Vinstervatn Under 10Mg
Bergo Leil Fall
Shutterstock 436570990 Under 10Mg

Beitostølen
Høsttur til

Avreisedato

08.09.2019

Varighet

5 dager

Pris fra

7 290,-

Fulltegnet

Beitostølen

Høstfarget fjellandskap, gode rom, deilig mat, sang og musikk og godt kristent fellesskap. Bli med på høsttur til Bergo Hotell på Beitostølen.

Også dette året setter vi opp vår populære høsttur til Beitostølen. Vi kjører med buss opp i fjellet hvor vi bor i 4 netter på Bergo Hotell. Det blir samlinger i møterommet på hotellet både formiddag og kveld og det blir tilbud om utflukter med buss i området. I tillegg er det mye tid til sosialt fellesskap i hotellets fellesarealer. Frokost, lunsj og middag spiser vi samlet i restauranten på hotellet. Fine Bibeltimer, sang og musikk, skjemt og alvor. Vårt turteam gjør sitt aller beste for at dette skal bli et trivelig opphold i flotte omgivelser.

Utreise

Buss 1: Avreise fra Sørlandet, Jæren, Stavanger og Haugesund

Lørdag 7. september. Middag og overnatting på Kinsarvik Fjordhotell før de kjører videre til Beitostølen søndag 8.september.

Buss 2: Avreise fra Stord og Bergen Søndag 8.september.

Buss 3: Avreise fra Oslo Søndag 8. september. (Turen fra og til Oslo går med rutebuss. Bussbillettene er inkludert i turprisen)

Hjemreise: Alle bussene kjører hjemover etter frokost torsdag morgen. Gjester fra Sørlandet overnatter i Stavanger, og har retur med tog neste morgen.

Garli Bitihorn Fra Beitostolen Bildebank Under 10Mg

Dag 1

Søndag 8. september

18.30 Velkomstmiddag

20.00 Velkomstsamling

Middag
Bergo Hotell
Bergo Hotell

Dag 2

Mandag 9. september

08.-10.00 Frokost

10.00 Bibeltime

12.30 Lunsj

18.30 Middag

20.00 Hyggesamvær

Frokost Lunsj Middag
Danebu kongsgård
Danebu kongsgård

Dag 3

Tirsdag 10. september

08.-10.00 Frokost

10.00 Bibeltime

11.00 Felles utflukt inkl. lunsj på Danebu kongsgård

18.00 Middag

20.00 Hyggesamvær

Frokost Lunsj Middag
Beitostølen sentrum
Beitostølen sentrum

Dag 4

Onsdag 11. september

08.-10.00 Frokost

10.00 Bibeltime

12.30 Lunsj

18.30 Middag

20.00 Hyggesamvær

Frokost Lunsj Middag
Shutterstock 795283309 Under 10Mg

Dag 5

Torsdag 12. september

08.-10.00 Frokost

09.00 Hjemreise

Frokost Middag
Bergo Hotel
Bergo Hotel
Bitihorn
Bitihorn
Danebu kongsgård
Danebu kongsgård
Bergo Hotel
Bergo Hotel
Danebu kongsgård
Danebu kongsgård
Bergo Hotel
Bergo Hotel

Priser og betingelser

Pris fra 7 290,-

Tillegg for enkeltrom: 250,-

Oslo: 7.290,- (5 dager)

Stord: 7.390,- (5 dager)

Bergen: 7.290,- (5 dager)

Haugesund: 7.890,- (6 dager)

Stavanger: 7.990,- (6 dager)

Sørlandet: 8.590,- (7 dager)

Prisen inkluderer

 • 4/6 overnattinger på dbl rom m/ dusj og wc
 • 5/6 middager
 • 4/6 frokoster
 • 3 lunsjer
 • Ferjebilletter
 • Kaffe og småkaker når vi raster underveis til og fra Beitostølen

Prisen inkluderer ikke

 • Utflukter
 • Betingelser for denne turen

  Vilkår A

  Avbestillingsregler

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  · Avbestilles turen innen 6 uker før avreisedato, belastes kun et gebyr på kr 500,-

  · Avbestilles turen mellom 6 uker og 15 dager før avreise, tilbakebetales ikke depositum

  · Avbestilles turen mindre enn 15 arbeidsdager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kan 100% av turprisen kreves inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.
  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.
  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.
  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.