Voksne på hiking
Dr. Holms Hotel
Tur i skogen

Langhelg på Geilo
Aktive dager i fjellet

Avreisedato

16.09.2021

Varighet

4 dager

Pris fra

4 950,-

Fulltegnet

Langhelg på Geilo

Bli med oss til Dr.Holms Hotel på Geilo. En aktiv helg med fotturer på dagen og temasamlinger på hotellet om kvelden.

Program: Det blir bibelsamling på formiddagen etter frokost. Vi tar så på turskoa og gjør oss klar for fotturer i et fantastisk fjellområde. Vi smører nistepakker fra frokostbuffeten som vi tar med oss og spiser i det fri. Tilbake på hotellet om ettermiddagen blir det tid på egenhånd til avslapning og kanskje en dukkert i bassenget eller en handletur i butikkene like ved hotellet. Vi samles til middag, temasamling og sosialt samvær om kvelden.

Oppholdet starter med middag torsdag kveld kl 19.00 og avsluttes med frokost søndag morgen.

Tema for samlingene:

Om kveldene: «Skapt til fellesskap»

Bibeltimer om formiddagene:

Hva kan vi lære:

 • av Job om lidelse?
 • av Rut om vennskap?
 • av Jona om misjon?

Transport fra hjemstedet til Geilo er på egenhånd. Dr. Holms Hotel ligger midt i sentrum av Geilo og det er lagt godt til rette både om du ønsker å kjøre egen bil, eller kommer med tog eller buss. Togstasjonen ligger like ved hotellet dersom du ønsker å ta toget fra Bergen eller Oslo.

Dr. Holms Hotel: Et hotell med historisk sus og har siden det åpnet i 1909 vært et naturlig møtepunkt for folk til fjells. Med en beliggenhet midt i Geilo sentrum er hotellet tett på aktiviteter og opplevelser – sommer som vinter. God mat, trivelig atmosfære, flott spa- og velvære avdeling og en fantastisk beliggenhet er noe av det hotellet kan tilby oss.

Geilo Kulturkirke Fra Gilje
Folk på tur
Shutterstock 436570990 Under 10Mg

Priser og betingelser

Pris fra 4 950,-

Tillegg for enkeltrom: Kr 750

Prisen inkluderer

 • Tre overnattinger i dobbeltrom med frokost og middag
 • Nistepakker fredag og lørdag
 • Samlinger i hotellets møterom
 • Reiseledertjenester

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til maten
 • Transport
 • Forsikringer
 • Betingelser for denne turen

  Vilkår A (Egne Covid-19 regler i 2021)
  Avbestillingsregler

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  Kostnadsfri avmelding dersom turen avbestilles turen innen 6 uker før avreisedato. (Innbetalt depositum tilbakebetales)

  Avbestilles turen mellom 6 uker og 15 dager før avreise, tilbakebetales ikke depositum

  Avbestilles turen mindre enn 15 arbeidsdager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kan 100% av turprisen kreves inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.