Miami Cruise
Karen Peck And New River
Carnival Elation 1

Tur til Florida, USA
med Gospelcruise til Karibien

Avreisedato

25.01.2018

Varighet

13 dager

Pris fra

25 000,-

Få plasser igjen

Tur til Florida, USA

Bli med oss på tur og opplev sørstatsgospel på cruise i Karibbien og opplevelsesrike besøk i Florida.

Høydepunkter på turen

 • Kennedy Space Center
 • Cruice med sørstatsgospel
 • Bahamas
Last ned brosjyre (.pdf)

Dag 1

Torsdag 25.januar: Oslo - Orlando

Avreise fra Oslo med Lufthansa klokken kl.09.15, via Frankfurt hvor vi mellomlander kl.11.30. Flyet videre går kl. 13.40 og vi ankommer Orlando kl. 1800. (lokal tid) Gruppen tar shuttlebuss til hotellet Best Western Airport Inn and Suites hvor vi overnatter.

Dag 2

Fredag 26. januar: Orlando - Jacksonville

Etter frokost pakker gruppen seg ut og reiser med buss til John F. Kennedy Space Center, som er det kjente amerikansk romfartsanlegg og museum. Det var herfra Apollo 11 ble skutt opp 16.juli 1969. Vi bruker dagen på dette spennende NASA-senteret som ligger på Merritt Island i Florida, mindre enn en time fra Orlando. Turen forsetter videre oppover mot Jacksonville hvor vi skal overnatte neste natt. Gospelcruiset går ut fra Jaxport, cruisehavnen i Jacksonville.

Dag 3

Lørdag 27. januar: Jacksonville – Gospelcruise Karibbien

Etter frokost og utsjekk blir gruppen tatt til cruisehavnen hvor Carnival Cruise Line sitt skip Elation ligger klar for å ta i mot cruisegjester. Cruiseavgang er klokken 16.00 fra Jaxport. Dette er et cruise som går til Freeport, Bahamas og Nassau Bahamas. Med om bord finner du flere av de mest kjente Gospel grupper i Sørstatssjangeren. Grupper du kan ha sett og lyttet til på Gaither -Homecoming dvd/ cd. Familiegruppene Hoppers, Talleys, Jeff and Sheri Easter, Karen Peck and New River, Whistnants, Brian Free and Assurance, Allan Family og i tillegg solo artist Ivan Parker. Det vil også være med noen kjente talere som DR. Herb Reavis og Ray Flynn. Disse gruppene skal holde konserter om bord, og du har billett inkludert til å delta på alt som foregår på båten. Dette gjelder også show og fine program som båten arrangerer. Utflukter på land må du kjøpe om bord dersom du ønsker å bli med på en av disse. Alle måltider er inkludert. Drikke må du kjøpe dersom du ikke vil ha vann, eller limonade, kaffe/ tea. Du vil få et eget program over konsertene på båten.

Dag 4

Søndag 28. januar: Sjødag

Denne dagen cruiser skipet nedover Florida-kysten mot Bahamas. Der vil være tilbud om nydelige gospelkonserter og annen underholdning, i tillegg kan du benytte soldekket, trimrommet, unne deg et godt spa (ikke inkl) eller bare slappe av. Hver dag samles gruppen til felles fin middag i spisesalen hvor en har fast tildelt plass, her kan du velge mellom menyer og spise det du har lyst på.

Dag 5

Mandag 29.januar: Freeport, Bahamas

Klokken 08.00 ankommer skipet Freeport på Bahamas, som er kjent for sitt krystallklare vann og sine kritthvite strender. Her kan du rusle av skipet og finne deg en plass på stranden, eller du kan kjøpe deg en ekskursjon. Du kan kjøpe deg snorkle safaritur, sightseeing med scooter eller taxi på øya, eller en båttur til en privat strand. Der vil også være fastboende som ønsker å selge varer og suvenirer, og da kan du prute. Skipet seiler igjen klokken 16.00 (lokal tid), så husk å være om bord i god tid før avgang.

Dag 6

Tirsdag 30.januar: Nassau, Bahamas

Klokken 08.00 ankommer cruiseskipet Nassau, som er hovedstaden og den største byen på Bahamas. Her bor omkring 210 000 innbyggere. På denne øyen finner du lokale markeder og moderne butikker i et nydelig lite bysentrum. Over broen på andre siden av sundet ser du fra Cruisekaien Paradis Island med det kjente Atlantis Paradis Hotel. Det går an å kjøpe skyss over sundet og bade på Paradis Beach og se hotellet og det lille sentrum som er bygget der. Båten har avgang klokken 17.00 (lokal tid)

Dag 7

Onsdag 31. januar: Sjødag

Du kan nyte hele den siste dagen om bord med konserter, cruiseliv og god mat. Den siste dagen ombord settes også prisene ned på butikkene om bord.

Dag 8

Torsdag 1. februar:​ Jacksonville - Miami

Båten ankommer Jacksonville, Florida klokken 08.00 om morgenen. Det vil ta litt tid å forlate båten og gå igjennom tollen inn i USA igjen. Men rundt klokken 11.00 vil nok gruppen være i bussen som skal kjøre oss ned til Miami. Det blir stopp underveis for måltid. Gruppen skal bo videre på det fine Hotel Marseilles rett sør Miami Beach. Hotellet ligger i gang avstand fra restauranter, butikker (Lincoln Mall) og parker. Hotellet har fint bassengområde, og egen tilgang til stranden. Hver morgen blir det servert en nydelig frokost.

Dag 9

Fredag 2. februar: Miami

På formiddagen vil det bli en inkludert guidet tur i Miami og området. Vi har fått skandinavisk talende guide til gruppen. Ettermiddag blir til fri disposisjon.

Dag 10

Lørdag 3. februar: Miami

Det vil bli tilbudt ekskursjon til Everglades nasjonalpark, som er på verdensarvområde, med tilbud om «luftputebåttur». Her får du oppleve sumpene med fugler og dyr som lever der. Det er ikke sjelden at en får se alligatorer på disse stedene. Denne turen kommer i tillegg og bestilles av de som ønsker det. Prisen blir gjerne rundt 100 dollar for en halvdagstur.

Dag 11

Søndag 4. februar: Miami

Denne dagen slapper vi av med strandliv. De som ønsker det kan bli med på gudstjeneste i «Kronprinsesse Mette Marits» sjømannskirke i Miami. Gudstjenesten varer fra 16.00 – 18.00, og vi må kjøre omtrent 45 minutter nordover for å komme til kirken, da den ligger midt i mellom Miami og Fort Lauderdale. Det vil bli litt tid til prat og kirkekaffi etter gudstjenesten.

Dag 12

Mandag 5. februar: Hjemreisedag. Miami - Frankfurt

Etter en god frokost pakker gruppen og sjekker ut av hotellet til klokken 11.00. Bussen henter gruppen og kjører til flyplassen. Flyavgang kl. 17.00 fra Miami internasjonale flyplass

Dag 13

Tirsdag 6. februar: Hjemreisedag. Frankfurt - Oslo

Vi lander i Frankfurt kl. 07.50 og reiser videre til Oslo kl. 10.05, og lander i Oslo kl. 12.10. Fly går videre til Kristiansand kl.14.30 med ankomst kl.15.20.

Bahamas 55503
Finsland Gaith 2010
Karen Peck And New River
Kennedy Space Center
Paradise Island
Sjomannskirken Miami
South Beach Pictures Miami Beach Fl 017
Talleys
The Hopper Family

Priser og betingelser

Pris fra 25 000,-

Tillegg for enkeltrom: kr. 7550,-

Flyopplysninger:
Utreise 25. januar:
Oslo - Frankfurt 09:15 11:30
Frankfurt - Orlando 13:40 18:00

Hjemreise 5. - 6. februar:
Miami - Frankfurt 17:00 07:50 (6. feb)
Frankfurt - Oslo 10:05 12:10

Tilslutning fra andre byer:
25. januar:
Kristiansand - Oslo 07:15 08:05
Bergen - Oslo 07:00 08:05
Stavanger - Oslo 06:05 07:00

6. februar:
Oslo - Kristiansand 14:30 15:20
Oslo - Bergen 13:35 14:25
Oslo - Stavanger 13:10 14:05

Prisen inkluderer

 • Flyreisen Kristiansand- Oslo- Orlando- Miami- Oslo- Kristiansand
 • Flyavgift pr. april 2017: kr 3015
 • 5 dagers gospelcruise i Karibbien i innvendig dobbel- lugar med konsertbilletter og alle måltider
 • Alle havneavgifter og tips på cruiset
 • Opphold på dobbeltrom inkludert frokost
 • Busstransport
 • Inngangsbilletter og guide i henhold til program
 • Norsk reiseledertjenester

Prisen inkluderer ikke

 • Tillegg fra andre byer i Norge kr. 1500; til gjennomgående billett
 • Øvrige måltider
 • Tips til sjåfører og guider
 • Tillegg for visum (ESTA registrering) 14 dollar https://esta.cbp.dhs.gov/esta/
 • Drikke til maten
 • Øvrige måltider
 • Utflukter du kan kjøpe om bord i Cruise skipet
 • Betingelser for denne turen

  Avbestillingsvilkår F PLUSSREISER

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  · Avbestilles turen innen 90 dager før avreise, belastes et gebyr på kr 500,-

  · Avbestilles turen mellom 89 dager og 51 dager, kreves 50 % av turprisen

  · Avbestilles turen mellom 50 dager og 31 dager, kreves 60 % av turprisen

  · Avbestilles turen mellom 30 dager og 15 dager, kreves 75 % av turprisen

  · Avbestilles turen mindre enn 14 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100 % av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris.

  PLUSSREISE kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie(dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.