Lynda Randle
Gatlinburg Fjell Mindre Pix
Gaither Vocal Band - Change

Gaither Familyfest
Nashville med Country musikk og

Avreisedato

18.05.2020

Varighet

9 dager

Pris fra

23 450,-

Få plasser igjen

Gaither Familyfest

Bli med og opplev Nashville, Countrymusikkens hjerte og mange spennende severdigheter. Fra Nashville går turen til Gaither Family Fest i Gatlinburg, en tre dagers konserthelg med Southern gospel med berømte grupper og solister. Velkommen på tur!

Nashville Og General Jackson Var Mindre Pix

Dag 1

Mandag, 18. mai

Vi reiser fra Norge med KLM 12.00 fra Stavanger via Amsterdam til USA. Det er mulig å reise fra flere nærflyplasser. Gruppen samles i Amsterdam, og reiser sammen videre til Nashville og lander 21.10, lokal tid. Gruppen skal bo i 4 netter på den fine og sentrumsnære hotellet; Holiday Inn Vanderbilt.

Gudstjeneste Bridge Ministry Edited Mindre Pix

Dag 2

Tirsdag, 19. mai

Det blir tur inn til byens hjerte: Broadway, gaten der alle kafeer og barer har levende country musikk. Her finner du også butikker med cowboy støvler mm. Gruppen blir med på guidet busstur i byen. Bussen kjører forbi 100 landemerker i byen, det er en åpen dobbeldekker. Om kvelden besøker gruppen kirken un-der Jefferson Bridge, som er ledet av Gospelsangeren Candy Hemphill Christmas. Kirken er for byens hjem-løse og samler hver tirsdag kveld til gudstjeneste flere hundre personer. Vår gruppe skal bistå i utdeling av mat og klær, og samtidig delta på denne flotte gudstjenesten. Mange har fått hjelp til en ny start gjennom dette flotte arbeidet. Du finner informasjon på nettstedet www.Bridgeministry.org

Showboat General Jackson

Dag 3

Onsdag, 20. mai

Etter frokost reiser gruppen til Opry-land hvor Grand Ole Opry ligger. Gruppen skal på elvecruise på Cumberland River med General Jackson. Turen inneholder lunsj og show og et flott elvecruise. Etter-middag tilbringes på Opryland med tilbud om besøk på Outlet Opry Mills og sightseeing på Grand Ole Opry for de som ønsker det. Gruppen spiser felles på Opry Mills foodcourt før de drar tilbake til hotellet.

Downtown Nashville0816

Dag 4

Torsdag, 21. mai

Etter frokost blir det tid på egenhånd. Området rundt hotellet har fine park-områder, butikker og kafeer. Om kvelden skal gruppen på Ryman Au-ditorium på Country Classic konsert og høre mange gode country artister. Ryman er et gammelt flott bygg som i mange år er blitt brukt til konsertlo-kale, radio og tv direktesendinger av country og gospelmusikk.

Nashville Blossoming Fruit Tree Mindre Pix

Dag 5

Fredag, 22. mai

Etter tidlig frokost reiser gruppen fra Nashville opp til Gatlinburg, som ligger ved foten av den skjønne nasjonalparken Smoky Mountains. Kjøreturen fra Nashville opp til Gatlinburg tar vel 4 timer. Gruppen skal bo sentralt i den vesle byen som ikke har større avstander enn at du kan gå til og fra conventionsenteret, hotellet osv.

Gaither Familiy Fest

Dag 6

Lørdag/Søndag, 23. - 24. mai

I Gatlinburg kan du slappe av, gå fine turer, handle og spise god mat på en av de mange kafeene. Grupper og solister som skal synge på konserter i løpet av helgen: Gaither Vocal Band, Lynda Randle, The Martins, Booth Brothers, David Phelps med flere. Der er 2 konserter både lørdag og søndag. Gruppen spiser middag felles disse dagene. Dersom du vil ta deg en tur til Pigion Forge kan du benytte deg av Trolley buss. I Pigion Forge finner du også Dollywood, en stor fornøyelses park som Dolly Parton har bygget til sitt hjemsted.

Gatlinburg 2

Dag 7

Mandag, 25. mai

Etter tidlig frokost reiser gruppen til-bake til Nashville og flyet går 17.05 via Detroit og Amsterdam tilbake til Norge. og lander tirsdag 26. mai i Stavanger kl. 13.40.

Lynda Randle
David Phelps
Gaither Vocal Band - Change
The Martins
Bill Gaither
Shutterstock 686190700 L
Gatlinburg 2 Mindre Pix

Priser og betingelser

Pris fra 23 450,-

Tillegg for enkeltrom: 5150,-

Utreise fra andre byer i Norge på forespørsel

Bestill

Prisen inkluderer

· Flybillett Stavanger– Nashville t/r inkl. flyavgifter (kr. 3425 pr. august 19, kan endre seg)

· Overnatting i dobbeltrom inkl. varm frokost på oppsatte hotell

· 3 middager i Gatlinburg

· 1 lunsj i Nashville

· Gaither Family Fest konsertpass

· Transferbuss fra flyplassen i Nashville til hotellet og fra Nashville til Gatlinburg t/r

· Sightseeing og inngangsbilletter i henhold til oppsatt program som inkluderer: elvecruise med lunsj og show på General Jackson, konsert Ryman Auditorium Country Classic konsert og bussightseeing i Nashville og besøk i kirken under broene)

· Norsk reiseledertjeneste

Prisen inkluderer ikke

· Øvrige måltider

· Drikke til maten

· Forsikringer

· Tips til sjåfør og hotell– og restaurantbetjening

Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
18. mai 2020 Stavanger - Amsterdam 12.00 13.35 KL1200
18.mai 2020 Amsterdam - Detroit 15.25 18.05 DL139
18.mai 2020 Detroit - Nashville 20.40 21.10 DL425
25.mai 2020 Nashville - Detroit 17.05 19.39 DL2976
25.mai 2020 Detroit - Amsterdam 20.18 10.25 +1 DL136
26.mai 2020 Amsterdam - Stavanger 12.15 13.40 KL1201
 • Betingelser for denne turen

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  · Avbestilles turen innen 90 dager før avreise, belastes et gebyr på kr 500,-

  · Avbestilles turen mellom 89 dager og 51 dager, kreves 50 % av turprisen

  · Avbestilles turen mellom 50 dager og 31 dager, kreves 75 % av turprisen

  · Avbestilles turen mindre enn 30 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100 % av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.