Reine - Lofoten

Helgelandskysten og Lofoten
Busstur eller kombinert buss og fly

Avreisedato

07.07.2018

Varighet

11 dager

Pris fra

15 450,-

Helgelandskysten og Lofoten

Bli med til Lofoten når sola skinner både dag og natt. Velg mellom buss hele veien, eller kort ned bussturen med fly til og fra Trondheim.

Dag 1

Lørdag 7. juli

Avreise fra Stavanger kl. 08.00, Kristiansand kl. 12.15. Påstigning underveis.

Overnatting og middag i Oslo på Holmenkollen Park Hotel.

Dag 2

Søndag 8. juli

Oslo - Trondheim

Avreise fra Oslo kl. 08.30. Turen går nordover til Dombås. Her møter vi gjester fra Ålesund og Molde. (Tilslutning fra Ålesund og Molde til Dombås) Turen går videre til Trondheim. Overnatting ved Værnes flyplass på Scandic Hell Hotel.

Dag 3

Mandag 9. juli

Trondheim - Mo i Rana

Alternativ med fly: Fly fra Bergen, Stavanger, Haugesund, Kristiansand og Oslo om morgenen. Ankomst Værnes ca kl 09.00.

Vi plukker opp nye gjester på flyplassen og fortsetter nordover til Mo i Rana.

Dag 4

Tirsdag 10. juli

Mo i Rana – Bodø

Vi tar Helgelandskysten nordover og passerer Svartisen, Glomfjord, Ørnes og Saltstraumen før vi kommer frem til Bodø.

Dag 5

Onsdag 11. juli

Bodø – Svolvær med Hurtigruten

Formiddagen i Bodø. Kl. 15.00 går vi om bord i Hurtigruten. Vi får en flott seiling ut fra Bodø via Stamsund til Svolvær. Middag om bord før ankomst Svolvær kl. 21.00. Her sjekker vi inn på Thon Hotel Lofoten.

Dag 6

Torsdag 12. juli

Lofoten

Vi har lokalguide med oss denne dagen som vil vise oss noe av det Lofoten har å by på. Vi skal blant annet innom Tørrfiskmuseet i fiskeværet Å, og på Reine får vi servert dagens lunsj.

Dag 7

Fredag 13. juli

Svolvær - Harstad

Vi skal få med oss litt mer av Lofoten denne dagen. Et besøk i Henningsvær står blant annet på programmet. Utpå ettermiddagen forlater vi Lofoten og setter kursen mot Harstad hvor vi overnatter.

Dag 8

Lørdag 14. juli

Harstad – Mo i Rana

Vi starter på veien sørover og kjører til Lødingen og videre med ferje til Bognes.

Vi passerer Fauske og Rognan og krysser Polarsirkelen på Saltfjellet. Overnatting i I Mo i Rana.

Dag 9

Søndag 15. juli

Mo i Rana – Trondheim

Vi kjører gjennom Korgentunnelen, passerer Mosjøen, gjennom Nord-Trøndelag til Værnes. Her setter vi av våre gjester som har retur til Sør-Norge med fly.

Flyavgang til Bergen, Haugesund, Stavanger, Kristiansand og Oslo om kvelden.

Bussen kjører videre til Trondheim hvor vi skal overnatte.

Dag 10

Mandag 16. juli

Trondheim – Oslo

Vi passerer Trondheim, Oppdal og Hjerkinn før vi kommer til Dombås (busskorrespondanse til Møre). Siste kvelden blir det overnatting og middag i Oslo.

Dag 11

Tirsdag 17. juli

Oslo - Stavanger

Buss via Sørlandet til Stavanger med korrespondanse til Haugesund.

Gjester til Hordaland tar tog fra Oslo over fjellet til Bergen.

Priser og betingelser

Pris fra 15 450,-

Tillegg for enkeltrom: 350 per natt

Prisen inkluderer

 • 6-10 overnattinger på dobbeltrom m/dusj og wc.
 • 7-11 middager
 • 6-10 frokoster
 • Inngangspenger i pakt med turprogrammet
 • Ferjebilletter
 • Kaffe og småkaker når vi raster

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til måltidene
 • Betingelser for denne turen

  Vilkår A

  Avbestillingsregler

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  · Avbestilles turen innen 6 uker før avreisedato, belastes kun et gebyr på kr 500,-

  · Avbestilles turen mellom 6 uker og 15 dager før avreise, tilbakebetales ikke depositum

  · Avbestilles turen mindre enn 15 arbeidsdager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kan 100% av turprisen kreves inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.
  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.
  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.
  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.