Sist oppdatert 20. mars, kl. 14:30

Informasjon vedrørende coronavirus

Karen peck and new river 1
Belize Caribian
The Talleys

GOSPELCRUISE
TUR TIL KARIBIEN

Avreisedato

22.01.2021

Varighet

11 dager

Kommer snart

GOSPELCRUISE

Har du lyst til å høre noen av de beste Sørstats-gospelruppene som The Hoppers, The Talleys, Karen Peck and New River med mange flere? Og i tillegg Joseph Habedank som er en utrolig tenor! Bli med Plussreiser på syv dagers Karibien Gospelmusikkcruise. Cruiset starter i Tampa, Florida og går innom fire nydelige havner, Belize i Sentral Amerika, Cayman Islands, Isla Roaton og Cozumel i Mexico.

Belize

Litt om turen


Vi flyr fra Norge fredag 22. januar 2021 til Tampa i Florida. Tampa ligger på vestsiden av Florida innerst i Tampa Bay. Vi har en dag i Tampaområdet, før vi reiser på et syv dagers Gospel Cruise i Karibien med Cruiseskipet Carnival Legend.

Om bord i cruisebåten er måltid, konserter og annet program inkludert, utenom drikke og ekskursjoner i havner. Det blir konserter om bord i båtens flotte konsertsal.
Der er flotte soldekk om bord, og du kan også ta deg en enkel dukkert i noen små basseng på toppdekk.

Havnene som vi skal besøke har dette til felles at de har hvite strender, klarblått hav og gode snorkle- og bademuligheter. I tillegg kan du velge å kjøpe ekskursjoner om bord i båten til å se naturskjønne områder med mellom annet rikt fugleliv.

Dette er en tur for deg som liker godt flott sang og musikk i Southern Gospel stil, med sentrale bibelske tekster framført av profesjonelle grupper. Noen av gruppene vil ha samlinger som gjør at vi kommer tett på.

Å være på cruise er avslappende og opplevelsesrikt. Du kan velge mellom innvendig eller utvendig lugar. Der er ulike prisklasser på lugartyper, men alle lugarer er fine, med gode senger og bad med dusj og toalett. Der er treningsrom med fri tilgang, og om ønskelig kan en nytte spatilbud og frisørtjeneste mot betaling.

Turen har en veiledende pris, på grunn av at flybilletter enda ikke er lagt ut for salg.

Hoppers foto
Carnival20 Legend20 Exterior20 Image
City of Tampa montage
Caribian beach mindre pix
Grand cayman Islands 1
Grand cayman islands mindre pix
Grand cayman islands 2 mindre pix
Tampas florida usa mindre pix
Caribian beach 1 mindre pix
Caribian beach mindre pix

Venteliste

Fyll ut skjemaet under for å sette deg på venteliste for GOSPELCRUISE (22.01 – 1.02 2021) med Aud Kindervåg Halsne & Johan Halsne.