Temareise Jerusalem24

Israel: Et oppreist liv
Et møte med den oppstandne

Avreisedato

14.10.2017

Varighet

9 dager

Pris fra

19 950,-

Dag 1

Lørdag 14. oktober:

Avreise fra Oslo kl 11.15 via Istanbul til Tel Aviv hvor vi ankommer kl 20.05 lokal tid. Overnatting i Tel Aviv

Jaffa Israel

Dag 2

Søndag 15. oktober

Vi starter turen med besøk i Independence Hall hvor Israels uavhengighetserklæring ble vedtatt. Videre går turen til den gamle havna i Jaffa, men besøk til Simon garverens hus. Herfra reiser vi nordover mot Herodes havneby Cæsarea. Turen går så til Galilea og Gennesaretsjøen.

Genesaretsjøen
Genesaretsjøen

Dag 3

Mandag 16. oktober

Besøk på de bibelske stedene ved Gennesaretsjøen. Kapernaum, Tabgha, Saligprisningsberget og båttur på Gennesaretsjøen. Vi bor på hotell i sentrum av Tiberias

Golanhøyden
Golanhøyden

Dag 4

Tirsdag 17. oktober

Denne dagen er satt av til besøk på Golanhøyden. Vi skal opp på Bental-fjellet og utsiktspunktet på grensen av Syria. Etter Golan skal vi til Magdala og se på nye utgravinger og funn.

Israel Tre

Dag 5

Onsdag 18. oktober

Avreise fra Tiberias etter frokost. Vi kjører Vestbredden og til Samaria. Her skal vi besøke de gammeltestamentlige steder som Shilo, hvor Tabernaklet stod, Elon More og Garisim. (Med forbehold om innreisetillatelse). Vi fortsetter så videre til verdens eldste by Jeriko og deretter til døpeplassen ved Jordanelva, hvor døperen Johannes døpte Jesus. Overnatting ved Dødehavet

Qumran

Dag 6

Torsdag 19. oktober

Vi besøker Kong Herodes store klippefestning Massada, kjører videre til Qumran hvor Dødehavsrullene ble funnet. Etter lunsj blir det badestopp i Dødehavet før en kjører gjennom ørkenen opp til Jerusalem, hvor vi skal bo resten av turen.

Temareise Jerusalem29

Dag 7

Fredag 20. oktober

Dagen starter på Yad Vashem, Holocaustmuseet. Et sterkt møte med historien om de 6 millioner jøder som ble nazismens ofre. Etter lunsj går turen til Davidsbyen, det opprinnelige Jerusalem fra ca. 1000 år f.Kr. VIdere besøker vi Sions berg, hvor nattverdssalen og Davids grav ligger.

Temareise Jerusalem21

Dag 8

Lørdag 21. oktober

Denne dagen skal vi gå i Jesu fotspor i Jerusalem. Oljeberget, Getsemane og Betesda dam. Videre gjennom Via Dolorosa til Gravkirken. Vandringen avsluttes i den flotte hagen, Gordons Golgata.

Dag 9

Søndag 22. oktober

Avreise fra Jerusalem til Tel Aviv og Ben Gurion flyplass. Flyavgang kl 09.50, via Istanbul og med ankomst Gardermoen kl 16.55

Saligprisningensberg
Dodehavet 2
Israel Jerusalem 2
Israel Pilegrim 03
Temareise Jerusalem21

Priser og betingelser

Pris fra 19 950,-

Tillegg for enkeltrom: kr. 5500,-

Prisen inkluderer

 • Flyturen Oslo - Tel Aviv t/r
 • Bussrundturen
 • Overnatting på delt dobbeltrom med dusj og wc
 • Halvpensjon, dvs frokost og middag
 • 1 lunsj
 • Inngangspenger i pakt med programmet
 • Norsk reiseledertjeneste
 • Skandinavisktalende guide
 • Grenseskatter (73usd)

Prisen inkluderer ikke

 • Tips til hotellbetjening, guide og sjåfør ca 90 usd
 • Øvrige måltider og drikke til maten
 • forsikringer
 • Betingelser for denne turen

  Avbestillingsvilkår D Plussreiser

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  • • Avbestilles turen innen 90 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr. 500,-
  • • Avbestilles turen mellom 89 dager og 66 dager før avreisedato, tilbakebetales ikke depositum
  • • Avbestilles turen mellom 65 og 36 dager før avreise, kreves 30 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mellom 35 dager og 15 dager, kreves 50 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillings-forsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbe-stilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reise-mål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.