Shutterstock 274886675 under 10mg
Nederland Amsterdam under 10mg
Ms Normandie

Holland
Sykkel og Kanalcruise

Avreisedato

30.04.2022

Varighet

8 dager

Pris fra

14 950,-

På forespørsel

Holland

Sykkeltur om dagen og cruise om natten. Oppdag Nederland på en ny måte på denne innholdsrike 8-dagers turen med sykkel og båt.

Godt utbygde sykkelveier og flotte brede kanaler garanterer deg en uforglemmelig ferie.

Om dagene sykler du sammen med gruppen, eller på egenhånd om du ønsker det, gjennom de flotte landskapene som har blitt foreviget av Rembrandt og Van Gogh. Om ettermiddagene går vi om bord i vårt flytende hotell igjen.

Dersom du ikke ønsker å sykle alle etappene er det fullt mulig å bli igjen om bord og heller nyte turen fra soldekket på båten.

Vi skal oppholde oss i hjertet av Nederland i Syd-Holland. Dett området har store kontraster da store byer og urørt natur ligger tett sammen. Kanalene gjør det mulig å oppleve det flotte landskapet og de kulturelle og historiske høydepunktene i denne provinsen på en unik måte.

Reise: Vi flyr fra ulike flyplasser i Norge direkte til og fra Amsterdam. Felles transport fra flyplassen til og fra båten.

Båt: Vi sjekker inn på båten vår; MS Normandie i Rotterdam. Her skal vi bo de neste 7 nettene.

MS Normandie er en koselig elvebåt med plass til 100 passasjerer. Der er restaurant og soldekk med solstoler og oppbevaringsplass til syklene. Alle lugarene er utvendige. De er små, men praktisk innredet med 2 seperate senger, dusj, wc og tv. Standardlugarene ligger på hoveddekket og du kan velge lugarer på øvre dekk mot et tillegg

Sykler: Alle får hver sin sykkel tilpasset etter høyde, som de har på hele turen. Denne blir utlevert om morgenen av mannskapet og så leverer vi dem inn igjen om ettermiddagen så den er klar igjen til neste dag. (El-sykkel på forespørsel)

Måltider: Frokost og middag spiser vi felles på båten. På sykkeldagene får vi med nistepakker som vi spiser i det fri. De som blir igjen på båten får servert en enkel lunsj.

Reiserute: Rotterdam – Dordrecht - Gorinchem - Utrecht - Schoonhoven – Rotterdam.

Sykkeletapper: Daglige turer på ca 30-50 km. Alle etappene er klassifiserte som enkle.

Velkommen med på en uforglemmelig tur!

Syklende med båt i bakgrunnen
Ms Normandie fra soldekk
Båt og sykkel liggende
Shutterstock 1095348338
Kart Ms Normandie syd Holland
Shutterstock 564628594 under 10mg

Priser og betingelser

Pris fra 14 950,-

Tillegg for lugar på øvre dekk: kr 1250 per person

Tillegg for enkeltlugar: kr 3400

Avreise fra andre steder er mulig, pris på forespørsel.

Prisen inkluderer

 • Fly Norge-Amsterdam tur/retur
 • Transfer flyplass-båt tur/retur
 • 7 netters cruise i utvendig lugar på hoveddekk (tillegg for andre lugarkategorier)
 • Helpensjon (frokost, middag og lunsjpakker) fra middag 1.dag til og med frokost 8.dag
 • Leie av sykkel
 • Informasjonshefte med sykkelkart (1 per lugar)

Prisen inkluderer ikke

 • Valgfrie utflukter
 • Drikke til maten
 • Tips
 • Sykkelhjelm
 • Lugar på øvre dekk
 • El-sykkel
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
30.04.22 Ålesund-Amsterdam 06:30 08:45
07.05.22 Amsterdam-Ålesund 14:20 16:20
30.04.22 Stavanger-Amsterdam 10:10 11:45
07.05.22 Amsterdam-Stavanger 16:20 17:45
 • Betingelser for denne turen

  Avbestillingsvilkår F PLUSSREISER

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  · Avbestilles turen innen 90 dager før avreise, belastes et gebyr på kr 500,-

  · Avbestilles turen mellom 89 dager og 51 dager, kreves 50 % av turprisen

  · Avbestilles turen mellom 50 dager og 31 dager, kreves 60 % av turprisen

  · Avbestilles turen mellom 30 dager og 15 dager, kreves 75 % av turprisen

  · Avbestilles turen mindre enn 14 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100 % av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris.

  PLUSSREISE kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie(dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.