Gran Canaria Strand Puerto Rico 2010
Gran Canaria Hotel Servatur Terrazamar

Gran Canaria
Bibelferie på Kanariøyene

Avreisedato

28.01.2017

Varighet

15 dager

Pris fra

16 450,-

Fulltegnet

Gran Canaria

Nok en gang ønsker vi deg velkommen til Syden-klassikeren Gran Canaria, – et kontinent i miniatyr med herlig klima året rundt og med det meste av det en forventer at en ferie skal inneholde.Den solsikre sydkysten frister med sine sandstrender, men Gran Canaria byr på mer enn som så spennende natur, fine småbyer og flotte turstier.

Turteamet er godt kjent på øya og er klar for å gi deg samlinger morgen og kveld, noe som også vil være med på å gjøre turen til «mer enn ferie».

Høydepunkter på turen

 • Sol og bad
 • Tilbud om enkel vandretur
 • Besøke sjømannskirken
 • Besøke marked
 • Spennende utflukter
Last ned brosjyre (.pdf)

Våre hotell:

Servatur Terrazamar og Servatur Sunsuite, Puerto Rico ligger vakkert til i åssiden nær Puerto Rico sentrum. Du har tilgang til
hotellenes fasiliteter, blant annet flere herlige solterrasser med basseng. Hotellene har også et eget bassengområde med
bassengbar som serverer enkle lunsjretter. Du finner også et minimarked der du får kjøpt det nødvendigste, og vil du spise
à la carte, er du velkommen til restauranten på Servatur Sunsuite. Fine 2-romsleiligheter (ca. 40 m²) med koselig innredning, soverom og separat oppholdsrom. Heis, Wi-Fi mot betaling, tv, balkong eller terrasse, kjøkken med kokeplater, mikro, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Vannkoker og kaffetrakter. Wc, dusj, hårføner. Kun 200 meter til lokalt sentrum, og 1,3 km til stranden.


Vårt reisemål:
Puerto Rico, er et av Gran Canarias klassiske reisemål, og ligger vakkert til på sydvestkysten. Her finnes
bebyggelse på begge sider av dalføret som munner ut ved havet og den fine sandstranden.
Den gyllengule sandstranden er godt besøkt, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig. Like utenfor Puerto Rico ligger
Amadores-stranden som er kjent for sin hvite sand som gir assosiasjoner til Karibia. Fine gangveier mellom
Amadores og Puerto Rico langs sjøen. Stort utvalg av restauranter og butikker i Puerto Rico.

Utfukter:
Markedene i Arguineguin og Puerto Mogan, øytur gjennom Gran Canarias fascinerende natur, vandretur til
Norskeplassen og selvfølgelig skal vi også besøke Sjømannskirken i Arguineguin.
Dette er noen av de utfluktene du kan få tilbud om. Mer informasjon om utfluktene på reisemålet Utfluktene bestilles og betales på reisemålet i lokal valuta.

Terrazamar
Img 7159
Img 7169
Img 7254

Priser og betingelser

Pris fra 16 450,-

Tillegg for enkeltrom: 5700

Frokostbuffet kr 980,- (frokost alle dager).

Fly fra Gardermoen, Kristiansand, Stavanger, Haugesund, Bergen, Ålesund, Molde.

Prisen inkluderer

Flyturen Norge – Gran Canaria t/r. Busstransfer mellom hotell og flyplass. Opphold i leilighet. Flyavgifter til staten. Mat på flyet.

4 fellesmiddager, reiseledertjenester.

Prisen inkluderer ikke

Tips til hotellbetjening, flytillegg, utflukter. Øvrige måltider.

 • Betingelser for denne turen

  Vilkår A

  Avbestillingsregler

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  · Avbestilles turen innen 6 uker før avreisedato, belastes kun et gebyr på kr 500,-

  · Avbestilles turen mellom 6 uker og 15 dager før avreise, tilbakebetales ikke depositum

  · Avbestilles turen mindre enn 15 arbeidsdager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kan 100% av turprisen kreves inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.
  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.
  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.
  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.