Sykkel Golsfjellet 2
Sykkel Golsfjellet

Golsfjellet
Sykkeltur i norsk natur

Avreisedato

13.07.2021

Varighet

6 dager

Pris fra

7 950,-

Fulltegnet

Golsfjellet

Stølsvidda over Golsfjellet og Valdres er unik, og spesielt godt egnet til sykling. Bli med oss til Oset Høyfjellshotell. Startstreken går rett utenfor hotelldøra.

Denne sommeren vil vi sykle i vårt eget land og legger kursen til Golsfjellet. Alle reiser på egenhånd til Oset Høyfjellshotell i Gol i Hallingdal (Vi tilbyr transport mellom Gol stasjon og hotellet for dere som ønsker å reise kollektivt).

Vi skal bo god i flotte omgivelser med turterreng rett utenfor hotellet. Dagene starter med frokost og smøring av nistepakker før vi gjør oss klare for dagens utflukt. Tre av dagene blir det lagt opp til sykkelturer, og den ene dagen blir det fottur i fjellet. Tilbake på hotellet om ettermiddagen er det tid for avslapning før det blir middag og samling i konferanseavdelingen om kvelden.

Hotellet har sykkelutleie, og du kan leie vanlig sykkel eller el-sykkel. De som ønsker det, kan ta med sin egen sykkel hjemmefra.

Vi skal ha følgende utflukter:

Sykkeltur Tisleifjorden rundt 38 km:

Turen rundt Tisleifjorden er på 38 km og går i et relativt flatt fjellterreng rundt fjorden som grenser mellom Hallingdal og Valdres. Turen består av 36 km grusvei og 2 km lang flysti som binder Golsfjellet sammen med Lykkja.

Sykkeltur Golsfjellet rundt 30 km:

Vi sykler på grusvei gjennom hytteområder og forbi gamle støler. Turen gir dere utsikt mot Jotunheimen, Hemsedalsfjella, Reineskarvet, Hallingskarvet og Nystølvarden. Det er gode veier og et relativt flatt terreng.

Sykkeltur Valdersfjellet & Panoramarunden 52 km:

En flott rundtur på 52 km på Valdes-sida av Tisleifjorden. Turen byr på spektakulær utsikt over Jotunheimen og Valdresflya. Vi følger Naustedokkvegen via Storstølan og Valtjernstølan til Gomobu Fjellstue (kaffe og vafler?). Turen fortsetter på Panoramavegen mot Nøsen Fjellhotell ved Storfjorden. Ettermiddagstopp ved Langestølen før vi er tilbake ved Oset Høyfjellshotell. Hele turen går på flotte stølsveier med fast og godt grusdekke.

Vandretur Veslefjellrunden og Storefjelltoppen 6 km:

Vi starter og avslutter turen ved Storefjell Resort Hotel. Rundturen er på ca. 6 km og går i flott fjellterreng med nydelig utsikt over Golsfjellet, Jotunheimen og Valdres (1000 – 1150 moh). Langs turen finner vi et par flotte grillhytter der det er lagt godt til rette for en koselig rast med kaffe og niste.

Oset Høyfjellshotell:

Dette koselige, landlige hotellet har vert i drift gjennom 130 år og er fortsatt i samme families eie. Det drives i dag av femte generasjon.

Rommene er uformelle, med eget bad, TV og inkludert Wi-Fi. Enkelte har også sofa og/eller utsikt over innsjøen like ved. Hotellet har en elegant restaurant som serverer norsk mat. Andre fasiliteter er blant annet innendørsbasseng, treningsrom, enkle arrangementslokaler, en rustikk bar med peis, lekeområder både innendørs og utendørs, terrasse samt et rom med historiske gårdsantikviteter.

Priser og betingelser

Pris fra 7 950,-

Tillegg for enkeltrom: Kr 750

Hotellet tilbyr utleie av sykler, både vanlig sykkel og el-sykkel. Bestilles ved påmelding på turen.

Vanlig sykkel kr 700 for 3 dager.

El-sykkel, pris og tilgjengelighet på forespørsel.

Prisen inkluderer

 • 5 overnattinger i dobbeltrom med halvpensjon (frokost og middag)
 • Nistepakker
 • Program og utflukter i henhold til programmet
 • Reiseledertjenester

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Transport til og fra Oset Høyfjellshotell
 • Sykkel
 • Forsikringer
 • Betingelser for denne turen

  Vilkår A (Egne Covid-19 regler i 2021)
  Avbestillingsregler

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  Kostnadsfri avmelding dersom turen avbestilles turen innen 6 uker før avreisedato. (Innbetalt depositum tilbakebetales)

  Avbestilles turen mellom 6 uker og 15 dager før avreise, tilbakebetales ikke depositum

  Avbestilles turen mindre enn 15 arbeidsdager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kan 100% av turprisen kreves inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.