær obs på at det kan komme krav om dokumentasjon av vaksine for Covid-19 og/eller negativ Covid-19 test rett før avreise.

 • Betingelser for denne turen

  Avbestillingsvilkår Israel og Vestbredden (Egne Covid-19 regler i 2021)

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  Kostnadsfri avbestilling innen 75 dager før avreisedato. (Innbetalt depositum tilbakebetales)

  Avbestilles turen mellom 75 og 45 dager før avreise, kreves 25 % av turprisen

  Avbestilles turen mellom 44 dager og 31 dager, kreves 50 % av turprisen

  Avbestilles turen mellom 30 dager og 21 dager, kreves 75 % av turprisen

  Avbestilles turen mindre enn 20 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.

 • Praktisk informasjon

  Nye Innreisekrav fra Israelske myndigheter pr. 09. januar 2022 (NB! Dette kan endre seg!)

  Nye Innreisekrav fra Israelske myndigheter pr. 09. januar 2022
  (NB! Dette kan endre seg!)

  NB! Dette gjelder både barn og voksne.

  Test i Norge før avreise:
  - PCR test, tatt 72 timer før avreise til Israel eller en hurtig (antigen) test
  tatt 24 timer før avreise (NB! Hurtigtest for hjemmebruk aksepteres ikke!)
  VIKTIG! Man må ha med seg et offisielt dokument med testresultatet
  (engelsk språk) og som også inkluderer den reisendes passnummer!
  Andre type Covid-19 tester aksepteres ikke!

  Denne testen må du/dere selv bestille hos ditt lokale testsenter/legekontor. Sjekk derfor dette i god tid før avreise.


  Hvem
  kan reise til Israel:

  - Alle som har blitt frisk etter Covid-19 og kan dokumentere dette med et digitalt vaksinepass og som har tatt minst én dose av en vaksine godkjent av Verdens Helse Organisasjon (WHO): Pfizer, Moderna,
  Johnson & Johnson eller AstraZeneca, Sinovac, Sinopharm, Bharat
  Biotech, Serum Institute of India.

  - Alle reisende som har blitt fullvaksinert med en vaksine som er godkjent
  av Verdens Helse organisasjon (WHO): Pfizer, Moderna, Johnson &
  Johnson eller AstraZeneca, Sinovac, Sinopharm, Bharat Biotech, Serum
  Institute of India.

  - Man må ha fått to vaksine doser av en av de ovenfornevnte vaksinene
  eller en vaksine dose av Johnson & Johnson vaksine.

  - Det må ha gått minimum 14 dager siden andre vaksine dose før
  ankomstdato Israel, men ikke mer enn 180 dager fra andre dosen til
  hjemreisedato fra Israel.

  VIKTIG! Dobbeltsjekk derfor om du har fått andre vaksine dose før (hjemreisedato fra Israel – 181 dg). Har du det – krever Israel at du tar en oppfriskningsdose! Men da må du se på neste punkt!

  - Om man har fått en booster dose (tredje dose), må det ha gått minimum
  14 dager fra dato du fikk booster dosen til ankomst Israel.

  Unntak for testing før avreise:
  - Man må kunne dokumentere en positiv PCR test (ikke eldre enn tre måneder) og det har gått minst 11 dager siden testen ble tatt.

  Disse dokument må man vise ved avreise/innsjekk i Norge:
  (Israelske myndigheter kan også ta stikkprøver og sjekke om man har disse dokument med seg ved ankomst Israel)

  - Bekreftelse at man har fylt ut helseerklæringen og har fått grønt pass

  - EU vaksinesertifikat (dokumentasjon av vaksine/gjennomgått Covid-sjukdom)

  I tillegg må følgende dokument kunne fremvises: (du trenger bare en av disse)
  - Negativ PCR test tatt tidligst 72 timer før avreise eller
  - Negativ antigen hurtigtest (ikke hjemmetest) tatt tidligst 24 timer før
  avreise eller
  - Positiv PCR test tatt innen 3 måneder før avreise, men minst 11 dager
  siden testdato

  Annet:
  - Alle reisende må ha en gyldig reiseforsikring, som også dekker
  behandling av Covid-19. Det kreves derfor at alle reisende kjøper en
  Covid-19 forsikring som gjelder under oppholdet i Israel og koster ca kr.
  80,- pr. person (dette blir fakturert via PLUSSREISER).

  - Alle reisende må fylle ut en helseerklæring på nettsiden (se link) tidligst
  48 timer før ankomst tid i Israel:
  Flight Form Content - Corona Traffic Light Model (Ramzor) Website (health.gov.il)

  • Når dere har registrert Helseerklæringen vil dere få svar umiddelbart om dere har fått godkjent «green passport» eller ikke. De som ikke har fått grønn pass vil bli avvist ved innsjekk. -
   Dere får mer informasjon om dette før avreise.

  Ved ankomst Israel
  - PCR test ved ankomst flyplassen i Tel Aviv (forhåndsbestilles gjennom
  Plussreiser)

  Ekstra kostnader pga. krav fra Israelske myndigheter om PCR:
  I Norge
  - PCR test eller Hurtig Antigentest (ikke hjemme selvtest!) med
  bekreftelsesdokument på engelsk før avreise fra Norge -
  Sjekk prisen hos ditt lokale testsenter/legesenter!

  I Israel:
  - PCR test ved ankomst Israel (forhåndsbetalt gjennom Plussreiser):
  ca. kr 300,- pr. person

  - Covid-19 forsikring gyldig under opphold i Israel ca. Kr. 80,- pr. person

  Ekstra kostnader for test og forsikring i Israel fra kr 380,- pr. person blir fakturert gjennom PLUSSREISER

  Dette er kostnader som ikke er inkludert i prisen, da dette er nye krav som israelske myndigheter setter pga. Covid 19 pr. 09. januar 2022. Vi gjør oppmerksom på at det kan komme endringer og nye regler.

  Ta kontakt med oss dersom du/dere har spørsmål vedr. dette.

  VIKTIG! Israel krever at alle reisende skal være fullvaksinert med en Covid-19 vaksine.
  Som fullvaksinert gjelder:
  - at man enten må ha blitt frisk etter Covid-19 og i tillegg har tatt minst én
  vaksinedose av (Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson, Astra Zeneca, Sinovac eller
  Sinopharm) NB! Det spiller ikke noe rolle i hvilken rekkefølge dette skjedde.

  - at man har fått to doser av en av de følgende vaksiner: Pfizer, Moderna, Astra Zeneca,
  Sinovac, Sinopharm (Viktig! Det må ha gått minimum 14 dager siden andre vaksine dose før
  ankomstdato Israel, men ikke mer enn 180 dager fra andre dosen til hjemreisedato fra
  Israel).

  - én dose av Johnson & Johnson (Det må ha gått minimum 14 dager siden andre vaksine dose
  før ankomstdato Israel, men ikke mer enn 180 dager fra andre dosen til hjemreisedato fra
  Israel).

  Dersom du fikk siste Covid-19 vaksine for mer enn 180 dager siden (hjemreisedato – 181 dg), vil du må ta en tredje vaksine dose for at disse reglene skal gjelde for deg. NB! Det må ha gått minimum 14 dager fra dato du fikk 3. vaksinen til ankomst Israel.

  VIKTIG! Dobbeltsjekk derfor hvor mange dager det er mellom din andre vaksine dose og hjemreisedato fra Israel (hjemreisedato – 181 dg).

  Det gjelder strengere innreiseregler for alle som ikke oppfyller disse krav!
  Ta kontakt med PLUSSREISER for mer informasjon!


  Andre innreisekrav som kommer i tillegg til dette:
  -
  I tillegg til vanlig reiseforsikring kreves det at alle reisende kjøper en Covid-19 forsikring som gjelder kun under oppholdet i Israel og koster ca. kr. 80,- pr. person (dette blir fakturert via PLUSSREISER).

  Test i Norge før avreise:
  - Negativ PCR test, tatt 72 timer før avreise til Israel.
  NB! Testresultatet må være på engelsk og må inneholde den reisendes passnummer.
  VIKTIG! Hurtigtester eller andre type Covid-19 tester aksepteres ikke!

  Helseerklæring må fylles ut på nettet
  - Alle reisende må fylle ut en helseerklæring på nettet. Her vil man få svar umiddelbart om man får grønn pass eller ikke. Mer informasjon om dette kommer senere.

  Ved ankomst Israel
  - PCR test ved ankomst flyplassen i Tel Aviv forhåndsbestilles gjennom Plussreiser

  Ekstra kostnader pga. krav fra Israelske myndigheter om PCR:
  PCR test før avreise fra Norge Sjekk prisen hos ditt lokale testsenter!
  NB! Man må ha negativt testsvar for å kunne sjekke inn på flyet.

  PCR test ved ankomst Israel Forhåndsbetalt: ca. kr 300 ved betaling å flyplassen

  Covid-19 forsikring gyldig under opphold i Israel ca. Kr. 80,- pr. person

  Ekstra kostnader for test og forsikring i Israel fra kr 380,- pr. person blir fakturert gjennom PLUSSREISER
  Dette er kostnader som ikke er inkludert i turprisen, da dette er nye krav som israelske myndigheter setter pga. Covid 19 pr. 01. november 2021. Vi gjør oppmerksom på at det kan komme endringer og nye regler.


 • Praktisk informasjon

  Covid-19 forsikring er obligatorisk for alle reisende til Israel (kostnad kr 80 ,- pr. person) og dekker følgende:

  Maksimal dekningsperiode 28 dager i Israel

  • Sykehusinnleggelse pga. Covid-19 opptil 25000 USD
  • Nødevakuering i tilfelle den forsikrede er smittet med Covid-19 og ikke kan legges inn på et passende sykehus i Israel på grunn av overfylte sykehus opptil 25000 USD.
  • Hjemsendelse ved dødsfall/begravelsesutgifter ved dødsfall på grunn av Covid-19 opptil USD 5000.
  • Endring av flybestilling etter en Covid-19 infeksjon på sykehuset. Vi vil kreve en 48 timers opphold på sjukehuset, før vi erstatter flybillettendringer. Med dette unngår man krav etter sjukehusopphold på opp til USD 3000.
  • Isolasjonsbetaling på USD 150 pr dag frem til dag 14 som begynner med dag 4 på turen (dvs. maks 11 dager) ved Covid-19 – diagnose og bare én gang per person per tur.
  • Den totale refusjonsgrensen per person per tur er usd 30000 (inkl. evt. fradrag (fratrukket evt. skatter) på kr. 80,- per person pr. tur.
  • Plussreiser tegner denne forsikringen på vegne av alle reisende gjennom vår agent i Israel.

  (Denne forsikringsordningen ble innført fra 26. september 2021, på turer som ble publisert før denne dato vil dette komme som et tillegg i pris. )

Interesseliste/venteliste

Fyll ut skjemaet under for å sette deg på venteliste for Israel fra nord til sør (25.02 – 6.03 2022) med Marit og Per Bergene Holm.