Gaither Familiy Fest
Shutterstock 648443596 L
Downtown Nashville0816

Gaither Familiyfest
Nashville med countrymusikk og

Avreisedato

22.05.2023

Kommer snart

Gaither Familiyfest

Bli med til USA og opplev Nashville, Countrymusikkens hjerte og mange spennende severdigheter. Fra Nashville går turen til Gaither Familiyfest i Gatlinburg, en tredagers konserthelg med Southern Gospel med berømte grupper og solister. Vi skal også besøker Cherokee indianer landsbyen Oconaluftee og får et lite innblikk i deres liv og tradisjonene.

Gatlinburg Mindre Pix

SETT AV DATOENE ALLEREDE NÅ OG BLI MED PÅ DENNE FLOTTE TUREN!

Vi gjentar suksessen og planlegger en ny tur til Nashville og Gatlinburg til Gaither Familyfest!

Vi starter turen i Nashville. Her blir det en tur inn til byens hjerte: Broadway,

gaten der alle kaffeer og barer har levende country musikk. Her finner du også butikker med cowboy støvler mm. Gruppen blir med på guidet busstur i byen. Bussen kjører forbi 100 landemerker i
byen, det er en åpen dobbeldekker. Det blir også et besøk kirken under Jefferson Bridge, som er ledet av Gospelsangeren Candy Hemphill Christmas. Kirken er for byens hjemløse og samler hver tirsdag kveld til gudstjeneste flere hundre personer. Mange har fått hjelp til en ny start gjennom dette flotte arbeidet. Du finner informasjon på nettstedet www.Bridgeministry.org

Det blir også besøk til Opryland hvor Grand Ole Opry ligger. På Opryland er det tilbud om besøk på Outlet Opry Mills og sightseeing på Grand Ole Opry for de som ønsker det. Det finnes spennende museer for en hver smak for eks. Willy Nelson museum.

Etter tidlig frokost 25. mai reiser gruppen fra Nashville opp til Gatlinburg, som ligger ved foten av den skjønne nasjonalparken Smoky Mountains. Kjøreturen fra Nashville opp til Gatlinburg tar vel
fire timer. Gruppen skal bo sentralt i den vesle byen som ikke har større avstander enn at du kan gå til og fra convention-senteret, hotellet osv. Det er ikke lagt opp til noe transport mellom otellet
og conventionssenteret. Om noen føler det blir for lange avstander, så har det mulighet å bestille seg en drosje.

Fredag etter frokost drar vi til en Cherokee Indianer landsby i North Carolinas fjell som ligger sirka en times kjøretur fra Gatlinburg. Her får vi et lite innblikk i tradisjonene og levemåten til Cherokee Indianerne. Så går turen tilbake til Gatlinburg, der vi kan slappe av, gå fine turer, handle og spise god mat på en av de mange kafeene.

Grupper og solister som skal synge på Gaither Family Fest konserter i løpet av helgen: Gaither Vocal Band, Gloria og Bill Gaither, Wes Hampton, Adam Crabb, Todd Suttles, Reggie Smith med flere. Der er to konserter både lørdag og søndag. Gruppen spiser felles middag disse dagene. Dersom du vil ta deg en tur til Pigion Forge kan du benytte deg av Trolley buss. I Pigion Forge finner du også Dollywood, en stor fornøyelses park som Dolly Parton har bygget til sitt hjemsted.

29. mai etter tidlig frokost reiser gruppen tilbake til Nashville og flyet som går 19.35 via Atlanta og Amsterdam tilbake til Norge. Vi lander 30. mai i Stavanger.

OVERNATTINGSTEDER
22.-25/5 Holiday Inn Vanderbilt
25.-29/5 Glenstone Lodge, Gatlinburg

Vi tar forbehold om eventuelt bytte til tilsvarende hoteller. Oppdaterte opplysninger gis før avreise.NASHVILLE0415 skyline
Nashville og general Jackson vår mindre pix
Gatlingburg
Nashville Blossoming Fruit Tree Mindre Pix
Gudstjeneste Bridge Ministry Edited Mindre Pix
Opryland Hotel Nashville
Gaither Familiy Fest
Bill Gaither
Gaither Vocal Band - Change
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
UTREISE FRA NORGE
22. MAI 2023 Oslo - Amsterdam 11.50 13.40 KL1144
22. MAI 2023 Ålesund - Amsterdam 12.15 14.25 KL1326
22. MAI 2023 Stavanger - Amsterdam 14.10 15.45 KL1202
22. MAI 2023 Bergen - Amsterdam 14.10 15.55 KL1188
22. MAI 2023 Amsterdam - Atlanta 17.05 20.20 KL621
22.MAI 2023 Atlanta - Nashville 23.35 21.50 DL2200
HJEMREISE FRA USA
29. MAI 2023 Nashville - Atlanta 19.35 21.50 DL2440
29. MAI 2023 Atlanta - Amsterdam 22.30 12.55+1 KL622
30. MAI 2023 Amsterdam - Ålesund 14.20 16.20 KL1325
30. MAI 2023 Amsterdam - Oslo 14.30 16.20 KL1147
30. MAI 2023 Amsterdam - Bergen 15.15 16.55 KL1189
30. MAI 2023 Amsterdam - Stavanger 16.20 17.45 KL1203
NB! Tidendringer kan forekomme fram til avreise!
 • Betingelser for denne turen

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  · Avbestilles turen innen 90 dager før avreise, belastes et gebyr på kr 500,-

  · Avbestilles turen mellom 89 dager og 51 dager, kreves 50 % av turprisen

  · Avbestilles turen mellom 50 dager og 31 dager, kreves 75 % av turprisen

  · Avbestilles turen mindre enn 30 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100 % av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår er utformet i.h.t. Lov om Pakkereiser av 15.06.2018

  (“Pakkereiseloven”) utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukertilsynet samt Barne- og Familiedepartementets sine forskrifter til loven.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.

Interesseliste/venteliste

Fyll ut skjemaet under for å sette deg på venteliste for Gaither Familiyfest (22.05) med Kjell Nordbø og Per Asle Ydstebø.